«Το Athens Alive θα φέρει 18 δισ. ευρώ έσοδα και 15.000 θέσεις εργασίας»

Το προφίλ της νεοσύστατης Poseidon που αποτελεί τον νέο συμπαίκτη της Redstone για το Athens Alive. Η δήλωση του ιδρυτή της, Λάζλο Γκιρίτς και οι έως τώρα συνεργασίες.

Η Poseidon είναι μια μη κερδοσκοπική εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε το 2018 με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών αλλά και των επιχειρήσεων στο θέμα της κλιματικής αλλαγής. Μια από τις πρώτες της ενέργειες είναι η πλατφόρμα μείωσης των εκπομπών ρύπων από τους πολίτες και τις βιομηχανίες, με αντιστάθμισμα δωρεών και δράσεων για τη συντήρηση ευαίσθητων περιοχών, όπως τα τροπικά δάση.

Με τη χρήση της τεχνολογίας AI και της τεχνολογίας blockchain, η πλατφόρμα Reduce βοηθά τα άτομα και τους οργανισμούς να αντιμετωπίσουν την άμεση και υπαρξιακή απειλή της κλιματικής αλλαγής ενσωματώνοντας πιστώσεις άνθρακα σε σχεδόν οποιαδήποτε συναλλαγή και αυτόματα εξισορροπούν το αποτύπωμα άνθρακα οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας στο σημείο πώλησης.

Αυτό έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί στην επείγουσα ανάγκη μείωσης των παγκόσμιων εκπομπών αερίων θερμοκηπίου επειδή απαιτεί ελάχιστη αλλαγή συμπεριφοράς των χρηστών του μειώνουν τις δυνατότητες των καταναλωτών να αναλαμβάνουν σε πραγματικό χρόνο την ευθύνη για τις κλιματικές επιπτώσεις που έχουν οι καθημερινές ρουτίνες στον πλανήτη, γεγονός που δημιουργεί μια αλλαγή σχήματος στην κινητήρια δράση κατά της κλιματικής αλλαγής, τονίζεται σε ανακοίνωση της εταιρίας.

loading...