Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ!

ΑΪΣΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑΝΘΗ






Γράφει ο Λευτερης Πανουσης

Αρχές Οκτωβρίου ήρθανε οι δεητζηδες και έκοψαν το ρεύμα στην οικογένεια της Μαριάνθης [ψευδώνυμο].
Το είχαν κόψει άλλες δύο φορές στο παρελθόν, αλλά τώρα τους πήραν και το ρολόι, επειδή λέει το είχαν συνδέσει παράνομα…

Η Μαριάνθη σταμάτησε να πηγαίνει στο σχολείο. Η δασκάλα της θεώρησε καθήκον της, μετά από 5 συνεχόμενες ημέρες απουσίας να επικοινωνήσει με την οικογένεια. Τηλεφώνησε στη μάνα της, τη φιλόλογο Κατερίνα Σ. [ψευδώνυμο] να μάθει το πως και το γιατί. Η Κατερίνα της είπε ψέμματα πως η Μαριάνθη ήταν άρρωστη.
Δεν ήταν άρρωστη.

Απλώς, επειδή δεν υπήρχε φως στο σπίτι, η Μαριάνθη δεν μπορούσε να διαβάσει και δεν ήθελε να πάει στο σχολείο αδιάβαστη…

Η μικρή Μαριάνθη ζει σε ένα ημιυπόγειο δυαράκι, στην παλιά συνοικία Γκύζη, τώρα Μικρά Τίρανα., μαζί με τη μαμά της και τη γιαγιά της. Η μάνα της χώρισε όταν ακόμα η Μαριάνθη ήταν 5 χρονών και έκτοτε τη μεγαλώνει μοναχή της.

Τα πράγματα παλιότερα πήγαιναν σχετικά καλά. Η Κατερίνα είχε δουλειά σε ένα συνοικιακό φροντιστήριο και έπαιρνε κάποια χρήματα που της επέτρεπαν να ζει αξιοπρεπώς. Ωστόσο η φυλετική αλλοίωση του πληθυσμού της συνοικίας Γκύζη, έφτασε σε τέτοιο σημείο, ώστε η αναλογία Ελλήνων μαθητών προς αλλοδαπούς, να είναι σήμερα 7 αλλοδαποί, προς 3 Ελληνάκια.

Το αλβαναριό που αποτελεί και την πολυπληθέστερη εθνοτική ομάδα της συνοικίας [ποσοστό περίπου 50% των αλλοδαπών λαθρέποικων] δεν πολυγνοιάζεται για φροντιστήρια και για σπουδές, ακολουθώντας τη σοφή ρήση, πως όποιος δεν κάμει για τα γράμματα κάμει για το γιαπί.

Κι έτσι η συντριπτική πλειοψηφία των Αλβανών εποίκων, βάνουν τα παιδιά τους στην δουλειά, μετά το υποχρεωτικό τριτάξιο γυμνάσιο [ενίοτε και πιο νωρίς]
Έτσι, πολλά φροντιστήρια αναγκάστηκαν να κλείσουν, ενώ πολύ δύσκολα πια οι καθηγητές βρίσκουν να κάμουν κανένα ιδιαίτερο.

Όσο για τους νιοφερμένους μουσουλμάνους, που τους εγκαθιστούν σωρηδόν σε διαμερίσματα οι ΜΚΟ [σε λίγο θα ξεπεράσουν σε ποσοστό τους Αλβανούς] ούτε λόγος να γίνεται για σπουδές και για μάθηση, στα σχολεία των απίστων.

Εκμεταλλεύονται φυσικά το γεγονός ότι οι αλλοδαποί προηγούνται σε βρεφονηπιακούς σταθμούς και φυσικά στέλνουν τα παιδιά τους στα ελληνόφωνα σχολεία, όπου μάλιστα απολαμβανουν και προνομιακή μεταχείριση, ωστόσο ελάχιστα τους απασχολεί αν θα πρωτεύσουν στα γράμματα ή όχι, ώστε να αναζητήσουν ενισχυτική διδασκαλία σε φροντιστήριο ή σε ιδιαίτερα.

Εκείνο που προπαντός τους νοιάζει είναι να μην “μολυνθούν” από τις τροφές και τον πολιτισμό των απίστων, γι αυτό και οι ιμάμηδες τους, τους κάμουν κανονικά πλύση εγκεφάλου κάθε Παρασκευή, ώστε να “βγάνουν” από τα μυαλά τους, όσα “κακά” τους δίδαξαν οι άπιστοι [ανάμεσα σ’ αυτά είναι και η ελληνική ιστορία…]

Άλλωστε οι περισσότεροι από δαύτους βρέθηκαν εξ’ανάγκης στην Ελλάδα, με την προοπτική να βρουν τρόπο να περάσουν στην Ευρώπη, γι αυτό και δεν τους απασχολεί το αν θα μάθουν τα παιδιά τους την ελληνικη γλώσσα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...

1 thought on “Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ!

  1. ΠΟΛΥΣΥΝΘΕΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΕΙ.
    Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΥΟΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΛΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΟΜΑΛΙΑ ΕΡ7ΥΘΡΕΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΛΑΘΡΟΚΑΥΛΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΛΥΣΕΙ?

    Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΕΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΡΩΟΘΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΒΑΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΕΙΔΙΚΑ.

    Η ΜΟΝΗ ΥΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΤΡΑΒΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΑΠΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΩΣ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΛΕΙΤΟΝ ΤΙ ΠΛΕΙΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ 99 % ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΟΛΕΡΑ ΠΟΥ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΕ ΜΕ ΒΗΜΑ ΤΑΧΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΚΟΜΗ!! ΝΑΙ ΜΕ ΒΑΡΚΕΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΘΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΜΩΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ ΕΠΑΝΩ ΕΙΣ ΤΟ ΥΔΩΡ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΗΣ ΛΟΓΟΣ.

    ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΥΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ Η ΣΗΨΙΣ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΣΤΟΙΒΑΞΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΦΓΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΖΑΜΑΧΙΡΥΓΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΞ ΚΑΘΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΚΙΣΤΝΟΣ ΜΕ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Η ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΧΑΛΙΦΗΣ …ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ΕΩΣ ΑΔΥΝΑΤΗ.

Comments are closed.