«Ετοιμοθάνατος» νίκησε τον καρκίνο…με σπιτική θεραπεία! Δείτε τι έκανε!

Οι γιατροί τον προειδοποίησαν ότι θα «πέθαινε σε λίγες εβδομάδες» εάν δεν ακολουθούσε τη συμβουλή τους

Όταν οι γιατροί είπαν στον 74χρονο Danny McDonald Dunaff από την Ιρλανδία ότι είχε μια πολύ
σοβαρής μορφής καρκίνο του στομάχου που θα μπορούσε να τον σκοτώσει μέσα σε τρεις μήνες, εκείνος αποφάσισε να αγνοήσει τις συμβουλές τους, να υποβληθεί σε τοξικές χημειοθεραπείες και να προσεγγίσει το πρόβλημά του διαμέσου της διατροφής.

Τέσσερα χρόνια αργότερα, ο Ντάνι τα πάει θαυμάσια χάρη στην καθημερινή κατανάλωση χυμού σιταρόχορτου, μια θρεπτική υπερτροφή που έχει εκπληκτικά οφέλη στην υγεία.

Σύμφωνα με την Sunday World, o Ντάνι έλαβε γνώση της κατάστασής του όταν βρέθηκε σε κρίση έλκους. Αφού έσπευσε στο νοσοκομείο από την αγροικία στην οποία ζει, οι γιατροί αγωνίζονταν να σταματήσουν την εσωτερική του αιμορραγία ώσπου διαπίστωσαν ότι είχε προσβληθεί από μια σοβαρή μορφή καρκίνου του στομάχου που είχε εξαπλωθεί σε όλο το σώμα του. Τον προειδοποίησαν ότι ο μόνος τρόπος να απαλλαγεί από αυτό, κατά τη γνώμη τους, ήταν να υποβληθεί σε συμβατική χημειοθεραπεία.
Ο Ντάνι όμως αποφάσισε να ερευνήσει κι άλλους τρόπους θεραπείας.

Αργότερα ανακοίνωσε στους θεράποντες γιατρούς του, προς απογοήτευσή τους, ότι θα ακολουθήσει μια σπιτική θεραπεία που περιλαμβάνει σιταρόχορτο. Οι γιατροί τον προειδοποίησαν ότι θα«πέθαινε σε λίγες εβδομάδες» εάν δεν ακολουθούσε τη συμβουλή τους αλλά ο Ντάνι ήταν αποφασισμένος. «Είπα στους γιατρούς ότι δεν ήμουν έτοιμος να υποβληθώ στην θεραπεία που μου είχαν προτείνει» και όπως αποκάλυψε στην Sunday World «Ήξερα ότι αυτή η θεραπεία θα με σκότωνε».

Όμως η απόφαση αυτή του Ντάνι δεν ήταν βεβιασμένη. Ο Ντάνι είχε ακούσει από έναν φίλο του για τις καταπληκτικές θεραπευτικές ικανότητες του σιταρόχορτου. Με την πάροδο του χρόνου, ο Ντάνι είχε πειστεί ότι το σιταρόχορτο μπορεί να θεραπεύσει πληθώρα ασθενειών περιλαμβανομένου του καρκίνου. Έτσι αποφάσισε να καλλιεργήσει σιταρόχορτο στο αγρόκτημά του, όπως αναφέρει το enallaktikidrasi.com.

«Δεν ήξερα τι να περιμένω αλλά ήμουν αποφασισμένος να το δοκιμάσω» θυμάται ο Ντάνι. «Εντός επτά ημερών η αίσθηση καύσου που είχα στο πλευρό μου είχε φύγει και είχα αρχίσει να αισθάνομαι πολύ καλύτερα. Σταμάτησα να παίρνω τα χάπια που μου είχαν συνταγογραφηθεί και δεν πήρα ούτε ένα από τότε. Ένα μήνα αργότερα, ο πόνος είχε εξαλειφθεί πλήρως και ήξερα ότι θεραπευόμουν. Το σιταρόχορτο έκανε τη δουλειά του».

Ο Ντάνι όχι μόνο ήταν σε θέση να διακόψει την αγωγή των συνθετικών φαρμάκων που του είχαν συνταγογραφηθεί, αλλά κέρδισε και όλο το βάρος που είχε χάσει λόγω της χρήσης τους για την ασθένειά του. Ξεκίνησε με μία ουγγιά (περίπου 30 γρ.) σιταρόχορτου τη μέρα και σταδιακά έφτασε τις 7 ουγγιές (περίπου 200 γρ.). Ο Ντάνι θεράπευσε αποτελεσματικά τον καρκίνο του και αποτελεί μια ζωντανή απόδειξη της θαυματουργής αναγεννητικής δύναμης του σιταρόχορτου.

«Ξέρω ότι πολλοί γιατροί πιστεύουν ότι το σιταρόχορτο δεν έχει την ικανότητα να σκοτώσει τον καρκίνο, αλλά εγώ είμαι μια ζωντανή απόδειξη ότι το κάνει», προσθέτει. «Κι αν και πολλοί γιατροί δεν θα το παραδεχτούν δημοσίως, σταδιακά πείθονται για τα οφέλη του σιταρόχορτου. Οι άνθρωποι με ρωτούν πως τα κατάφερα και εγώ τους λέω μόνο μια λέξη: σιταρόχορτο».

loading...