Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε. Αποφασίστε τι Αστυνομία θέλετε, πείτε το όμως και σε εμάς αλλά κυρίως στους πολίτες

Όσο θα υπάρχει ασάφεια στο πως πρέπει να ενεργεί η Αστυνομία, κυρίως όμως όσο η λειτουργία της θα τίθεται κάτω από τον ιδεολογικό μανδύα της εκάστοτε Κυβέρνησης και όχι των νόμων και της πραγματικότητας είναι δεδομένο ότι ο πολίτης θα στερείται το υπέρτατο αγαθό της ασφάλειας.

Ακούστε κύριοι, για να μην υπάρχουν παρερμηνείες:

Επιτρέψατε στην αστυνομία, να αποτελεί εδώ και δεκαετίες, το παρακράτος της εκάστοτε κυβέρνησης.

Γίνατε συνειδητά ή ασυνείδητα (πιστεύω το πρώτο), οι πραίτωρές της, καλυμμένοι πίσω από νόμους φτιαγμένους εναντίον και όχι υπέρ του πολίτη.

“ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΤΕ” στην συνείδηση του λαού, γιατί πολλοί από εσάς, μεταβληθήκατε από διώκτες του εγκλήματος, σε ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.

ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ… έστω και αυτούς τους ελάχιστους που προστατεύουν τον πολίτη.

Γίνατε υπηρετριούλες των πολιτικών και των VIP ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.

ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΗΓΕΣΙΕΣ, ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

Λυπάμαι που θα το πω, αλλά ελάχιστοι από εσάς, υπηρετείτε τον λαό και κυρίως την Πατρίδα.

Πολύ σύντομα, να είστε απόλυτα βέβαιοι, πως θα αντικατασταθείτε από λαθροεισβολείς και αλλόθρησκους… και τότε, θα ζητήσετε την βοήθεια του λαού…

ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΛΕΥΗ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ, ΔΕΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ.

Αν θέλετε, κρατήστε αυτά τα γραπτά λόγια μου, γιατί θα με θυμηθείτε πολύ σύντομα.

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Προσωπικά, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, στους αστυνομικούς που σε δύσκολες στιγμές βρέθηκαν στο πλευρό μου, πρωτίστως ανθρώπινα.
Ξέρουν αυτοί…

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση εναντίον συναδέλφων μας μέσα σε χώρο δικαστηρίων και απαιτείαπό όλους τους αρμόδιους εδώ και τώρα να αντιδράσουν.

Αν τα όσα καταγγέλλονται και έχουν δει το φως της δημοσιότητας, για το τι εντολές έλαβαν οι εν υπηρεσία αστυνομικοί κατά την εξέλιξη του περιστατικού ισχύουν, τότε άμεσα πρέπει να ληφθούν μέτρα.

Το χθεσινό περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά επιθέσεων εναντίον αστυνομικών (εντός και εκτός υπηρεσίας) και μεγαλώνει η ανησυχία μας για το τι μπορεί να συμβεί όσο κάποιοι δρουν προκλητικά, μοιάζουν ανενόχλητοι και οι υπεύθυνοι κρύβουν το πρόβλημα κάτω από το χαλί.

Κυρίως όμως μας ανησυχεί το γεγονός ότι παγιώνεται μια λάθος αντίληψη σε όλους. Στους εκάστοτε δράστες αυτή της ατιμωρησίας και σε εμάς του «πού να μπλέκουμε τώρα ;!».

Για να είμαστε όμως δίκαιοι στο «πού να μπλέκουμε τώρα;!», είναι απαράδεκτο να δεχόμαστε εξακρίβωση στοιχείων από «άγνωστους» και κάποιοι να το θεωρούνε απόλυτα φυσιολογικό. Δυστυχώς η γενεσιουργός αιτία αυτών των αντιλήψεων προφανώς προέρχεται από τον τρόπο με τον οποίο οι ηγεσίες διαχρονικά αντιμετώπισαν τους αστυνομικούς.

Όσο θα υπάρχει ασάφεια στο πως πρέπει να ενεργεί η Αστυνομία, κυρίως όμως όσο η λειτουργία της θα τίθεται κάτω από τον ιδεολογικό μανδύα της εκάστοτε Κυβέρνησης και όχι των νόμων και της πραγματικότητας είναι δεδομένο ότι ο πολίτης θα στερείται το υπέρτατο αγαθό της ασφάλειας.

Πρέπει όσοι, με πράξεις ή παραλείψεις τους, συντέλεσαν στο να οδηγηθούν στο νοσοκομείο αστυνομικοί, να τιμωρηθούν. Αναμένουμε ότι όπως στις δικές μας λάθος ενέργειες, υπάρχει άμεση αντίδραση (και σωστά), έτσι και στις εναντίον μας ενέργειες να υπάρχουν ανάλογες αντιδράσεις. Συνήθως όμως υπάρχει σιωπή και το κενό καλύπτουν τα σωματεία εισπράττοντας και το κόστος της στοχοποίησης.

Αποφασίστε τι Αστυνομία θέλετε,
πείτε το όμως και σε εμάς αλλά κυρίως στους πολίτες.

Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΚΟΣ Δημοσθένης

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΡΗΓΑΣ Νικόλαος

Πηγή
https://attikanea.blogspot.com/2018/11/blog-post_422.html

loading...