Πότε πέθανε ο Ιησούς και ποιο είναι το παράλληλο γεγονός που συνέβη ακριβώς τότε;

Ο Ιησούς άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή, 3 Απριλίου του 33 μ.Χ. ισχυρίζεται μία έρευνα, η οποία συνδέει το θάνατο του Ιησού, με έναν σεισμό.

Η έρευνα, για το πότε ακριβώς πέθανε ο Ιησούς και η οποία διεξήχθη από το International Geology Review, εξέτασε τη σεισμική δραστηριότητα γύρω από τη Νεκρά Θάλασσα, η οποία απέχει περίπου 20 χλμ από την πόλης της Ιερουσαλήμ.

Σύμφωνα με το Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο, στο κεφάλαιο 27, καθώς ο Ιησούς ξεψυχούσε επάνω στον σταυρό, ένας δυνατός σεισμός έπληξε την περιοχή, κάνοντας τάφους να σπάσουν και τον ουρανό να σκοτεινιάσει.

Θέλοντας να βρουν την ακριβή ημερομηνία θανάτου του Ιησού, οι ερευνητές εξέτασαν αναφορές από κείμενα, καθώς και γεωλογικά και αστρονομικά αρχεία.

Μάλιστα, ο γεωλόγος Τζέφερσον Ουίλιαμς από το Supersonic Geophysical μαζί με συναδέλφους του από το γερμανικό Research Center for Geosciences, μελέτησαν δείγματα του εδάφους από την παραλία Ein Gedi Spa, η οποία βρίσκεται δίπλα στη Νεκρά Θάλασσα.

Ερευνώντας τα βαθύτερα στρώματα του εδάφους, διαπίστωσαν, ότι είχαν συμβεί δύο σεισμοί, εκ των οποίων ο ένας είναι γνωστό ότι σημειώθηκε το 31 π.Χ., ενώ ο δεύτερος χρονολογείται μεταξύ του 26 μ.Χ. και 36 μ.Χ.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Ουίλιαμς στο Discovery, ο τελευταίος σεισμός σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της περιόδου που αναφέρει και το Κατά Ματθαίον.

Προσέθεσε, επίσης, ότι η ημέρα και η ημερομηνία της σταύρωσης του Ιησού είναι γνωστές με έναν εύλογο βαθμό ακρίβειας, ωστόσο η χρονολογία αμφισβητείται.

Ωστόσο, ενώνοντας τα κομμάτια του παζλ, ο Ουίλιαμς είπε ότι τα στοιχεία που οδήγησαν στον ακριβή καθορισμό της ημερομηνίας θανάτου του Ιησού είναι:

– Και τα τέσσερα Ευαγγέλια συμφωνούν, ότι η σταύρωση έγινε όταν ο Πόντιος Πιλάτος ήταν πληρεξούσιος της Ιουδαίας, μεταξύ 26 και 36 μ.Χ.

– Και τα τέσσερα Ευαγγέλια λένε ότι η σταύρωση έγινε την Παρασκευή.

– Και τα τέσσερα Ευαγγέλια συμφωνούν ότι ο Ιησούς πέθανε λίγες ώρες πριν την έναρξη του εβραϊκού Σαββάτου, συνεπώς σούρουπο της Παρασκευής.

– Τα συνοπτικά Ευαγγέλια, του Ματθαίου, του Μάρκου και του Λουκά, υποδεικνύουν ότι ο Ιησούς πέθανε πριν νυχτώσει, την 14η ημέρα του μήνα Νισσάν.

– Το Ευαγγέλιο του Ιωάννη διαφέρει από τα «Συνοπτικά Ευαγγέλια», καθώς υποδεικνύει ότι ο Ιησούς πέθανε πριν νυχτώσει, την 15η ημέρα του μήνα Νισσάν.

Οι ερευνητές είπαν ότι αυτά τα στοιχεία σε συνδυασμό με το εβραϊκό ημερολόγιο και διάφορα αστρονομικά στοιχεία, υποδεικνύουν ότι η πιο πιθανή ημερομηνία θανάτου του Ιησού είναι η Παρασκευή 3 Απριλίου του 33 μ.Χ.

loading...

48 thoughts on “Πότε πέθανε ο Ιησούς και ποιο είναι το παράλληλο γεγονός που συνέβη ακριβώς τότε;

  1. ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

    Πιστεύω εἰς ἕναν θεόν, πατέρα παντοκράτορα, ποιητὴν οὐρανοῦ καὶ γῆς,
    ὁρατῶν τε πάντων καὶ ἀοράτων.
    Καὶ εἰς ἕνα κύριον Ἰησοῦν Χριστόν, τὸν υἱὸν τοῦ θεοῦ τὸν μονογενῆ, τὸν ἐκ
    τοῦ πατρὸς γεννηθέντα πρὸ πάντων τῶν αἰώνων φῶς ἐκ φωτός, θεὸν ἀληθινὸν
    ἐκ θεοῦ ἀληθινοῦ, γεννηθέντα, οὐ ποιηθέντα, ὁμοούσιον τῷ πατρί, δι' οὗ τὰ
    πάντα ἐγένετο·
    τὸν δι' ἡμᾶς τοὺς ἀνθρώπους καὶ διὰ τὴν ἡμετέραν σωτηρίαν κατελθόντα ἐκ τῶν
    οὐρανῶν καὶ σαρκωθέντα ἐκ πνεύματος ἁγίου καὶ Μαρίας τῆς παρθένου καὶ
    ἐνανθρωπήσαντα·
    σταυρωθέντα τε ὑπὲρ ἡμῶν ἐπὶ Ποντίου Πιλάτου καὶ παθόντα καὶ ταφέντα·
    καὶ ἀναστάντα τῇ τρίτῃ ἡμέρᾳ κατὰ τὰς γραφάς·
    καὶ ἀνελθόντα εἰς τοὺς οὐρανοὺς καὶ καθεζόμενον ἐν δεξιᾷ τοῦ πατρός·
    καὶ πάλιν ἐρχόμενον μετὰ δόξης κρῖναι ζώντας καὶ νεκρούς, οὗ τῆς βασιλείας οὐκ
    ἔσται τέλος.
    Καὶ εἰς τὸ πνεῦμα τὸ ἅγιον, τὸ κύριον καὶ ζωοποιόν, τὸ ἐκ τοῦ πατρὸς
    ἐκπορευόμενον, τὸ σὺν πατρὶ καὶ υἱῷ συμπροσκυνούμενον καὶ συνδοξαζόμενον,
    τὸ λαλῆσαν διὰ τῶν προφητῶν.
    Εἰς μίαν, ἁγίαν, καθολικὴν καὶ ἀποστολικὴν ἐκκλησίαν.
    Ὁμολογῶ ἕν βάπτισμα εἰς ἄφεσιν ἁμαρτιῶν·
    προσδοκῶ ἀνάστασιν νεκρῶν
    καὶ ζωὴν τοῦ μέλλοντος αἰῶνος.
    Ἀμήν.

  2. Για να πεθάνει κάποιος, κανόνας απαράβατος, πρέπει να έχει γεννηθεί πρωτίστως!
    Δεν υπήρξε ποτέ κανένας Χριστός! Ξυπνήστε απ’ τον ύπνο του θανατά!
    Κανείς ιστορικός ΔΕΝ γράφει ΤΊΠΟΤΑ για κανέναν χριστό!

    Όλα όσα ξέρουμε μας τα είπαν οι σιωνιστές ευαγγελιστές
    εκατοντάδες χρόνια αργότερα από την υποτιθέμενη θανάτωση του.
    Προκαλώ κάθε γραμματιζούμενο να μου δώσει, έστω και μια ένδειξη,
    όχι απόδειξη, ότι τον 1ο αιώνα έζησε στην Παλαιστίνη κάποιος επονομαζόμενος
    Ιησούς που αργότερα πήρε την ιδιότητα του Χριστού, του Μεσσία δηλαδή των Εβραίων,
    που υποτίθεται έζησε και τέλος σταυρώθηκε για τους ανθρώπους. Και εν πάση περιπτώσει,
    δεν μπορώ να διανοηθώ, πώς ένας θεός εξαθλιώνεται από τους μηδαμινούς διώκτες του με την υποτιμητική σταύρωση για να τους σώσει?

    Έτσι σώνεται ο άνθρωπος? Μα τόση ανοησία μας δέρνει?
    Αν πίστευα στο θεό, ποτέ δεν θα παραδεχόμουν σε μια
    τέτοιας ολκής βεβήλωση της θεϊκής μου πίστης.

    Αυτό είναι ύβρις, όπως θα έλεγαν και οι ημών πρόγονοι!
    Έτσι θα σωθεί η ανθρωπότητα… κρεμώντας τον θεό με το σώβρακο στο σταυρό?

  3. Ένας θεός θα δίδασκε τους ανθρώπους για ασθένειες,
    για πολιτισμό, σωστή διακυβέρνηση, για το σύμπαν κλπ.
    Τι είπε ο χριστός? Μάλλον τι είπαν οι ευαγγελιστές?

    Η γη είναι επίπεδη είπαν και τα άστρα κολλημένα στον ουρανό, ότι και αν
    έκανε ντεμέκ με τα θαυματα, κανείς μάρτυρας δεν τα είδε, το μόνο θαύμα στον
    χριστιανισμό, είναι το πως τόσοι άνθρωποι πίστεψαν σε ένα τέτοια γελοίο ψέμα!

  4. Όταν θα τον εξασκήσουμε αυτόν στην αρχή θα βρούμε κάποια δυσκολία, αλλά μετά θα βρούμε πλάτος, φάρδος, ύψος, βάθος. Θα δημιουργηθή πρώτον μια χαρά μεμιγμένη με πόνο, μετά σιγά – σιγά χαρά, ειρήνη, γαλήνη. Αλλά και ο νους αφού γλυκανθή δεν θα μπορέσουμε να τον ξεκολλήσουμε από την προσευχή στην καρδιά και στην ευχή.

    Θα δημιουργηθή τέτοια κατάστασις, που δεν θα θέλουμε να ξεκολλήσουμε. Θα καθήσουμε σε μια γωνιά, είτε όρθιοι, είτε καθισμένοι, θα σκύψουμε το κεφάλι και δεν θα θέλουμε να ξεκολλήσουμε από εκεί ώρες ολόκληρες. Μπορούμε να καθήσουμε μια, δυο, τρεις, τέσσερες, πέντε, έξη ώρες κόκκαλο, και να μή μας κάνη καρδιά να σηκωθούμε, ούτε ο νούς να πάη πουθενά άλλου. Τον βλέπουμε μόλις πάει πουθενά άλλου, αμέσως τραβάει κάτω το κεφάλι. Γίνεται δηλαδή μια αιχμαλωσία στο θέμα της προσευχής. Ο τρόπος αυτός της προσευχής είναι λίαν αποτελεσματικός. Πρώτον θα φέρη την αμετεώριστον προσευχήν, θα φέρη χαρά, ειρήνη· συνάμα θα φέρη δάκρυα χαράς, διαύγεια του νού. Ο νούς θα γίνη δεκτικός θεωριών, θα δημιουργηθή μετά η απόλυτος καρδιακή ησυχία. Δεν θα θέλη ο άνθρωπος να ακούη τίποτε απολύτως. Θα νομίζη ότι βρίσκεται σε μια Σαχάρα έρημο. Συνάμα θα γίνεται η ευχή και πιο σύντομα. Θέλω να την έχω σύντομα, θέλω αργά, όπως αναπαύεται η ψυχή, όπως της αρέσει εκείνη την ώρα.

    spilaio Timiou Prodromou Mikras Agias Annis

    Θα λέμε λοιπόν: «Κύριε – Ιησού – Χριστέ – ελέησόν με – Κύριε – Ιησού –…» και ο νούς θα παρακολουθή την ευχή όπως ένας μηχανικός παρακολουθεί το μηχάνημα που δουλεύει. Ύστερα αφού δεν θα μπορούμε να πάρουμε άλλη αναπνοή θα εκπνέουμε σιγά – σιγά «Κύριε – Ιησού – Χριστέ – ελέησόν με, Κύριε – Ιησού –…», ώστε να φθάσουμε στο τέρμα. Άντε πάλι μια αναπνοή σιγά – σιγά. Όχι βιαστικά· απαλά, ήρεμα, ήσυχα, χωρίς βία. «Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησόν με» και να δήτε ύστερα από λίγο στις δουλειές σας επάνω, μόλις παίρνετε αναπνοή θα λέτε: «Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησόν με», υστέρα στην εκπνοή πάλι την ευχή. Μόνη της η καρδιά τόσο θα αναπαυθή και ο νούς όπου και να βρίσκεται θα παίρνετε αναπνοή και ο νους θα λέγη την ευχή. Βέβαια μπορεί να μη λέτε τρεις ευχές, πάντως μία θα λέτε τουλάχιστον. Και ύστερα θα αποκτηθή ένας ρυθμός, ένας μηχανισμός ρυθμισμένος μαστορικά, και θα δήτε κατόπιν τα αποτελέσματα που θα έχη αυτή η προσευχή. Θα τραβάη όλο και πιο πολύ. Θα λέτε: πέρασε ένα τέταρτο, και θάχουν περάσει δύο ώρες. Τόσο δεν θα θέλη ο άνθρωπος να ξεκολλήση ο νούς του από την καρδιά και από το να ακούη την προσευχή. Τί τα θέλεις τα ψαλσίματα, τι θέλεις εκείνο; Γι’ αυτό οι Πατέρες στάς ερήμους δεν χρειάζονταν τέτοια πράγματα. Βέβαια αυτά επικυρώνονται από την εκκλησίαν. Αλλά οι άνθρωποι που βρήκαν αυτόν τον τρόπον της νοεράς προσευχής, που είναι λίαν υψηλότερος των τυπικών, άφησαν τους τύπους και πιάσαν την ουσίαν. Εμείς επειδή χάσαμε την ουσίαν, γιατί ίσως δεν έχουμε διδασκάλους να μας πουν, ή ότι δεν έχουμε την προαίρεσιν και την θέλησιν, πιάσαμε τα τυπικά. Έτσι οι σημερινοί μοναχοί κάνουν τον Εσπερινό τους, την ακολουθία τους, πέραν τούτου τίποτε. Κάνουν και την εργασίαν τους και λένε ότι κάνουν το καθήκον. Μα δεν έγινε το καθήκον.

  5. Ο Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων δημιούργησε μοναστήρι και είπε:
    —«Πατέρες, κάντε τα καθήκοντά σας τα πνευματικά, κι εγώ θα σας τρέφω, για να μην έχετε μέριμνα για τα υλικά και υστερείτε από την προσευχή. Εγώ θα σας δίνω τα χρειαζούμενα κι εσείς προσεύχεσθε». Απαντάει ο ηγούμενος:
    —Μακαριώτατε Δέσποτα, εκτελούμε τα καθήκοντά μας. Διαβάζουμε την Πρώτη ώρα, την Τρίτη, την Έκτη και την Ενάτη, το Απόδειπνο, τον Εσπερινό, την Λειτουργία.
    —Ά! λέει, φανερό είναι ότι είσαστε αμελείς. Και τις άλλες ώρες τι κάνετε;
    Τί ήθελε να πή ο Άγιος Ιωάννης μ’ αυτά; Ότι δεν εκπλήρωναν το καθήκον τους, διότι δεν προσηύχοντο αδιάλειπτα.

    Όταν σηκωθούμε για την ακολουθία μας, αφού αρχίσουμε το· «Βασιλεύ Ουράνιε», το Τρισάγιο, «Ελέησόν με ο Θεός», θα σκύψουμε το κεφάλι λίγο μπροστά στο στήθος, θα προσπαθήσουμε τον νου να τον ξεκολλήσουμε από κάθε τι και να τον βάλλουμε μέσα στο στήθος, μέσα στην καρδιά μας. Με το σκύψιμο θα βιάσουμε το νου μας να μπή εκεί μέσα. Αφού μπή εκεί μέσα, θα αρχίσουμε με την εισπνοή «Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησόν με» και το κομποσχοίνι θα δουλεύη. Και να δήτε. Βέβαια στις αρχές μπορεί να γίνη λίγο δυσκολία, αλλά λίγο επιμονή και υπομονή και θα φέρη το αποτέλεσμα. Μετά σαν πάρη φωτιά και γλυκανθή λιγάκι και μπή στο νόημα δεν τον πιάνει κανένας, όλη νύχτα να καθήση. Και τότε θα δήτε, θα περνάη η ώρα και θα λέτε: Μα τώρα άρχισα την προσευχή. Και θα βρήτε μεγαλυτέρα ωφέλεια στον τρόπο αυτό της προσευχής. Και ποιός βέβαια είναι ο σκοπός μας που ήρθαμε εδώ; Δεν ήρθαμε να βρούμε τον Θεόν; Δεν ήρθαμε να βρούμε την ειρήνη; να απαλλαγούμε από τα πάθη;

  6. Να ονομάζεις έναν αγέννητο άνθρωπο θεό και να τον προσκυνάς,
    είναι η παράκρουση και o πρωτογονισμός του ανθρώπου.

  7. MONON H AΓNOIA KAI Ο ΦΟΒΟΣ ΤΡΕΦOYN ΤΟN ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ.

  8. Σοπενχάουερ:
    «Γιατί οι θρησκείες μοιάζουν με κωλοφωτιές;»
    «Μοιάζουν με κωλοφωτιές γιατί λάμπουν μόνο στο σκοτάδι»

  9. Τον χριστιανισμο δεν τον ιδρησε ο Ιησουϛ αλλα εκατονταδεϛ χρονια αργοτερα ο προβοκατοραϛ Σαυλοϛ ο μετεπειτα αποστολοϛ Παυλοϛ.ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ [Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ ].Μαρτιν Σκορτζεζε ΑΠΙΘΑΝΗ ΤΑΙΝΙΑ.Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΕΖΕΙ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΡΟ8ΚΤΟΡΑ ΠΑΥΛΟ

  10. σοβαρεψουυυυυυυυυυ μιλα σωστα και ομορφα μην γινεσαι αποπατος…εκτος και αν εισαι βεβαια

  11. Για μένα την γράφεις αυτή την αθλιότητα έτσι δεν είναι?

  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  13. https://www.pare-dose.net/536

    «Ιστορικά, είναι πολύ αμφίβολο ότι ο Ιησούς υπήρξε. Αλλά και να υπήρξε, το σίγουρο είναι ότι δεν ξέρουμε σχεδόν τίποτα γι’ αυτόν».
    Μπέρτραντ Ράσελ (Βρετανός φιλόσοφος).

    Για τη ζωή του Ιησού δεν υπάρχουν σημαντικές πληροφορίες, εκτός των Ευαγγελίων, τα οποία όμως, όπως όλα τα ιερά βιβλία των θρησκειών, δεν θεωρούνται έγκυρα ιστορικά συγγράμματα.

    http://www.jesusneverexisted.com/scholars-greek.htm

    Γκρεμίζοντας το Μύθο του Ιησού …

    Για περισσότερα από 200 χρόνια μια μειονότητα θαρραλέων μελετητών έχει τολμήσει να αμφισβητήσει την ιστορία του Ιησού. Παρά τους κινδύνους των φυσικών επιθέσεων, της επαγγελματικής καταστροφής και κοινωνικής κατακραυγής, έχουν αμφισβητήσει σοβαρά την ειλικρίνεια του ευαγγελικού έπους, έχουν απομακρύνει τα στρώματα της απάτης και ψεύδους και έχουν τελικά προκαλέσει την ίδια την ύπαρξη του θεανθρώπου.

    Γιατί η Καινή Διαθήκη σιωπούσε όσον αφορά το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του Ιησού;

    Γιατί ο Παύλος δεν είπε σχεδόν τίποτα για τη ζωή του Ιησού;

    «Δεν υπάρχει καμιά απλή σύγχρονη ιστορική αναφορά του Ιησού, ούτε από τους Ρωμαίους ή τους Ιουδαίους, ούτε από κανέναν πιστό ή άπιστο, κατά τη διάρκεια της ζωής του.»

    http://mythikismos.gr/?p=2339

    Είναι πραγματικά εκπληκτικό πως η ιστορία δεν μας έχει δώσει ούτε μία διαβεβαίωση για τα ακριβή λόγια και έργα του Σωτήρα της ανθρωπότητας… Δεν υπάρχει καμία δήλωση σε όλη την ιστορία ότι κάποιος είδε τον Ιησού ή μίλησε μαζί του. Τίποτα στην ιστορία δεν είναι πιο συγκλονιστικό απο την σιωπή των σύγχρονων συγγραφέων για τα γεγονότα που περιγράφονται στα τέσσερα Ευαγγέλια.” (The Life of Christ, Frederic W. Farrar,Trinity College, Cambridge 1874)

  14. https://www.youtube.com/user/caesarsmessiah

    «Ο Ιησούς ήταν ένας φημισμένος ραβίνος του πρώτου αιώνα του οποίου το Εβραϊκό όνομα ήταν Ραββί Γιεχόσσουα. Ο πατέρας του ήταν μαραγκός και ονομαζόταν Ιωσήφ [Γιόσεφ] και το όνομα τής μάνα τους ήταν Μαρία [Μιργιάμ].
    Η Μαρία κατέστη έγκυος προτού παντρευτεί τον Ιωσήφ.
    Ο Ιησούς γεννήθηκε σε ένα στάβλο στην Βηθλεέμ καθ’ ον χρόνο γινόταν η Ρωμαϊκή απογραφή.
    Ο Ιησούς μεγάλωσε στην Ναζαρέτ και έγινε ένας μορφωμένος ραβίνος.
    Ταξίδεψε σε όλο το Ισραήλ διδάσκοντας ότι ανάμεσα στους ανθρώπους πρέπει να αγαπά ο ένας τον άλλον. Μερικοί νόμισαν ότι αυτός ήταν ο Μεσσίας [Μεσσίαχ] και αυτός δεν το αρνήθηκε, πράγμα που έκανε τους άλλους ραβίνους να θυμώσουν πολύ. Προξένησε έτσι τόσο μεγάλη λογομαχία που έκανε τον Ρωμαίο διοικητή Πόντιο Πιλάτο να διατάξει να τον σταυρώσουν. Ετάφη σε κάποιον τάφο και αργότερα το σώμα του χάθηκε επειδή πιθανώς το είχαν κλέψει οι μαθητές του.»

    Οι δύο ισχυρισμοί, ότι δηλαδή ο Ιησούς ήταν Ραβίνος που ονομαζόταν Γιεχόσσουα και ότι το σώμα του είχε πιθανώς κλαπεί, απεδείχθησαν ότι ήταν καθαρές εικασίες.

    Η υπόλοιπη ιστορία δεν ήταν τίποτα περισσότερο από μια νερωμένη εκδοχή της εξιστορήσεως την οποία οι Χριστιανοί πιστεύουν σαν ένα μέρος της χριστιανικής θρησκείας αλλά η οποία δεν βρίσκει υποστήριξη σε καμία έγκυρη ιστορική πηγή.
    Δεν υπήρχε απολύτως καμία ιστορική ένδειξη του ότι ο Ιησούς, ο Ιωσήφ ή η Μαρία υπήρξαν ποτέ, πολλώ μάλλον ότι ο Ιωσήφ ήταν μαραγκός ή ότι ο Ιησούς γεννήθηκε στην Βηθλεέμ και έζησε στην Ναζαρέτ.

    Στην περίπτωση του Ιησού, εν τούτοις, δεν υπάρχει κανένα, έστω και ένα, πρόσωπο του οποίου η ύπαρξη είναι γνωστή ως γεγονός.

    Αυτό είναι το γεγονός που θέτει τον Ιησού σε διαφορετικό επίπεδο έναντι των επικυρωμένων ιστορικών προσωπικοτήτων

  15. https://aorata-gegonota.blogspot.com/2017/12/blog-post_12.html#.W2

    «Σήμερα, γνωρίζουμε πάνω από 140 Έλληνες, Ρωμαίους και Ιουδαίους ιστορικούς, όπως ήταν ο Πλούταρχος και ο Φίλων ο Αλεξανδρεύς, οι οποίοι, παρότι έζησαν κατά την εποχή ή λίγο αργότερα από την περίοδο στην οποία τα Ευαγγέλια τοποθετούν τη ζωή του Ιησού, δεν κάνουν καμία αναφορά για τη δράση του», λέει ο ίδιος.

    «Εξαίρεση αποτελούν αποδεδειγμένες επιστημονικά πλαστογραφήσεις και εμβόλιμες αναφορές που έγιναν σε ιστορικά κείμενα -όπως στη Φλαβιανή Μαρτυρία του Ιώσηπου- κατά τους μεταγενέστερους αιώνες και στόχευαν στην εδραίωση του Χριστιανισμού ως επικρατούσας θρησκείας». Ακόμη, αρνητές της ιστορικότητας του Ιησού υποστηρίζουν ότι όσοι ιστορικοί της εποχής αναφέρονται στον φερόμενο ως Θεάνθρωπο, δεν το κάνουν με το όνομά του -δηλαδή το όνομα Ιησούς-, αλλά αναφέρονται σε αυτόν με τη λέξη «Χρηστός», που σημαίνει «χρήσιμος» -ο όρος χρησιμοποιούνταν συχνά στη ρωμαϊκή γραμματεία και αποδιδόταν στους καλούς δούλους- ή τη λέξη «Χριστός», που δεν ήταν το όνομα του Ιησού, αλλά ένας τίτλος που του αποδόθηκε από τους οπαδούς του.

  16. ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΜΕΛΕΤΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΑΜΑΣΑΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΣΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΜΙΤ .ΣΟΥ ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΣΗΠΟ ΠΟΥ ΣΑΦΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΣΥΜΠΑΘΩ ,ΟΠΩΣ ΑΛΩΣΤΕ ΟΛΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΣΟΥ ΣΥΝΙΣΤΩ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ.ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΜΗ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΛΙΓΟΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ

  17. γινεσαι ποταπος για αλλη μια φορα…εξω το σχολιο και μαθε να εισαι σοβαρος τα παιδακια βριζουν μην ενεργεις σαν να σε επιασε παλιπεδισμος

  18. https://drive.google.com/file/d/0B8V_fhA6elUKbjN6RzNtWFd6aVk/view

    ΟΙ «ΠΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ», ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ, ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗ «ΜΑΚΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ»…

    ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ, ΕΚΤΡΑΠΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ, ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΙΟΥΔΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΚΑΙ ΤΥΦΛΩΘΗΚΑΜΕ.

    ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ;;;

  19. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  20. ΕΣΥ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΕΥΓΕΝΗΣ . ΥΠΑΡΞΗ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ !ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ .ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΗΣ ΑΡΩΣΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΠΡΩΤΟΥ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ,ΩΣ ΤΟΤΕ ΣΟΥ ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΤΑΛΗΛΟ ΚΕΝΤΡΟ ,ΕΧΕΙ ΚΑΛΛΟΥΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ,ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ . ΑΝ ΚΑΙ Η ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΗ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ

  21. ΠΤΩΧΟΣ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΗΛΙΘΙΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙΣ ΑΜΑΣΗΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΣΤΟΝ ΜΙΝΩΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΕΛΖΕΒΟΥΛ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΟΝΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΣ.

    ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΝΑΣ ΑΦΡΑΓΚΟΣ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΘΕΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΓΥΦΤΟΓΙΔΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ;

    ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΙΔΕΩΔΗ ΚΑΙ ΑΡΕΤΕΣ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΙ ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΔΕΣ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΙ ΤΗΣ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ.

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΣ ΖΩΩΩΑΑΑΑ.

    ΟΥΣΤ !!! ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ

  22. ΑΦΙΕΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ…"Unknown",

    "Χ Ο Ρ Ο Υ Σ"
    "ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ" ΠΕΡΙ ΤΟ 3.000 π.χ. ΣΤΙΣ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΑΠΟ…"ΠΑΡΘΕΝΑ" ΜΗΤΕΡΑ, ΤΗΝ "ΙΣΙΔΑ" ΣΕ …ΣΠΗΛΙΑ, "ΒΑΠΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΑ 30 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΙΧΕ …"12 ΜΑΘΗΤΕΣ", ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ…"ΑΝΑΛΗΦΘΗΚΕ" ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΤΗΝ 3η ΗΜΕΡΑ…

    "ΖΑΡΑΤΟΥΣΤΡΑΣ"
    "ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ" ΣΤΙΣ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΠΕΡΙ ΤΟ 1.700 π.χ.,ΑΠΟ…"ΠΑΡΘΕΝΑ" ΜΗΤΕΡΑ "ΝΤΟΥΓΚΧΑΒΑ" ΣΕ…ΣΠΗΛΙΑ, ΣΤΑ 30 ΤΟΥ…ΒΑΠΤΙΣΤΗΚΕ, ΕΙΧΕ "12 ΜΑΘΗΤΕΣ", ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ …ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΤΗΝ 3η ΗΜΕΡΑ…

    "ΜΙΘΡΑΣ"
    "ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ" ΣΤΙΣ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΠΕΡΙ ΤΟ 1.300 π.χ., ΑΠΟ…"ΠΑΡΘΕΝΑ" ΜΗΤΕΡΑ ΜΕΣΩ… "ΚΡΙΝΟΥ" ΤΗΝ "ΑΝΑΧΙΤΑ" …ΣΕ ΣΠΗΛΙΑ, ΑΡΧΙΣΕ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΣΤΑ 30 ΤΟΥ, ΕΙΧΕ…"12 ΜΑΘΗΤΕΣ", ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ …"ΣΩΤΗΡΑ",…"ΜΕΣΣΙΑ" ΚΑΙ "ΥΙΟ ΤΟΥ…ΘΕΟΥ", ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ "ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ", ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ …"ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ" ΤΗΝ 3η ΗΜΕΡΑ…

    "ΚΡΙΣΝΑ"
    "ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ" ΣΤΙΣ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΠΕΡΙ ΤΟ 1.400 π.χ., ΑΠΟ…"ΠΑΡΘΕΝΑ" ΜΗΤΕΡΑ "ΝΤΕΒΑΚΙ" ΣΕ …ΣΠΗΛΙΑ, 3…"ΜΑΓΟΙ" ΤΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΩΣ ΔΩΡΑ, ΣΜΥΡΝΑ, ΧΡΥΣΑΦΙ ΚΑΙ ΛΙΒΑΝΙ. Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ "ΚΑΜΣΑ" ΔΙΕΤΑΞΕ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ "ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ" ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ, ΠΡΙΝ …"ΠΕΘΑΝΕΙ" ΕΚΑΝΕ "ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ" ΜΕ ΤΟΥΣ …"12" ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ, ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ 3η ΜΕΡΑ … "ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ"…

    "ΤΑΜΜΟΥΖ"
    "ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ" ΣΤΙΣ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΠΕΡΙ ΤΟ 1.400 π.χ., ΑΠΟ…"ΠΑΡΘΕΝΑ" ΜΗΤΕΡΑ "ΜΥΛΙΤΑ", ΠΕΘΑΝΕ ΒΙΑΙΩΣ ΣΤΑ…30 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ 3η ΗΜΕΡΑ…"ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ"…

    ΝΑ…"ΜΠΩ" ΤΩΡΑ ΣΤΑ…"ΔΥΣΚΟΛΑ", Η' ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΩ ΣΕ…"ΔΥΣΚΟΛΗ"…ΘΕΣΗ ?

    ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ …"ΒΡΙΣΙΑΣ" Η' ΜΗ "ΣΕΒΑΣΜΟΥ", ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ…"Γ Ν Ω Σ Η Σ" ΚΑΙ ΟΧΙ… "ΠΙΣΤΗΣ" …ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ …"ΠΙΣΤΗ", ΦΤΑΣΑΜΕ "ΠΑΛΙ" ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ… "ΣΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΟΜΟΡΩΝ"….

    ΕΦ' ΟΣΟΝ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΤΕ, Ο "ΧΡΙΣΤΟΣ" ΕΙΝΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ…"ΘΕΟΥ", ΑΡΑ…"ΘΕΟΣ", ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΔΕΝ… ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ…"ΕΜΦΑΝΙΣΗ" ΤΟΥ, ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ…"ΔΟΥΝ" ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ…"ΒΟΗΘΗΣΕΙ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ…"ΠΙΣΤΟΥΣ" ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ…"ΦΥΓΟΥΝ" ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ…" 5ο ", ΟΠΩΣ … "ΕΦΥΓΑΝ" ΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50.000 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ "ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ", ΔΙΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ?

    ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο…"ΧΡΙΣΤΟΣ"…2.000 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ…"ΚΑΤΕΒΕΙ" ?

    …ΜΗΠΩΣ ΟΤΑΝ…ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ…"ΚΑΤΕΒΕΙ", ΠΑΘΕΙ ΚΑΜΙΑ…"ΛΑΧΤΑΡΑ", ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΜΟΝΟΝ…ΑΧΜΕΤ,… ΜΩΧΑΜΕΝΤ,…ΜΠΙΛΑΛ,…ΤΑΓΙΠ ΚΑΙ…ΜΟΥΑΜΑΡ ΚΑΙ ΤΟΥ…ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ…"ΣΚΑΛΠ" ΚΙ' ΑΝΤΕ ΤΟΤΕ ΝΑ…ΒΡΟΥΜΕ …"ΜΑΡΤΥΡΕΣ" ΤΗΣ…"ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ" ΤΟΥ…?

    ΚΙ' ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ…"ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ" ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΑΣ…"Unknown" ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ…ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ… "ΔΕΥΤΕΡΑ…ΠΑΡΟΥΣΙΑ"…

  23. το να γραφεις με κεφαλαια ειναι σαν να φωναζεις…κοψε τα κεφαλαια και τα κενα ενδιαμεσα διαφορετικα θα αναγκαστουμε να τα σβηνουμε

  24. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  25. Ο ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ
    ΕΤΣΙ Ο ΔΟΛΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΘΕΟΥ
    ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗ ΜΥΓΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ 'ΚΕΙΝΗ ΘΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.
    ΚΑΗΜΕΝΕ ΕΥΤΑΞΙΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΛΑΒΩΜΑΡΕΣ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗ ΤΟΝ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟ ΖΑΓΚΛΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ;

  26. ΔΑΣΚΑΛΕ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΜ ΕΙΣΑΙ ΡΟΜΠΟΤ ΒΓΑΖΕΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ Η ΕΠΑΛΥΘΕΥΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ

  27. ΑΓΑΠΗΤΕ "daskalos ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,

    ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ "Ξ/Ρ", ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΤΑΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ, ΓΡΑΦΩ ΜΕ "ΚΕΦΑΛΑΙΑ", ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ 18 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ. ΓΙΑ ΤΑ "ΚΕΝΑ" ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ. ΝΑ ΕΡΩΤΗΣΩ ΟΜΩΣ, ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΩ ΜΕ "ΚΕΦΑΛΑΙΑ" ? ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ "ΠΡΟΓΟΝΟΙ" ΜΑΣ, ΜΕ "ΚΕΦΑΛΑΙΑ" ΕΓΡΑΦΑΝ ΚΑΙ ΑΠ' ΟΤΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ, ΣΕ 32 ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ "ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ", ΜΕ…"ΚΕΦΑΛΑΙΑ" ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ…"ΚΑΤΑΝΝΟΗΣΗ" ΓΙΑ ΤΑ "ΚΕΦΑΛΑΙΑ" ΜΟΥ. ΤΑ "ΚΕΝΑ" ΗΔΗ ΤΑ "ΕΞΑΦΑΝΙΣΑ"…

  28. Ρωταει ο Ευταξιας τον Θεο
    Θεε μου τι ειναι για σενα τα χιλια χρονια;
    Ενα λεπτο της ωρας του απαντα ο Θεος
    Και τι ειναι Θεε μου για σενα τα 115 τρισεκατομμυρια;
    Ενα ευρω του απαντα ο Θεος
    Θεε μου δωσε μου σε παρακαλω ενα ευρω.
    Περιμενε ενα λεπτο του απαντα ο Θεος….
    Νομιζω οτι εγινε αντιληπτο Ευταξια το ποσο ηλιθιος εισαι..

    Οταν μας ελεγες οτι ο γυφτος ειναι προσωρινα κρατουμενος και θα αποφυλακιστει την Δευτερα, ποια Δευτερα εννοουσες; Την Δευτερα Παρουσια;

  29. Δυο περιπου χρονια σχολιαζει ο Πατερακης στο ξυπνηστε ρε
    Ο Ευταξιας απο την περασμενη ανοιξη

    Πατερακης Ευταξιας Σταγακης ειναι ο ιδιος ηλιθιος γυφτοπαδος και αθελα του ξεβρακωνεται

    Νομιζω εγινε αντιληπτο Πατερακη Ευταξια Σταγακη οτι μονος σου αποκαλυπτεις

  30. Ένας από τους ιστορικούς που αναφέρεται στον Ιησού ως ιστορικό πρόσωπο είναι ο Φλάβιος Ιώσηπος (π.37-π.100 μ.Χ), Ιουδαίος ιστορικός, ο οποίος κατέγραψε την ιστορία του εβραϊκού λαού από τη δημιουργία του, ως το 66 μ.Χ. Στο έργο του "Ιουδαϊκή Αρχαιολογία" (20 βιβλία) κάνει δύο αναφορές στον Ιησού (στα βιβλία "XX" και "XVIII"). Η πρώτη απ' αυτές, η μεγαλύτερη σε έκταση, είναι διεθνώς γνωστή ως "Φλαβιανή Μαρτυρία" (Testimonium Flavianum). Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής [30]:

    Γίνεται δὲ κατὰ τοῦτον τὸν χρόνον Ἰησοῦς σοφὸς ἀνήρ, εἴγε ἄνδρα αὐτὸν λέγειν χρή. ἦν γὰρ παραδόξων ἔργων ποιητής, διδάσκαλος ἀνθρώπων τῶν ἡδονῇ τἀληθῆ δεχομένων, καὶ πολλοὺς μὲν Ἰουδαίους, πολλοὺς δὲ καὶ τοῦ Ἑλληνικοῦ ἐπηγάγετο: ὁ χριστὸς οὗτος ἦν. καὶ αὐτὸν ἐνδείξει τῶν πρώτων ἀνδρῶν παρ' ἡμῖν σταυρῷ ἐπιτετιμηκότος Πιλάτου οὐκ ἐπαύσαντο οἱ τὸ πρῶτον ἀγαπήσαντες: ἐφάνη γὰρ αὐτοῖς τρίτην ἔχων ἡμέραν πάλιν ζῶν τῶν θείων προφητῶν ταῦτά τε καὶ ἄλλα μυρία περὶ αὐτοῦ θαυμάσια εἰρηκότων. εἰς ἔτι τε νῦν τῶν Χριστιανῶν ἀπὸ τοῦδε ὠνομασμένον οὐκ ἐπέλιπε τὸ φῦλον.

    — Ιουδαϊκή Αρχαιολογία, Ιώσηπος

    Έτσι, εκείνη περίπου την εποχή υπήρχε ο Ιησούς, ένας σοφός άντρας, -αν είναι θεμιτό να τον αποκαλείς άνθρωπο, διότι επιτελούσε θαυμαστά έργα- ένας δάσκαλος των ανθρώπων που λαβαίνουν την αλήθεια με ευχαρίστηση. Έλκυσε κοντά του και πολλούς από τους Ιουδαίους και πολλούς από τους Εθνικούς. Αυτός ήταν ο Χριστός• και όταν ο Πιλάτος, μετά από πρόταση που του έκαναν οι εξέχοντες άντρες μεταξύ μας, τον καταδίκασε στο σταυρό, εκείνοι που τον αγαπούσαν δεν τον εγκατέλειψαν αρχικά, διότι εμφανίστηκε σε εκείνους και πάλι την τρίτη μέρα, όπως τα είχαν προείπει οι θεϊκοί προφήτες και δέκα χιλιάδες άλλα θαυμάσια πράγματα σχετικά με αυτόν• και η φυλή των Χριστιανών, όπως ονομάστηκε από αυτόν, δεν έχει εκλείψει μέχρι σήμερα

    — Μετάφραση

    Η γνησιότητα του κειμένου αμφισβητείται από μεγάλο μέρος των σύγχρονων ιστορικών. Σύμφωνα με έρευνες, μέρος του κειμένου, ή ολόκληρο το κείμενο, πιστεύεται πως έχει εσκεμμένα αλλοιωθεί από χριστιανούς θεολόγους[28][31][32]. Η πλέον όμως κοινή άποψη θεωρεί πως το μεγαλύτερο μέρος του ανήκει στον Ιώσηπο, με χριστιανικές μετατροπές[33]. Τα επιχειρήματα που εκφράστηκαν κατά της αυθεντικότητας του κειμένου, αφορούν κυρίως το διαφορετικό ύφος γραφής (συγκριτικά με το συντηρητικό ύφος των κειμένων του Ιώσηπου), τους διάφορους σολοικισμούς και την ασυμφωνία μεταξύ μεταγενέστερων αντιγραφών του ίδιου έργου από άλλους αρχαίους ιστορικούς[34]. Η παράγραφος επίσης, σύμφωνα με τους αμφισβητίες της αυθεντικότητος του κειμένου, είναι ξένη νοηματικώς, καθώς δεν σχετίζεται ούτε με τα προηγούμενα ούτε με τα επόμενα σημεία του κειμένου[35]. Αντιθέτως, ο Α. Bell κρίνει πως στο κείμενο αυτό περιέχονται μερικά στυλιστικά χαρακτηριστικά του Ιώσηπου[36] Ο αρχαίος θεολόγος και ιστορικός Ωριγένης αναφέρει πως ο Ιώσηπος δεν πίστευε πως ο Ιησούς ήταν ο Μεσσίας[37], συνεπώς θεωρείται απίθανο να τον εγκωμίαζε έτσι στο κείμενο του. Ο σύγχρονος ιστορικός Κεν Όλσον, υποστηρίζει ότι η παράγραφος συμφωνεί καθ’ όλα με τον τρόπο γραφής του Ευσέβιου της Καισάρειας, που έζησε τον 3ο και 4ο αιώνα μ.Χ. Ο ιστορικός Γκέζα Βέρμες, ανακατασκεύασε τη "Φλαβιανή Μαρτυρία", αφαιρώντας τα στοιχεία που θεώρησε προσθήκες και παρεμβολές των χριστιανών και αντικαθιστώντας τα με αποσιωπητικά ("…"):[38]

    Έτσι, εκείνη περίπου την εποχή υπήρχε ο Ιησούς, ένας σοφός άντρας… Διότι επιτελούσε θαυμαστά έργα- ένας δάσκαλος των ανθρώπων που λαβαίνουν την αλήθεια με ευχαρίστηση. Έλκυσε κοντά πολλούς από τους Ιουδαίους [και πολλούς από τους Εθνικούς;]. Αυτός [αποκαλούνταν] Χριστός. Kαι όταν ο Πιλάτος, μετά από πρόταση που του έκαναν οι εξέχοντες άντρες μεταξύ μας, τον καταδίκασε στο σταυρό, εκείνοι που τον αγαπούσαν δεν τον εγκατέλειψαν… και η φυλή των Χριστιανών, όπως ονομάστηκε από αυτόν, δεν έχει εκλείψει μέχρι σήμερα

  31. Σε αντίθεση με τη "Φλαβιανή Μαρτυρία", η αυθεντικότητα του κειμένου δεν αμφισβητείται από την πλειοψηφία των ιστορικών[40], καθώς αναφέρεται και από άλλους αρχαίους ιστορικούς.

    Στο δεύτερο έργο του, με τίτλο "Ιστορία των Ιουδαϊκών Πολέμων", ο Ιώσηπος κατά την περιγραφή αντίστοιχων γεγονότων δεν αναφέρει πουθενά τον Ιησού[34].

    Επιπροσθέτως, ορισμένες αναφορές μεταγενέστερων ιστορικών (βλ. Φλάβιος Ιώσηπος, Τάκιτος, Σουετώνιος κτλ.) έχουν αποδειχτεί είτε πλαστές-μεταγενέστερες προσθήκες των χριστιανών, είτε χαρακτηρίζονται εντελώς αόριστες για να "στηρίξουν" την παρουσία του Ιησού στα γεγονότα. Θεωρούν πως και μόνο το γεγονός της προσπάθειας πλαστογράφησης κειμένων με σκοπό να στηριχθεί ένα ιστορικό γεγονός, προκαλεί αυτομάτως πολλαπλά ερωτηματικά για την αξιοπιστία του.

    Οι ιστοριογράφοι έγραφαν γιά όλα τα γεγονότα που λάμβαναν χώρα και αφορούσαν βεβαίως τους λαούς και δεν εξαιρούσαν τους "θεούς", ούτε τους φιλοσόφους,ούτε τους επαναστάτες,ούτε τους μεσίες,ούτε τους μεγάλο-θεραπευτές ( πχ Ασκληπιό,Ιπποκράτη,Πυθαγόρα,Σωκράτη κτλ…)

    Για τον μόνο που δεν έγραψαν ήταν για τον Ιησού τον υιό της Μαρίας της … ;,τον φίλο της Μαρίας από τα Μάγδαλα …;;, και της άλλης Μαρίας πιθανόν της Λαμιώτισσας …;;;

    Μήπως έγραψαν τίποτα για τους δώδεκα αποστόλους, η γιά τις γυναίκες των …;,η τα παιδία τους …;;, η τους διαδόχους των …;;; (οι οποίοι διακλαδιστήκαν ,"θαυμάτωσαν" και "δίδαξαν" όλο τον τότε γνωστό κόσμο)

  32. ΑΓΑΠΗΤΕ "Unknown".
    ΕΙΜΑΙ 63 ΕΤΩΝ, ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ,…ΧΑΖΟΣ "ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ" ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΟΙ, ΕΜΑΘΑ ΝΑ…"ΠΙΣΤΕΥΩ" ΤΟΥΣ…"ΣΟΒΑΡΟΥΣ" ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΤΟΥΣ…ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ, ΤΟΥΣ ..ΙΕΡΟΜΕΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΤΟΥΣ…ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ, ΤΟΥΣ…ΜΑNATZEΡ, ΤΟΥΣ… ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ…ΓΡΑΒΑΤΟΜΕΝΟΥΣ, ΤΗΝ GREEN PEACE", ΤΗΝ UNISEF, ΤΟΥΣ… ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΤΟΥΣ…ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ…ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΤΟΥΣ…ΕΦΟΠΛΙΣΤΑΔΕΣ…
    ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ…"ΠΡΟΔΟΣΑΝ", ΚΙ' ΕΤΣΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑ…"ΒΛΑΞ ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ".
    ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΕΙΝΟ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΠΛΩΣ ΕΠΑΨΑ ΝΑ…"ΠΙΣΤΕΥΩ" ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΗΝ "ΜΕΛΕΤΗ", ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ…"ΓΝΩΣΗ". ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΕΥΚΟΛΟ", ΚΑΘ' ΟΤΙ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ "ΑΝΤΙΚΡΟΥΟΜΕΝΕΣ".
    ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΜΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ…"ΑΣΦΑΛΗ" ΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ "ΘΕΜΑ", ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ "ΠΗΓΕΣ" ΚΑΙ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ…"ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ".
    …ΕΧΩ ΤΟΝΙΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ, ΕΦ' ΟΣΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑ "ΚΑΤ' ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ",…ΕΙΜΑΙ ΚΙ' ΕΓΩ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΕΝΑΣ…"ΘΕΟΣ", ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ…"ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ". ΑΡΑ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ, ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΤΗΝ…"ΒΟΗΘΕΙΑ" ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ…"ΘΕΟΥ" Η'…"ΑΓΙΟΥ", ΟΠΩΣ ΜΕ ΘΛΙΨΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΔΩ ΣΤΟ "Ξ/Ρ".
    Ο "ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ" ΜΕ ΕΦΤΙΑΞΕ, ΓΙΑ ΝΑ…"ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ" ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ…

    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΚΟΥΡΑΣΑ, ΚΑΛΗ ΝΥΚΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ

  33. ουδέν κρυπτόν υπο τον ήλιο ''Ευταξία''
    και για να το αντιληφθείς περισσότερο βγάλε και τη σκούφια του αγαπητού σου και τόσο απροσδόκητα του φίλου σου mad dog που γνωριστήκατε αναπαντεχα και κολλήσατε κάτω απο το ποθούμενο λατρευτικό σας ίνδαλμα για να βρίζεται
    την υπεραγία μητέρα του θεανθρώπου.
    Όλα όμως για κάποιο λόγο γίνονται ίσως
    για παραδειγματισμό οτι τίποτα δεν μένει κρυφό υπο το βλέμμα του Θεού που εσείς χλευάζεται.Καλό σας ξημέρωμα

  34. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  35. ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ.
    Η ΙΔΙΑ ΚΟΠΡΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΥΤΟΙ Ο ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΨΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΟΛΗΜΕΡΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΝΥΚΤΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΑΝΕ. ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΡΟΦΙΛ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΜΙΚΡΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΙ'ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΙΣΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ. ΕΙΠΑΜΕ 2-3 ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΑΓΝΟΙΑ ΔΕΝ ΞΟΔΕΥΕΙΕΣ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΚΟΠΡΟΥΣ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΝ ΞΕΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΚΗΝ ΚΑΝΩΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΒΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΑΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΤΟΝ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΚΑΤΟΧΟ VOLVO (ΣΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥ) ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ? ΕΝΑΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΕΜΜΙΣΘΟΣ ΕΙΠΑΜΕ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ. ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΛΩΤΣΟΠΕΤΑΞΑΝΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΟΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΝΤΕΜΕΚ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΥΒΑΛΑ ΝΑ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ? ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ? ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ?

  36. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  37. @ Unknown
    Η μπόχα σου σε προδίδει.

    Το ξέρω ότι ο διάλογος, δεν σας αρέσει, δεν έχετε επιχειρήματα, παρά
    προσευχούλες και χυδαιότητα κατά των που τολμούν να αναδιξουν
    την αλήθεια από το σκοτάδι του ιουδαιουχριστιανισμού.

    Το blog ελαττωματικέ εμονικέ κουραμπιέ, δηλώνει ότι είναι "δημοκρατικό"
    όχι θρησκευτικό, αν σε ενοχλούν οι αποκαλύψεις περί της εγκληματικής
    συμμορίας του ιερατείου, να πας σε άλλο blog!

    Με βρίζεις ελεεινέ, με προκαλείς και λες εγώ βρίζω!
    Μην ανησυχείς, σας σιχάθηκε ο οργανισμός μου και σε λίγο
    θα σας αφήσω να κολυμπάτε ανενόχλητα στον βόθρο σας.

    Επανειλημμένα λες δεν θα αναφέρεσαι σε μένα, αλλά αναφέρεσαι αποκλειστικά
    σε μένα, δηλώνεις ότι θα γράφεις σχετικά με την ανάρτηση, αλλά δεν το κάνεις
    ποτέ, άλωστε τι να πει ένας εμμονικός κανδυλανάφτης σαν και σένα και κίναιδος?

  38. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  39. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  40. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  41. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  42. Οπότε με γράφεις, τι να σε πω, τα καμπανάκια μου κουνιούνται!
    Το ποιον σου το έχω καταγράψει και είμαι άριστος στο είδος.
    Είσαι ένας μπούλης του τρίτου φύλου, ακραίος εμμονικός
    και σε έχουν κάνει πέρα όλοι!

    Μη έχοντας καμία χαρά στην ζωή σου (γυναίκα δεν γνώρισες,
    το σεξ για σένα είναι το κτύπημα της ομελέτας) βρήκες αποστασίδη στην
    θρησκεία, μέρα νύχτα με προσευχές παρακαλάς τον γιαχβέ να σε συγχωρήσει
    για της αμαρτίες σου, για σένα το τσάκωμα της μπάμιας σου είναι αμαρτία.

    Δεν μπορώ να πω ότι με διασκεδάζεις, (αυτό το κάνει ο Συκιώτης με το Volvo)
    γιατί δεν έχεις χιούμορ ούτε προσωπικότητα είσαι ένας κακός χαρακτήρας,
    θα έλεγα ένα φιδάκι χωρίς δόντια, αλλά γλωσσίτσα έχεις προς
    κάθε χρήση, ξέρεις εσύ περί γλειψίματος!

  43. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  44. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  45. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΕΥΤΑΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΤΡΕΧΟΥΝ ΕΝΙΟΤΕ…
    Δεν ειμαι αθεος αλλα ουτε και βλαμενος για να κλεισω τα ματια και να δουλοποιηθω σ'ενα ''πιστευε και μη(')… ερευνα'''για ολουες εσας που πιστευεται ακδαδαντα -και καλα κανετε -σε χριστιανισμο οπως τον διδαξαν οι εβραιοι καλα να παθετε…Για την ιστορια ενας Γαλλος συγγραφεας -το ονο μα του στην πορεια-εγραψε ενα βιβλιο ''η αληθινη ζωη του Χριστου''γυρω στο 1800…κοπηκαν ΜΟΝΟ 10 βιβλια και απο τοτε κανεις δεν ξερει τιποτα αλλο,γιατι τιν εκτελεσε η χριστιανικη δικαιοσυνη του παναγαθου?το ιδιο και με πληθος αλλων…υπαρχει αρκετος ''ισμος''για να μας σκεπασει ολους ,για ερευνηστε λιγο πριν ξεσπασετε παλι στα πληκτρα του υπολογιστη σας…ΕΝΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ''Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100.000 ΧΡΟΝΙΑ …Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΗΡΘΕ ΠΡΙΝ 2000 ΧΡΟΝΙΑ…για δες…οι μεσαιωνιστες ηταν ζωα ,αγρικοι και αμορφωτοι…ενω τωρα εχουμε ταξη ,αγαπη,και ευημερια!!!ομορφος κοσμος θεικος,αγγελικα πλασμενος…ΞΥΠΝΗΣΕ ΡΕΕΕ.com

  46. Αγαπητέ σκεπτόμενε Δημήτρη, καλά τα λες αλλά απευθύνεσαι σε
    έναν όχλο που η τσίμπλα έχει σκεπάσει τα μάτια, και η κοπριά
    του ιουδαιοχριστιανισμού θέλει έναν Ηρακλή να την καθαρίσει

  47. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  48. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Comments are closed.