Αλαφούζος για επίθεση στον ΣΚΑΪ: Ηθικός αυτουργός η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ

Ο κ. Αλαφούζος σημείωσε ότι από το 2014 ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ έχουν ξεκινήσει μία απίστευτη εκστρατεία λάσπης και

διασποράς ψευδών ειδήσεων εναντίον του ΣΚΑΪ, κατηγορώντας παράλληλα την κυβέρνηση ότι δεν σέβεται και δεν υπερασπίζεται την πολυφωνία και την ελευθερία της έκφρασης.

Ολόκληρη η δήλωση του Ιωάννη Αλαφούζου:

«Στον ΣΚΑΪ πάντα πιστεύαμε στην ελευθερία της έκφρασης και στην πολυφωνία. Πιστεύουμε μάλιστα ότι είναι υποχρέωση της κάθε κυβέρνησης να υπερασπίζεται αυτής της πολυφωνίας και της ελευθερίας της έκφρασης. Δυστυχώς από το 2014 ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ έχουν ξεκινήσει μία απίστευτη εκστρατεία λάσπης εναντίον του ΣΚΑΙ και μια εκστρατεία διασποράς ψευδών ειδήσεων εις βάρος μας. Συνεπώς πιστεύω ότι βασικός ηθικός αυτουργός για την σημερινή επίθεση είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Πηγή: skai

loading...

2 thoughts on “Αλαφούζος για επίθεση στον ΣΚΑΪ: Ηθικός αυτουργός η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ

  1. Ο σκατζό-χοίρος του χαμαιτυπείου δήλωσε: « Kκαταδικάζουμε τη βία, η επίθεση ήταν κατά της δημοκρατίας, η τρομοκρατία δεν θα περάσει. Δεν φιμωνόμαστε και δεν πτοούμαστε από καμία απειλή. Εμείς θα συνεχίσουμε να Αδωνομαλακιζόμαστε και να μιζαριζόμαστε …»

    Bloggers : Καταδικάζουμε απερίφραστα τη βομβιστική επίθεση κατά του γραφείου
    προπαγάνδας του νεοφιλελεύθερου ιερατείου, της εγχώριας πλουτοκρατίας και της δεξιάς.

    Οι προβοκάτορες να βρεθούν και να τιμωρηθούν όπως προβλέπεται από το νόμο περί επιχειρήσεων προβοκάτσιας.

  2. Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ; ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΞΑΙΡΕΤΟ (ΚΑΡΑΦΛΟ) ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, Ο ΚΩΝ/ΝΟΣ Ο ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ! ΜΗ ΤΟΥ ΤΥΧΑΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΚΟ! ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ ΚΙ ΑΠ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ!!!!!! ΠΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΣ ΚΑΙΓΕΣΑΙ!!!!!

Comments are closed.