ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Της Λέττας Καλαμαρά
Το φιλελεύθερο κανάλι του ΣΚΑΪ TV και η Ελληνική Δημοκρατία δέχτηκαν νύχτα ένα χτύπημα στην ελεύθερη έκφραση και τη δημοσιογραφία. Το τέλος της διακυβέρνησης του απολυταρχικού καθεστώτος της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, σε συνέχεια μία σωρείας θεατρικών Κυβερνήσεων, έρχεται με το βρυχηθμό του σκοτεινού παρακράτους. Στο μανδύα της τρομοκρατίας φιλοξενήθηκαν δολοφόνοι και εκβιαστές της Μεταπολιτευτικής Δικτατορίας για δεκαετίες, οι οποίοι ηρωοποιήθηκαν και ανέλαβαν τη βρώμικη δουλειά εξουδετέρωσης κάθε πυρήνα αντίστασης στη διάβρωση και την εξαθλίωση των Ελλήνων.


Όποιοι πολιτικοί, επιχειρηματίες και άνθρωποι του πνεύματος της ελευθερίας και της δημιουργικότητας αντιστάθηκαν και δεν καταστράφηκαν μέσα στους πειρασμούς και την πλάνη της παρακμής και του εύκολου δανεικού ή ευρωπαϊκού χρήματος ήρθαν αντιμέτωποι με τη φυσική εξόντωση και την επιχειρηματική καταστροφή τους. Από το Μινιόν και το Κατράντζοσπορ μέχρι τη Χαλυβουργική και το ΣΚΑΪ σήμερα η κατάλληλη συνταγή μεταξύ εμπρησμών, διχασμού και ανατινάξεων επιστρατεύτηκε στο όνομα της τρομοκρατίας και της διαπλοκής για να υποδουλώσει την Ελλάδα και να κάνει τους Έλληνες φτωχότερους. Για τους συνεργάτες των Εκτελεστών υπήρξε πάντα προστασία και προβολή. Στη χειρότερη περίπτωση δικαστική αναβολή και συχνή αποφυλάκιση, εις το όνομα του ανθρωπισμού και εις βάρος ψυχών και εργαζομένων.


Η ανατίναξη του ΣΚΑΪ δεν μπορεί να συνδεθεί παρά μόνο με ένα αναπόφευκτο γεγονός για το παρακράτος. Τη δημοκρατική έλευση μαις φιλελεύθερης κυβέρνησης, μιας κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, που κατά τα φαινόμενα αρνείται να συνεργαστεί με την άρχουσα τάξη διάλυσης της Ελλάδας εντός και εκτός των τειχών και για αυτό καθυστερεί η εκλογή του και οι εκλογές. Ένα ακμαίο τηλεοπτικό κανάλι, ένας ακμαίος και δυναμικός ΣΚΑΪ, οπαδός της ανάπτυξης, των επενδύσεων και του πλούτου των Ελλήνων, θα είναι ανυπέρβλητο εμπόδιο τόσο προεκλογικά όσο και κυρίως και μετεκλογικά. Θα είναι ένας θανάσιμος κίνδυνος για ένα Παρακράτος διακινητών που μέσα από εκβιασμούς και δολοφονίες τρομοκρατικές δημιούργησε το δικό του Κράτος, εντός και υπεράνω του Ελληνικού Κράτους, που υπέταξε το τελευταίο και το παρέδωσε βορά σε δανειστές και κατακτητές.

Δεν χρειάζονται πολλές αναλύσεις της Αντιτρομοκρατικής για την απόδειξη της λογικής. Ας ευχηθούμε στη Νέα Ελλάδα της δύναμης και του πλούτου του Κυριάκου Μητσοτάκη να μην υπάρχουν τα Μεταπολιτευτικά παράσιτα που γερασμένα πια γρυλίζουν πριν αποθάνουν. Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και οι κ.κ. Όλγα Γεροβασίλη και Παπακώστα οφείλουν στους Έλληνες να αποκαλύψουν τους δράστες αυτής της ανίερης πράξης προπαγάνδας το γρηγορότερο όσο ψηλά και αν βρίσκονται, όσο σκοτεινά και αν συναλλάσσονται. Προεκλογικά παιχνίδια με κίνδυνο ζωών και περιουσιών δεν πρέπει να καλύπτονται και δεν χρειάζεται κλίμα ανωμαλίας για τις επερχόμενες εκλογές. Αν δεν ξέρουν, ας ρωτήσουν την άλλη κ.Όλγα και τον Πολύκαρπο να τους πουν. Τι Αρχηγός, είναι άραγε;


Για τους συναδέλφους του ΣΚΑΪ,

Καθαρός Ουρανός,

Αστραπές δεν Φοβάται…

loading...