Αποκάλυψη Τώρα – Οι 13 Οικογένειες που Κυβερνούν τον Κόσμο – Οι «Σκιές» της Νέας Τάξης

ΟΙ ΣΚΙΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Κάπου κοντά στην κορυφή της πυραμίδας, μια εξαιρετικά ελιτίστικη οργάνωση που είναι γνωστή ως το Συμβούλιο των 13 οικογενειών ενορχηστρώνει όλα τα μεγάλα παγκόσμια γεγονότα. Όπως υποδηλώνει το όνομα, το Συμβούλιο απαρτίζεται από τις κορυφαίες 13 πιο ισχυρές οικογένειες στη Γη.
Ολοένα και πιο μεγάλος αριθμός ανθρώπων συνειδητοποιεί ότι το 99% του πληθυσμού της Γης ελέγχεται από μια «ελίτ» του 1%, xorisorianews.gr αλλά το Συμβούλιο των 13 οικογενειών αποτελείται από λιγότερο από 1% του 1% «ελίτ» και κανείς στη γη δεν μπορεί να κάνει αίτηση για ένταξη.
Κατά τη γνώμη τους, έχουν το δικαίωμα να κυβερνούν τους υπόλοιπους από εμάς, επειδή είναι οι απευθείας απόγονοι των αρχαίων θεών και θεωρούν τους εαυτούς τους βασιλικούς!!!
Οι οικογένειες αυτές είναι οι εξής:
Rothschild (Bauer or Bower)
Bruce
Cavendish (Kennedy)
De Medici
Hanover
Hapsburg
Krupp
Plantagenet
Rockefeller
Romanov
Sinclair (St. Clair)
Warburg (del Banco)
Windsor (Saxe-Coburg-Gothe)

loading...

3 thoughts on “Αποκάλυψη Τώρα – Οι 13 Οικογένειες που Κυβερνούν τον Κόσμο – Οι «Σκιές» της Νέας Τάξης

  1. ΟΙ "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ" ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ "ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ" ΟΤΙ, ΕΙΝΑΙ…"ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΑΡΧΑΙΩΝ…ΘΕΩΝ", ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ…"DE MEDICI".
    ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΙ "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ" ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΙ…"ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ" ΚΑΙ ΟΙ…"ΠΡΩΤΟΙ" ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ…ΚΟΙΝΩΝ ΘΝΗΤΩΝ…
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ, ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ…"ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ" ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ…ΑΙΓΥΠΤΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΕΚΕΙ, ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ…"ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ". ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΠΕΡΙ ΤΟ 320 μετα χεσμενων, ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΧΤΙΣΑΝ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΟΛΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ…ΝΕΡΟ, ΤΗΝ…"ΒΕΝΕΤΙΑ" ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΣΗΜΑ… ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΤΟΝ…"ΦΑΛΛΟ", ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΥΛΕΣ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΤΟΥΣ.
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ…"ΦΑΛΛΟΙ", ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΓΕΘΟΣ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΩΣ… "ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ" ΚΕΝΤΡΟ, ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ "D.C." ΩΣ "ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ" ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ "CITY OF LONDON" ΩΣ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ" ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    ΟΙ "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ" ΑΥΤΕΣ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ΣΤΗΝ…ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ…ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ … "ΚΟΝΤΡΟΛΑΡΟΥΝ" ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ "ΔΕΝ…ΠΡΟΛΑΒΑΝ" ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΠΟΛΥ…ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ…"ΚΑΚΑ" ΝΕΑ ΤΟΥΣ…
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ…ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ…ΤΑΒΛΑΚΙ, ΤΗΝ…ΠΡΕΦΑ ΤΗΝ…"ΦΡΑΠΕΔΙΑ", ΤΟΝ… "ΑΓΙΟ" ΦΑΝΟΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ…"ΟΣΙΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ", ΚΑΙ ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ…

  2. ΧΕΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ ΓΕΡΟΠΑΡΑΛΥΤΕ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑΕΙ
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ ΜΕ ΣΗΜΑ ΤΟΝ ΔΙΑ ΟΤΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ
    ΤΙΣ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΣΚΑΤΟ

  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Comments are closed.