Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Κάτω τα χέρια από Ελλάδα και Ορθοδοξία! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση, μιλώντας στην συζήτηση για την Συνταγματική αναθεώρηση στην Ολομέλεια της Βουλής.

Αρχικά, απάντησε στην αναφορά του πρωθυπουργού ότι “κυβερνήτης είναι ο Λαός”,
καταδεικνύοντας την υποκρισία του και σημειώνοντας πως ο Αλέξης Τσίπρας απέστειλε επιστολές σε όλους τους αρχηγούς των κομμάτων ακόμα και σε εξωκοινοβουλευτικούς αλλά δεν έστειλε στην Χρυσή Αυγή, στην τρίτη πολιτική δύναμη της Χώρας που βρίσκεται στην Βουλή με την ψήφο εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων.

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε στα ιστορικά γεγονότα της 3 Σεπτεμβρίου 1843 και το πώς “παραχωρήθηκε” Σύνταγμα στην Ελλάδα υπό την πίεση του Άγγλου πρεσβευτή Λάιονς.

Η κίνηση της κυβέρνησης για Συνταγματική αναθεώρηση είναι ξεκάθαρα επικοινωνιακή, αφού αυτή δεν θα περάσει και γίνεται για να τεθούν στο περιθώριο τα φλέγοντα εθνικά θέματα, η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών και τα όσα συνέβησαν στην Βόρειο Ήπειρο.

Στην συνέχεια ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής ανέλυσε τις θέσεις του Κινήματος για τα άρθρα του Συντάγματος που πρέπει να αναθεωρηθούν όπως το 4 για την εναλλακτική θητεία, τονίζοντας πως όλοι οι Έλληνες πρέπει να φορούν την τιμημένη στολή του Στρατιώτη. Επίσης, πρέπει να καταργηθεί το άρθρο 27 για την παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας, καθώς κανείς δεν έχει δικαίωμα ούτε καν το Κοινοβούλιο να παραχωρήσει κομμάτι Ελληνικής Πατρίδας.

Αναφερόμενος στο μείζον ζήτημα της προτεινόμενης Συνταγματικής αναθεώρησης από τον ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως ο Τσίπρας δεν είναι ο Ροβεσπιέρος και τα σχέδια του για ένα “ουδετερόθρησκο” κράτος θα πέσουν στο κενό. Ξεκαθάρισε πως η Χρυσή Αυγή τάσσεται κατά του διαχωρισμού Εκκλησίας – Πολιτείας, επισημαίνοντας την έρευνα της “Pew Research Center” στην οποία το 92% των πολιτών πιστεύουν στον Θεό και ένα 76% των Ελλήνων πιστεύει ότι οι αληθινοί Έλληνες μπορούν να είναι μόνο όσοι είναι Χριστιανοί στην Θρησκεία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε αντίθεση με την βούληση του Ελληνικού Λαού θέλει να καταργήσει τον θρησκευτικό όρκο και σε απάντηση θύμισε τα λόγια του Στρατηγού Μακρυγιάννη:

“Και βγήκαν τώρα κάτι δικοί μας κυβερνήτες, Έλληνες, σπορά της εβραιουργιάς, που είπαν να μας σβήσουν την Αγία Πίστη, την Ορθοδοξία, διότι η Φραγκιά δεν μας θέλει με τέτοιο ντύμα Ορθόδοξον. Και εκάθησα και έκλαιγα δια τα νέα παθήματα. Και επήγα πάλιν εις τους φίλους μου τους Αγίους. Άναψα τα καντήλια και ελιβάνισα λιβάνιν καλόν αγιορείτικον. Και σκουπίζοντας τα δάκρυά μου τους είπα: «Δεν βλέπετε που θέλουν να κάμουν την Ελλάδα παλιόψαθα; Βοηθείστε, διότι μας παίρνουν, αυτοί οι μισοέλληνες και άθρησκοι, ό,τι πολυτίμητον τζιβαϊρικόν έχομεν…”.

Κάλεσε για ακόμη μια φορά να συμφωνήσουν όλα τα κόμματα στην κατάργηση του άρθρου 86 “περί ευθύνης υπουργών”, ένα άρθρο που ακόμα προστατεύει τα πολιτικά πρόσωπα από το να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη για τα σκάνδαλά τους.

Τέλος, ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος σημείωσε πως στην Ευρώπη και την Ελλάδα το Εθνικιστικό Κίνημα φουντώνει και έρχεται, τονίζοντας πως δεν υπάρχει νότιος Αλβανία, υπάρχει Βόρειος Ήπειρος και η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική.

loading...

6 thoughts on “Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Κάτω τα χέρια από Ελλάδα και Ορθοδοξία! ΒΙΝΤΕΟ

  1. Ευτυχώς υπάρχουν πατριωτικές φωνές σ' αυτόν τον τόπο.

  2. μασονοπατριωτισμος καργα να ουμμ

  3. αν θελετε πραγματικα να διωξεται την κυβερνηση καντε ομαδικη παραιτηση και οχι κραυγες μεσα απο το μαντρι της βουλης με 10 χιλ. το μηνα. ολοι τωρα παραιτηση , εχετε πα- πα-ρια. μπααααααααααααααα

  4. που τσουζει που? για δειξε μου κουμμουνακι θα σε γιανω εγω ελα πες μου?

  5. ασε ρε βλακα ανηψιε του πατερακη. αργεις αλλα δεν λησμονεις να εξακοντισεις τις μαλακιες σου αστοιχειωτε. 10 φορες το εχεις ξαναπει βλάκα 10 φορες σου απαντησαμε σου εξηγησαμε τι γινεται εσυ εκει ντουρουκι την ιδια μαλακια επαναλαμβανεις . φυσικο ειναι ανηψακι του πατερακη του τσαπελοφαγου εισαι…ουυστ

  6. ANTΕ ΜΑΡΗ ΓΚΙΟΣΣΑ ΕΜΑΘΕΣ ΚΑΙ Ε ΣΥ ΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΣΟΥ ΣΩΡΡΟΒΛΑΜΕΝΗ

Comments are closed.