Πρωτοφανής καβγάς στη Βουλή: «Σκάσε ρε τσόκαρο» – «Κάτσε κάτω ρε γελοίε»

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες την ώρα της σφοδρής αντιπαράθεσης του Υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, με τον εισηγητή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Κώστα Σκανδαλίδη πρωτοφανής ένταση υπήρξε και στα έδρανα των βουλευτών.

Λέγεται μάλιστα ότι λίγο πριν είχε ξεσπάσει άλλος ένας καβγάς μεταξύ της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτας Καββαδία και του βουλευτή της ΔΗΣΥ Λεωνίδα Γρηγοράκου. Ο κ. Γρηγοράκος ενοχλημένος από τις αντιδράσεις των κυβερνητικών βουλευτών που διέκοπταν τον εισηγητή του κόμματος κ. Σκανδαλίδη φέρεται απευθυνόμενος προς την βουλευτή να της είπε «σκάσε ρε τσόκαρο».

Σύμφωνα με μια εκδοχή από βουλευτές της ΔΗΣΥ εκείνη φέρεται να του είπε «κάτσε κάτω ρε γελοίε», κάτι όμως που η ίδια διέψευσε υποστηρίζοντας ότι του είπε «σα δε ντρέπεσαι, αυτό είναι το ήθος σας».

Η έναρξη της συζήτησης πάντως επισκιάστηκε εντονότερα από ένα άγριο καβγά που ξέσπασε μεταξύ του εισηγητή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη και του βουλευτή της ΔΗΣΥ Βασίλη Κεγκέρογλου.

Όταν ανέβηκε στο βήμα ο κ. Κατσίκης παραπονέθηκε ότι όταν μιλάει ο μικρότερος κυβερνητικός εταίρος κάποιοι απουσιάζουν από την αίθουσα, ενώ ο κ. Κεγκέρογλου ακούστηκε από τα βουλευτικά έδρανα να του λέει ότι «εμείς εδώ είμαστε», αποκαλώντας τον, σύμφωνα με πληροφορίες, «αναιδέστατο».

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ εξοργισμένος του είπε «στους παλιάτσους που σε περιβάλλουν να μιλάς έτσι». Και συνέχισε: «Είσαι γεμάτος στην αγένεια. Μας κάνεις παρατήρηση. Δεν ντρέπεσαι. Έχεις το θράσος και ζητάς και τα ρέστα. Κλείσε το στόμα σου», ενώ τον παρότρυνε: «Στήσου μπροστά στον καθρέφτη και φτύστον μέχρι να σκοτεινιάσει το είδωλό σου. Αν θες και συνέχεια εδώ είμαι»!

Πηγή: real.gr

loading...

3 thoughts on “Πρωτοφανής καβγάς στη Βουλή: «Σκάσε ρε τσόκαρο» – «Κάτσε κάτω ρε γελοίε»

  1. Που ακούστηκαν αυτά; Μήπως σε κανένα μπουρδέλο; Κι΄αυτοί και αυτές που τα είπαν, εργάζονται εκεί;

  2. ΠΑΝΑΘΕΜΑΤΗΝ ΚΙ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΛΙΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!! ΝΑ ΠΑΛΙ ΧΘΕΣ ΣΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΟΛΟ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ! ΤΙ ΠΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ? ΝΑ ΤΟ ΔΙΨΗΦΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟ? ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΥ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΑΛΗΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟ-ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΒΡΑΜΗΣ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΦΤΙΑΞΕ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟ ΚΟΜΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΟΔΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ!! ΝΑ ΠΑΛΙ ΧΘΕΣ ΤΟ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ!! ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΤΕΣ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ 5 ΘΕΣΗ ΞΕΡΩ ΚΙ'ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ? ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ''ΠΟΛΙΤ ΜΠΙΡΟ'' ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΝΑ ΤΑΞΕΙΔΙ ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΕ ΣΤΗΝ ΤΖΕΡΟΥΣΑΛΕΜ ΕΚΕΙ ΘΑΨΑΝΕ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟ ΑΒΡΑΜΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΥΨΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΡΟΝ ΤΟΥΣ ΓΡΟΝΘΟ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ''ΕΣΑΞΕ'' ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΚΑΛΑ ΑΚΟΜΑ!! ΤΙ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΡΜΟ ΤΟ ΑΒΡΑΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΤΣΕΣ ΝΕΑ ΠΙΔΙΑ ΤΑ ΡΩΤΑΣ ΡΕ ΣΕΙΣ? ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΑΣ? ΝΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΜΙΑΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΕΣΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ? ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΛΕΖΟΣ ΑΛΛΟΣ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΩΤΗΣ ΕΝΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ!! ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ ΓΙΑΙ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΝΤΡΤΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΑΥΤΟ ΚΙ'ΑΥΤΟ ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΑΣ ΜΑ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΟ-ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΒΡΑΜΗΣ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΟΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΤΑ 7Χ8 ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑΚΟΚΙΝΑ ΜΕ 7 ΜΕΤΡΑ ΣΤΥΛΙΑΡΙ ΤΑ ΚΟΥΝΑΝΕ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΦΥΡΟΔΕΡΑΠΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΙΧ ΜΙΛΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ….ΝΑ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΔΙΚΙΕΣ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΛΟ!!!!!

  3. Οταν η Ζαρουλια και ο Κασιδιαρης ειπανε κατι στην 'βολη' αμεσως εγινε συγκλιση του συμβουλιου διεργασιες κακο αυτο και εκεινο και βαλανε προστιμο στην βουλευτινα και στον βουλευτη τησ χρυσης αυγης περιεκοψαν απο τον μισθο τους τον κασιδιαρη τον απεβαλαν και απο την βολη. Σε αυτους που σκυλοβριζοντουσαν σαν να ηταν σε οικο ανοχης τιθα γινει? θα ελθει ο πολυπραγμων προεδρος με τον ενοπλο ληστη γιο να βαλει καμια ποινη κανενα προστιμο? Αποβολη θα τους βαλει καμια ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ? Αντε ντεεεε να δουμε την μαγκια σας… ΠΟΙΟΙΟΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ? ΔΕΝ ΘΑΣΑΙ ΚΑΛΑ !!!!!

Comments are closed.