Μητέρα βρήκε ένα κρυφό δωμάτιο στο νέο της σπίτι – Αυτό που κρύβεται μέσα…Τρομακτικό…

Υπάρχουν λίγα πράγματα που είναι χειρότερα από το να αρρωστήσει
κάποιος και να μη γνωρίζει τον λόγο ή να μη βρίσκει μια θεραπεία που να ανταποκρίνεται… Ο καλύτερος τρόπος για γίνει κάποιος καλά, είναι να γνωρίζουμε τον λόγο που αρρώστησε αρχικά το άτομο. Έτσι όταν μια μητέρα και η κόρη της αρρώστησαν χωρίς προφανή λόγο και δεν βελτιωνόταν η κατάστασή τους, έφτασε η ώρα για πιο δραστικά μέτρα.

Η Cherylyn Woody και τετράχρονη κόρη της μετακόμισαν σε ένα νέο σπίτι. Μετά από 5-6 μήνες, η κόρη της ξεκίνησε να έχει αναπνευστικά προβλήματα, βήχα, ρινική καταρροή και υγρά μάτια. Ο παιδίατρος συνταγογράφησε αναπνευστική συσκευή, αλλά η Cherylyn δεν είδε βελτίωση.

Στη συνέχεια, και η Cherylyn άρχισε να νιώθει άρρωστη.

Καμιά τους δεν φαινόταν να συνέρχεται, και έτσι άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι στο περιβάλλον τους τις αρρώσταινε.

Έπειτα από 9 μήνες αρρώστιας, η Cherylyn κάλεσε έναν επιθεωρητή οικοδομών.

Ο επιθεωρητής Paul Cervino δήλωσε ότι αρχικά δεν μπορούσαν να εντοπίσουν κάτι. «Μετά από ενδελεχή έρευνα, τράβηξα μια σανίδα και βρήκαμε ένα δωμάτιο απομονωμένο από το υπόλοιπο σπίτι. Παρατηρήσαμε ότι σκάλες οδηγούσαν σε ένα σημείο πρόσβασης που πρόσφατα είχαν καλυφθεί με γυψοσανίδα και γύψο.»

“Ήταν κρυμμένο. Δεν είχα ιδέα ότι υπήρχε ένα δωμάτιο κάτω από το σπίτι,” δήλωσε η Cherylyn.

Το δωμάτιο ήταν γεμάτο με μαύρη μούχλα και αποκαλύφθηκε ότι αυτή ήταν η αιτία της ασθένειάς τους.

Κάποια είδη μούχλας είναι πολύ επικίνδυνες για την υγεία. Όσοι αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα ή έχουν αλλεργίες, μπορεί να αντιμετωπίζουν υψηλότερο κίνδυνο υγείας, όταν εκτίθενται σε μούχλα. Η μούχλα χρειάζεται υγρασία για να αναπτυχθεί. Αυτό μπορεί να προέρχεται πλημμύρες, υγρό αέρα, διαρροές νερού, ή ζημιά στο υδραυλικό σύστημα του σπιτιού.

Πως μπορείτε να εντοπίσετε μούχλα στο σπίτι σας;

Θα μπορέσετε να μυρίσετε ή να δείτε την μούχλα αν υπάρχει αρκετά μεγάλη επέκταση. Η περισσότερη μούχλα μπορεί να αφαιρεθεί με χλωρίνη και νερό, αλλά αν βρίσκεται σε επιφάνειες όπως πλακάκια, ταπετσαρίες και χαλιά, τότε θα πρέπει να τα πετάξετε για να απαλλαγείτε από την μούχλα. Το καλύτερο είναι να ειδοποιήσετε ένα ειδικό συνεργείο καθαρισμού. Η μόλυνση από μούχλα μπορεί να συνεχιστεί, αν δεν αφαιρεθεί η πηγή της υγρασίας.

Για να κρατήσετε την μούχλα μακριά από το σπίτι σας, είναι σημαντικό να κάνετε τακτικά ελέγχους ρουτίνας των υδραυλικών εγκαταστάσεων και των τοίχων και των ταβανιών.

Η Cherylyn μοιράζεται της ιστορίας της. Ευελπιστεί να προειδοποιήσει και άλλες οικογένειες για τους δυνητικούς κινδύνους της μούχλας και την κατάσταση που βίωσε.

loading...