ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-“ΒΟΜΒΑ” ΠΟΥ “ΔΕΙΧΝΕΙ” ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ “ΠΥΘΙΑ” -ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

…..ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΓΝΟΗΣΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ…”ΛΑΔΙ” ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ! ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ…ΓΑΤΑ ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ!!! ΒΙΝΤΕΟ!

Η εκπομπή μας “Ανεξάρτητος Παρατηρητής” στον eoellas.org/webradio/ δημοσιοποίησε ηχητικό ντοκουμέντο-“βόμβα” το οποίο υπάρχει εντός της δικογραφίας (είναι δηλαδή απόλυτα…νόμιμο) και το οποίο “δείχνει” την εμπλοκή του Μιχάλη Καρχιμάκη στην υπόθεση “ΠΥΘΙΑ”. Πρόκειται για το σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή για το οποίο αρχικά είχε κατηγορηθεί ο Μιχάλης Καρχιμάκης για κακουργηματικού χαρακτήρα πράξεις), στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου ότι έπαιρνε μυστικά-εμπιστευτικά έγγραφα της ΕΥΠ και τα παρέδιδε στον Γιώργο Παπανδρέου, ενώ αυτά τα έγγραφα προορίζονταν για τον τότε πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή!

Και ενώ υπάρχει ηχητικό ντοκουμέντο, σύμφωνα με το οποίο υπάλληλος της ΕΥΠ ομολογεί ότι μαζί με έναν άλλο υπάλληλο της ΕΥΠ πήγαιναν τα έγγραφα της ΕΥΠ στον Καρχιμάκη, όλως παραδόξως η ομολογία αυτή που έχει καταγραφεί ηχητικά, δεν λήφθηκε καθόλου υπόψη από το Συμβούλιο Εφετών με αποτέλεσμα να βγουν άπαντες αθώοι για την υπόθεση ΠΥΘΙΑ, χωρίς καν να φτάσει στο ακροατήριο!

Και ερωτάται, πώς είναι δυνατόν να αγνοείται ένα τέτοιο ντοκουμέντο; Κάποιος θα πρέπει να έχει δίκιο ή άδικο. Είτε η καταγγέλλουσα υπάλληλος της ΕΥΠ είτε ο Μιχάλης Καρχιμάκης. Σε κάθε περίπτωση όποιος ψεύδεται θα έπρεπε να λογοδοτήσει. Όμως, παραδόξως το ντοκουμέντο, σαν να ήταν αόρατο, δεν λήφθηκε καθόλου υπόψη από τους ανώτατους δικαστές.
Η εκπομπή μας λοιπόν, με τον Πάνο Αποστόλιυ να κάνει πολλές αποκαλύψεις, το έφερε στη δημοσιότητα ζητώντας από τη Δικαιοσύνη, έστω την ύστατη ώρα να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. 


Ακούστε από το 14.15” λεπτό και μετά την εκπομπή και το ντοκουμέντο κάνοντας κλικ στο παρακάτω σύνδεσμο.

https://www.mixcloud.com/EoellasRadio/%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BE%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%82-24102018/

loading...