Γ.Τράγκας: Εδώ Παππάς, εκεί Παππάς και όπου είναι ο Μανόλο

Ενώ σιγά-σιγά μας εγκαταλείπει το 2018, μαθαίνουμε και ακούμε διάφορα υπονοούμενα για το πως λειτουργούν ή χρηματοδοτούνται τα κομμάτια αυτής της σάπιας συγκυβέρνησης.

Μαθαίνουμε και ακούμε, διάφορες ιστορίες για οικονομικές σχέσεις αυτής της άθλιας συγκυβέρνησης, με κέντρα του εξωτερικού ή με διάφορους ομίλους επιχειρηματιών. Ξαφνικά, ο πολιτικός συνεταίρος του κ. Τσίπρα, μιλάει για χρηματοδότηση πενήντα εκατομμυρίων από τον κ. Σόρος, Προκειμένου να εξαγοραστούν πολιτικοί στα Σκόπια. Ο πρώην υπουργός εξωτερικών κ. Κοτζιάς επιβεβαιώνει, με αλλεπάλληλες συνεντεύξεις του, όσα είπε ο κ. Καμμένος μέσα στο υπουργικό συμβούλιο. Δηλαδή, ότι ο γύπας των αγορών χρηματοδοτεί την κυβέρνηση του κ. Τσίπρα. Και βρίσκεται πίσω από πολιτικές επιλογές της.

Η δυσοσμία γίνεται ακόμη πιο έντονη από τις αποκαλύψεις για τον συμμαθητή του κ. Παππά, ο οποίος από απλός χαμηλόμισθος σερβιτόρος, εμφανίζεται να μπαινοβγαίνει στο Μαξίμου και ταυτόχρονα να είναι συνομιλητής καναλαρχών και μεγαλοεπιχειρηματιών.

Κατά σύμπτωση, όπου εμφανίζεται ο κ. Μανώλης, της παρέας Τσίπρα-Παππά, υπάρχουν ανοιχτά θέματα με την Δικαιοσύνη.

Κατά σύμπτωση, όπως εντοπίζουν και περιγράφουν οι εφημερίδες, οι επιχειρηματίες αυτοί που προφανώς συναλλάσσονται με το Μαξίμου, μέσω του κ. Μανώλη, έχουν ανοιχτές υποθέσεις με την Δικαιοσύνη και χρέη κολοσσιαία όπως αυτό του κ. Λαυρεντιάδη προς τη ΔΕΠΑ. Υπάρχει ένα ερώτημα διάχυτο στις πρώτες σελίδες των εφημερίδων για την παρατεταμένη σιωπή των υπουργών του κ. Τσίπρα και του Μαξίμου. Για το πάγωμα του χρέους του κ. Λαυρεντιάδη προς τη ΔΕΠΑ.

Εύλογα ανακύπτουν καυτά ερωτήματα, για το αν η σιωπή του κ. Δραγασάκη ή του κ. Σταθάκη, ή γενικότερα της κυβέρνησης, είχε σχέση με τις διαδρομές του κ. Μανώλη. Πέραν αυτού, που μυρίζει εντονότατα, υπάρχει το θέμα των σχέσεων του κ. Μανώλη με το δικηγορικό γραφείο του κ. Αρτεμίου και με άλλα νομικά γραφεία, καθώς και η εκπροσώπηση οφσορ εταιριών του κ. Λαυρεντιάδη. Η έρευνα για τον κ. Μανώλη Πετσίτη προχωρεί σε μεγάλο βάθος και αυτά που έρχονται στο φως είναι ενδεικτικά των στενότατων σχέσεων με τον κ. Παπά και το περιβάλλον Τσίπρα. Αύριο, θα διαβάσετε στο CRASH που κυκλοφορεί ένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό κομμάτι για τον κ. Πετσίτη. Πέραν αυτού τα στοιχεία που φέρνουν στο φως καθημερινά οι εφημερίδες για τον αυτόματο υπερ-πλουτισμό του, καθώς και για την πολυτελή διαβίωσή του στην Ελλάδα του μνημονίου, οδηγεί εκατομμύρια Έλληνες πολίτες στο βασικό ερώτημα: Αφού μπορούσε να έχει τόσα λεφτά ο Μανώλης Πετσίτης, πόσα έχουν πάρει οι πάτρονες και τα αφεντικά του Μανώλο για να τον έχουν δίαυλο επικοινωνίας και ταχυδρόμο στο περιβάλλον οικονομικών παραγόντων με προβλήματα, που μόνο η Εκτελεστική εξουσία μπορεί να ανακουφίσει. Τι διαδίκτυο είναι γεμάτο από αποδείξεις για την χλιδάτη ζωή που απέκτησε ξαφνικά ο κολλητός του κ. Παππά. Ίσως ο Μανώλης και ο Παππάς αποτελέσουν την απόλυτη και ξαφνική καθίζηση του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ στα μάτια των φτωχοποιημένων Ελλήνων. Όπως σωστά έχει τίτλο το CRASH που κυκλοφορεί στα περίπτερα αύριο, Όλα τα στοιχεία οδηγούν στο «Εδώ Παππάς, εκεί Παππάς…και όπου είναι ο Μανόλο». Μαθαίνω ότι μια ολόκληρη λίστα επιχειρηματιών έχουν συγκεντρώσει στοιχεία από τις επαφές που είχαν ή την γνωριμία με τον Μανόλο. Επίσης, ένα πλήθος πληροφοριών έχει και ο υπουργός Άμυνας, ο οποίος παλαιότερα μου έλεγε διάφορα για τον κ. Παππά, τον κ. Καλογρίτσα, τον κ. Σαββίδη, τις τηλεοπτικές άδειες και άλλες ιστορίες.

Φαίνεται τελικά ότι έχουμε να κάνουμε με χαβιάρι, φαγοπότι και Άρη Βελουχιώτη… Τα αφεντικά του Μανώλη δεν είχαν καταλάβει ότι από τις πρώτες διαδρομές όλοι παρακολουθούσαν τον Μανώλη, φωτογράφιζαν τον Μανώλη και ηχογραφούσαν τον Μανώλη. Έβλεπαν πόσο πίνει στα μπουζούκια, έγραφαν όσα έλεγε εκ μέρους παλαιών συμμαθητών και κράτησαν όλες τις πικάντικες λεπτομέρειες για τις σχέσεις με το νησί της Αφροδίτης, τον κ. Αρτεμίου, την Βενεζουέλα και την διαδρομή των χρημάτων και ότι απέκτησε ο κ. Πετσίτης, από σπίτι στην Βαρυμπόμπη μέχρι ρολόι Φρανκ Μίλερ. Σύμφωνα με όσα λένε οι υπεύθυνοι της ΔΕΠΑ, η μισή κυβέρνηση είχε γνώση των χρεών του κ. Λαυρεντιάδη προς την εταιρία, αλλά δεν μιλούσε κανένας γιατί προφανώς υπήρχε ο Μανόλο δίπλα στον Λαυρέντη Λαυρεντίαδη. Επίσης, όπου δούλευε ο Μανόλο, τα χρέη πάγωναν ως δια μαγείας. Παραδείγματος χάρη, έγραφαν το Σαββατοκύριακο οι εφημερίδες, πάγωσαν τα χρέη της ΝΟΒΑ. Επίσης, τα κυριακάτικα φύλλα έδωσαν στην δημοσιότητα το απαλλακτικό βούλευμα για επιχειρηματία που είχε προσλάβει τον Μανώλη. Ο συμμαθητής του κ. Παππά, παρότι κολλητός σε παρέα αθέων, θεράπευε πάσα νόσο και πάσα μαλακία…….Μπορούσε να αναστήσει και τον Λάζαρο και να πολλαπλασιάσει τα ψάρια και τα ψωμιά στο γάμο της Κανά….Αρκεί, ο Μανώλης να έμπαινε στη μισθοδοσία και να ξεκινούσε τις διαδρομές, το πήγαινε-έλα, με το Μαξίμου…. Αμέσως πάγωναν τα χρέη και χαλάρωνε η θηλιά στο λαιμό του επιχειρηματία.

Ούτε η Αγία Αθανασία του Αιγάλεω δεν έκανε τέτοια θαύματα!!!!! Όποιον άγγιζε ο Μανώλης είχε ασυλία, και έχαιρε πλήρους αμνησίας από όλες τις κρατικές αρχές! Χιλιάρι και βάλε ντεπόν για όλους τους πονοκεφάλους ο κ. Μανώλης!!! Μάλιστα, αρκετά δημοσιεύματα εμφανίζουν τον κ. Μανώλη ως μέτοχο σε νυχτερινά μαγαζιά ή υποψήφιο αγοραστή γνωστού αθλητικού συλλόγου. Μεταξύ μας, αν ο Μανώλης ως μυστικός ταχυδρόμος του Μαξίμου ή κολλητός του κ. Παπά μπορούσε να έχει τόσα οφέλη,φανταστείτε πόσα ο κουμπάρος του, ο συμμαθητής του ο υπουργός, θα μπορούσε να έχει.

Ο Πάνος Καμμένος, σε παλαιά συνάντησή μας στο εξωτερικό, μου έχει περιγράψει διάφορα πράγματα που τότε μου φαίνονταν σενάρια. Για παράδειγμα που είχε πει όλες τις σχέσεις του Μαξίμου με τον Καλογρίτσα και με είχε εξουσιοδοτήσει να τα πω στον Ρίαλ ΦΜ, και τα είπα…Και δεν σκίρτησε φρύδι… Βέβαια και ο Τσίπρας πίεζε να απομακρυνθώ από τον σταθμό και ο Μητσοτάκης πίεζε πολύ περισσότερο να φύγω γρήγορα. Μάλιστα, διάβαζα όλα τα sms του προς την διεύθυνση του σταθμού. Τελικά…έφυγα κάποια στιγμή αλλά δεν έφυγα από τα ΦΜ…..Και ούτε πρόκειται να φύγω!!!

Η δυσοσμία για το πως και το ποιοι χρηματοδοτούν αυτήν την πολιτική σπείρα, εντείνεται και διαχέεται καθημερινά σε όλο το πανελλήνιο. Ο κ. Κοτζιάς αποκάλεσε, πολιτικά νεκρούς τον κ. Καμμένο και τους ΑΝΕΛ. Ο υπουργός Άμυνας του απάντησε με αιχμές ότι το κόμμα του, το ΠΡΑΤΤΩ, δεν έχει ψηφιστεί από τον λαό και κανείς δεν γνωρίζει πως χρηματοδοτείται. Ο κ. Κοτζιάς λέει τακτικά ότι έχει οικογενειακή περιουσία, αλλά πρέπει να απαντήσει σε αυτούς τους υπαινιγμούς του κ. Καμμένου. Επίσης για πρώτη φορά ο κ. Καμμένος, ζήτησε από τον κ. Παυλόπουλο να συγκαλέσει το Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών και να μπλοκάρει την Συμφωνία της λίμνης. Μεταξύ μας ο κ. Καμμένος κηρύσσει συνυπεύθυνο του Τσίπρα τον κ. Παυλόπουλο. Και αυτό έχει μεγάλη σημασία γιατί ο Καμμένος, αφού πρώτα πρότεινε Καραμανλή, κατόπιν πήγε στην λύση του Παυλόπουλου. Μάλιστα, ο υπουργός Άμυνας του το ανακοίνωσε νύχτα και έκλαιγαν μαζί στο τηλέφωνο μια ώρα.

Ο Καραμανλής είχε πάει προηγουμένως στο σπίτι του Πάνου, συναντήθηκε με Τσίπρα Καμμένο, αλλά μόλις του πρότειναν εκεί στην αυλή, να γίνει πρόεδρος της συγκυβέρνησης, τους είπε: «Για μαλάκα ψάχνετε;;;;». Μάλιστα, ποτέ ο πρώην πρωθυπουργός δεν θα δεχόταν να παίξει το ρόλο του ανεύθυνου άρχοντα. Προηγουμένως, για να τα λέμε όλα, μια υποκλοπή της συνομιλίας του Αβραμόπουλου με τον Γιούγκερ καθάρισε οριστικά το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος πρόεδρος ο Αβραμόπουλος. Είναι γεγονός βέβαια, όπως έχω διαβάσει στα sms του ότι το δούλευε ψιλό γαζί ο Παππάς μέχρι την τελευταία στιγμή….. Τα υπόλοιπα είναι για βιβλίο που θα κυκλοφορήσει στην ώρα του.

Δεν εμπιστεύομαι καθόλου τον Μητσοτάκη, αλλά μου αρέσει που συνεχώς λέει ότι δεν θα ψηφίσει ποτέ την συμφωνία της λίμνης. Προσθέτει όμως τακτικά ο ίδιος και οι συνεργάτες του, ότι από την στιγμή που θα την ψηφίσει ο Τσίπρας, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Υπάρχει πιθανότητα να του περάσει ο Τσίπρας όλο το πακέτο, δηλαδή την βόμβα, στα χέρια του.

Η βόμβα που τοποθετήθηκε έξω από τα γραφεία του ΣΚΑΙ, ήταν ισχυρότατη. Μπορούσαμε να έχουμε θύματα. Αυτοί που την έβαλαν, παρά τα μέτρα ασφαλείας και το σύστημα καμερών του σταθμού, δεν ήθελαν αυτή την φορά θύματα. Γιαυτό και προειδοποίησαν. Ήθελαν όμως να τρομάξουν τους δημοσιογράφους, να τρομάξουν την διοίκηση του σταθμού.

Αύριο κυκλοφορεί το CRASH. Μην το χάσετε! Διακόσιες σαράντα σελίδες αποκαλυπτικής ύλης. Αποκλειστική συνέντευξη του Γέρουν Ντάισελμπλουμ. Ο Ολλανδός λέει να μην εμπιστευόμαστε αυτούς που υπόσχονται ότι τα πράγματα θα πάνε καλά μετά τις εκλογές. Είναι η πρώτη φορά, μετά την έκδοση του βιβλίου του, που ξετινάζει έτσι τον Γιάννη Βαρουφάκη. Τον αποκαλεί ροκ σταρ και περιγράφει πόσα κόστισε στους Έλληνες.

Επίσης διαβάστε την συνέντευξη του Νίκου Παπανδρέου, λέει πολλά για τα κανάλια που εμπόδισαν να γίνει δημοψήφισμα όταν ήρθε το μνημόνιο. Ένα περιοδικό φωτιά!!!

crashonline.gr

loading...

5 thoughts on “Γ.Τράγκας: Εδώ Παππάς, εκεί Παππάς και όπου είναι ο Μανόλο

  1. ΓΕΝΙΚΑ Η ΕΛΛΑΣ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ''ΠΕΤΣΙΤΗΣ''

  2. ΑΡΘΡΟ 216
    ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ 10 ΕΤΗΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ…!!!

    ΔΕΙΤΕ,ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΑΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ….

    ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΤΩ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ…!!!

    ΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ,ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ,ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ,Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ,ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ,ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ…

    https://scontent.fath3-4.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/48386452_2246993445585552_5795996260724899840_n.jpg?_nc_cat=101&_nc_ht=scontent.fath3-4.fna&oh=481054ce7f79984130b658dde74accb5&oe=5C8F227C

  3. ΛΕΜΕ ΛΕΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΘΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛOΝ? ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΑΧΤΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΣ ΛΙΓΟ ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΑΝΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΕΣΗ ΑΡΑΖΟΥΜΕ ΤΡΩΜΕ ΠΙΝΟΥΜΕ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ? ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ? ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΖΕΙ ΑΥΤΟΣ? ΤΙ ΤΡΩΕΙ ΤΙ ΧΑΡΑ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ? ΚΑΘΕΤΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΡΩΕΙ ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΛΛΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΤΣΑΠΕΛΑ ΜΟΙΡΑ …ΕΚΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 4 ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ Η ΚΑΙ 8 ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΝΕΜΙΖΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑΣΟΥ Ο ΑΦΓΑΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ Η Ο ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΣ ΕΜΠΟΡΟΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΖΗΣΕ!! ΖΕΙΣ? ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΑΥΤΗ?…ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!… ΑΔΙΚΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ? ΟΤΑΝ ΑΡΠΑΖΕΣ ΤΑ 150αρικα ΗΤΑΝΕ ΚΑΛΑ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΜΕΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ Η ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕΣ ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΕ.. ΜΑΖΕΨΕΣ ΜΑΖΕΨΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΟΥ ΕΦΤΑΝΑΝ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΟΧΙΙ ΗΘΕΛΕΣ ΚΙ'ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣΑΣ Ε ΚΑΤΣΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΨΩΦΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ …ΚΙ'ΕΚΕΙ ΑΝΑΦΩΝΕΙΣ ΤΟ ΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΤΣΑΠΕΛΑ ΝΑ Σ'ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΑ…ΑΜΑΑΝ ΠΙΑ …

  4. Το κουβάρι αρχίζει να ξετυλίγεται. Άντε να γίνει και το μεγάλο δικαστήριο, να τελειώνουμε με τον κάθε ξεφτίλα απατεωνίσκο. Η μάρτυρας κυρία Μπότοξ… είπε ότι σε τρία χρόνια πέρασαν από τα χέρια της 10,000 εξώδικα. Προς 40 ευρώ κόστος το ένα? Πού να υπολογίσουμε πόσα εστάλησαν από το κάθε γραφείο. Μια καλοστημένη πυραμίδα από λαμόγια που έδρασαν ανενόχλητα γιατί το κράτος και η δικαιοσύνη κοιμούνται.

  5. 150αρια επαιρνε συν τα 10αρικα που εριχναν στο κουτι οταν εμπαιναν ελαμβανα απο μια τσαπελαν και εβλεπαν την εκ βαφης ξαθια που στριφογυριζε το μισο βυζι της σαν φουρφουρι …ηταν πολλα τα λεφτα!!!

Comments are closed.