Αλβανικό “ευχαριστώ” στην ελληνική κυβέρνηση για τις λίστες στην Κακαβιά

Δελτίου τύπου εξέδωσε η αλβανική Αστυνομία, στο οποίο ευχαριστεί την «ελληνική» αστυνομία (δηλαδή τους πωρωμένους προδότες Τσίπρα και Καμμένο, που έδωσαν τις σχετικές εντολές…) για την «άψογη συνεργασία». Κι όταν το αλβαναριό μιλάει για «άψογη συνεργασία», εννοεί φυσικά τις λίστες των «επικίνδυνων εθνικιστών» που του είχαν στείλει οι ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ των Αθηνών και «αξιοποιήθηκαν» καταλλήλως – όπως σαφώς υπονοείται στα «στοιχεία» που υπήρξαν για τους 44 Έλληνες (μεταξύ των οποίων και ο αρχισυντάκτης της Χρυσής Αυγής, Ν. Κωνσταντίνου), «που μπορεί να προχωρούσαν σε περιστατικά στις Βουλιαράτες»! Από πού αλλού, εκτός από τις υπηρεσίες χαφιεδισμού των Ελλήνων πατριωτών θα μπορούσαν να περιέλθουν αυτά τα «στοιχεία» στα χέρια της νέας «Σιγκουρίμι» των διαδόχων του Χότζα;

Άλλωστε, παρακάτω το αλβαναριό δεν διστάζει να «δώσει» στεγνά τους προδότες Τσίπρα και Καμμένο, καθώς λέει στα ίσια ότι η «αποτροπή της εισόδου των εξτρεμιστών» αποτράπηκε χάρη στην «πολύ καλή συνεργασία της αλβανικής και της ελληνικής αστυνομίας»!!!

Ιδού η νέα ξεφτίλα των –πολλάκις- ξεφτιλισμένων:

«Κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας, στις Βουλιαράτες έλαβε χώρα η τελετή ταφής του νεκρού Κ.Κατσίφα.
Η Αστυνομία προκειμένου να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή της κηδείας και να αποφύγει πιθανά περιστατικά που μπορεί να είχαν προκύψει από την παρουσία εξτρεμιστών, προχώρησε σε προληπτικά μέτρα.
Στο συνοριακό πέρασμα της Κακαβιάς η αλβανική Αστυνομία διεξήγαγε εκτεταμένες έρευνες των ατόμων που έρχονταν από Ελλάδα για την ταφή του Κ. Κατσίφα στις Βουλιαράτες.
Ως αποτέλεσμα των ελέγχων δεν επετράπη η είσοδος στην Αλβανία 44 Ελλήνων καθώς υπήρχαν στοιχεία ότι μπορεί να προχωρούσαν σε περιστατικά στις Βουλιαράτες.

Επιπλέον κατά την διάρκεια των ελέγχων προσήχθησαν δύο πολίτες για κατοχή «εμπρηστικών» υλικών προπαγάνδας όπως φόρμες κτλ.
Κατά την διάρκεια της τελετής ταφής εντοπίστηκαν στοιχεία που προχώρησαν σε εξτρεμιστική προπαγάνδα.
Στο τέλος οι Αλβανοί αστυνομικοί προσήγαγαν 12 άτομα στο Α/Τ Αργυροκάστρου ενώ έχουν συλληφθεί 2 και ακολουθούνται οι συνήθεις διαδικασίες.
Θέλουμε να τονίσουμε ότι υπήρχε πολύ καλή συνεργασία μεταξύ αλβανικής και ελληνικής αστυνομίας, η οποία απέτρεψε την είσοδο εξτρεμιστών.
Η Ελληνική Αστυνομία έλαβε επιπλέον μέτρα στη Κακαβιά και έδειξε καλή συνεργασία με την συνοριακή αστυνομία της Κακαβιάς».

(ΥΓ): Ακόμα κι ο Ιούδας βρήκε το φιλότιμο και κρεμάστηκε μετά την προδοσία του! Οι προδότες πότε θα το κάνουν;

ethnikismos.net/

loading...