ΠΡΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ – Δεν τα αξίζετε τα αναδρομικά είσαστε ριψάσπιδες πουλημένοι και το αποδείξατε ΚΑΙ στην δολοφονία ΚΑΤΣΙΦΑ !

Παραιτηθείτε εάν έχετε έστω και λίγη τσίπα πάνω σας… ΜΙΑ αποστολή έχετε την ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ και από την στιγμή που δέν το κάνετε ΠΟΤΕ δεν έχετε κανένα δικαίωμα σε τίποτα…τραβάτε κοιταχτείτε στον καθρέφτη και δείτε που έχετε καταντήσει…νενέκοι και ριψάσπιδες !

αναγνωστης

loading...

4 thoughts on “ΠΡΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ – Δεν τα αξίζετε τα αναδρομικά είσαστε ριψάσπιδες πουλημένοι και το αποδείξατε ΚΑΙ στην δολοφονία ΚΑΤΣΙΦΑ !

  1. Κι εσύ είσαι ενα ανήθικο τσογλάνι που πίσω από την ανωνυμία βγάζεις όλα σου τα κόμπλεξ από τότε που πούστης όντας καψουρεύτηκες ενστολο που όταν του εκμυστηρεύτηκες τον ανώμαλο έρωτα σου αντί να σε αρχίσει στα γαμ@σια όπως περίμενες σε πλάκωσε στις σφαλιάρες οντας κανονικός άντρας κι όχι ανωμαλάρα του κερατά.Βολέψου τώρα με τους λαθρό και ασε τους στρατιωτικούς που κάνουν τη δουλειά τους όπως το σύνταγμα και οι νόμοι της χώρας και η υπεύθυνη κυβέρνηση που εδύ πολιόπο@στα επέλεξες .

  2. Εικόνα σου είμαι και σου μοιάζω λαέ μου…
    δεν είσαι θύμα συνένοχος είσαι !!!

    ΠΡΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΑΣΤΟΛΟΥΣ/ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ – Τα Αξίζετε Τα Αναδρομικά Μνημόνια Είσαστε Ριψάσπιδες Πουλημένοι Και Το Αποδείξατε ΚΑΙ Στις 3 Εκλογικές Αναμετρήσεις το 2015 !

  3. Εκφράζει πολιτικές απόψεις αυτός ο Μπόγιας; Η με τις χυδαιότητες προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους πολίτες να λένε τη γνώμη τους; Την οποιαδήποτε γνώμη.

  4. ΠΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ και ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ – Τα Αξίζετε Τα Αναδρομικά Μνημόνια Είσαστε Ριψάσπιδες Πουλημένοι Και Το Αποδείξατε ΚΑΙ Στις 3 Εκλογικές Αναμετρήσεις το 2015 !

Comments are closed.