Απευθείας στη Δικαιοσύνη το πόρισμα της εξεταστικής για την Υγεία

Το τελικό κείμενο του πορίσματος παραδόθηκε σήμερα το πρωί στον Πρόεδρο της Βουλής από
τα μέλη της εξεταστικής επιτροπής: «Πάρα πολλά θέματα τα οποία έρχονται στην επιφάνεια, τεκμηριώνονται και εμπλουτίζονται με στοιχεία στα επιμέρους κεφάλαια αυτού του πορίσματος, κάνουν εδραία την αίσθηση της κοινής γνώμης, που υπήρχε εξαρχής, ότι σε αρκετούς χώρους στον πολύ κρίσιμο κοινωνικά τομέα της Υγείας υπήρξαν πολύ σοβαρά προβλήματα και ήταν μία από τις αιτίες που οδήγησαν τη χώρα σε χρεοκοπία» δήλωσε ο κ. Βούτσης παραλαμβάνοντας το πόρισμα από τον Πρόεδρο της εξεταστικής Αντώνη Μπαλωμενάκη.

Αμέσως μετά την παράδοση του κειμένου ο κ. Βούτσης το διαβίβασε χωρίς χρονοτριβή στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου εφαρμόζοντας έτσι τη σχετική απόφαση της εξεταστικής επιτροπής.

Σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής απαιτούνται πλέον εξήντα υπογραφές βουλευτών ώστε να συζητηθεί το πόρισμα στην Ολομέλεια.

Πηγή: Real.gr

loading...

2 thoughts on “Απευθείας στη Δικαιοσύνη το πόρισμα της εξεταστικής για την Υγεία

  1. Δηλαδαδή. οι εμπλεκόμενοι βουλευτές θα ψηφίσουν για να δικαστούν.; υπέροχος κανονισμός της βουλής των Ελλήνων, Μπράβο τους. κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει,
    Αυτό κάν δεν είναι ντροπή και αίσχος,

  2. Μας δουλεύετε άγρια. Την καραμέλα την έχουμε μασήσει εδώ και 4 χρόνια που κυβερνάτε,ότι δηλ θα στείλετε τα λαμόγια στην φυλακή. Για πείτε μας πόσους στείλατε από τους δεκάδες ή και εκατοντάδες που ρήμαξαν το δημόσιο χρήμα;
    Διαβάζω πάλι σήμερα για διαγραφές οφειλών προς το δημόσιο από εκατοντάδες χιλιάδες που δεν μπορουν να πληρώσουν. Βρείτε τρόπους να τους ξεσκεπάσετε,διότι οι περισσότεροι απ αυτούς που χρωστουν σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία,πίνουν στην υγειά των κορόιδων. Κι αυτό που λέω το γνωρίζω από πρώτο χέρι. Δηλώνουν από την μια μηδενικό σχεδόν εισόδημα,και κάνουν απ την άλλη την ζωή τους.
    Ενώ οι φουκαράδες οι μισθωτοι και συνταξιουχοι,που φορολογουνται μέχρι τελευταίας δεκάρας των εισοδημάτων τους,είναι καταδικασμένοι στην μοιρα τους,καθ όσον τα δάνεια που έλαβαν σε άλλα "καθεστώτα" αδυνατουν να τα πληρώσουν,και εδώ έχουμε δύο περιπτώσεις. Αυτους που δεν έχουν μία πλέον και τα δάνειά τους έγιναν "κοκκινα" και από την άλλη τους υπόλοιπους που έχουν στερηθεί τα πάντα πλέον στη ζωή τους για να πληρώνουν τις τράπεζες,που έτσι κι αλλιως την χασουρα τους πάλι οι ίοδιοι φορολογουμενοι την πλήρωσαν.

    Και ρωτάω τώρα εγώ. Γιατί να μή κουρευτουν και τα δάνεια του κόσμου,σε ποσοστό ίδιο με τις περικοπές των εισοδημάτων τους Δεν είναι πιο δίκαιο αυτό; Αφου το ξέρετε καλά,είμαι σίγουρος,γιατί δεν το κανετε;

Comments are closed.