Μήνυμα του Βασίλη Πετρομιχελή, προς τους δημότες της Κέρκυρας

“Αυτός ο Δήμος δεν θα σπάσει σε κομμάτια”

Ποιος είναι ο λόγος που θα κομματιάσουν τoν δήμο της Κέρκυρας σε 3 κομμάτια, 5 μήνες πριν της δημοτικές εκλογές; Ποιες είναι οι εντολές που έλαβε ο δήθεν Υπουργός  Εσωτερικών, Αλέξανδρος Χαρίτσης; Και από ποιους; Μήπως είναι μπλεγμένος και εδώ ο George Soros με τις γνωστές
χρηματοδοτήσεις του, όπως στους δήμους Αθήνας, Θεσσαλονίκης, αλλά και στην πολύκροτη υπόθεση της συμφωνίας των Πρεσπών; Τα ως άνω ερωτήματα πρέπει να απαντηθούν άμεσα εδώ και τώρα γιατί οι Κερκυραίοι δημότες πρέπει να γνωρίζουν την αλήθεια.

Tην  στιγμή που η Πατρίδα μας διαμελίζετε από άκρη σε άκρη, το χαμογελαστό αγόρι του Μαξίμου ασχολείται με το “τρενάκι” του. Άλλη μια προδοσία έρχεται να συμπληρώσει το παζλ των σαμποτάζ και των εχθροπραξιών ενάντια στον Ελληνισμό…

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια του Κεντρικού δελτίου ειδήσεων το βράδυ της Δευτέρας 19/11, το Υπουργείο Εσωτερικών είναι έτοιμο να ανακοινώσει τη διάσπαση του ενιαίου Δήμου της Κέρκυρας σε 3 δήμους.

Ο Δήμος Βορρά θα απαρτίζεται από τους πρώην Δήμους Κασσωπαίων , Εσπερίων ,  Θιναλίων και Αγίου Γεωργίου .

Ο Δήμος της Μέσης που θα είναι και ο μητροπολιτικός Δήμος θα απαρτίζεται από τους πρώην δήμους Κερκυραίων , Αχιλλείων , Παλαιοκαστριτών και  Παρελίων.

Ο Δήμος Νότου θα απαρτίζεται από τους πρώην Δήμους Κορισσίων ,Μελιτειέων και Λευκιμμαίων…

Ο Βασίλης Πετρομιχελής ως υπ. δήμαρχος Αθηναίων καταδικάζει απερίφραστα τα δημοσιεύματα περί εξαγγελιών του Υπουργείου Εσωτερικών για την διάσπαση του δήμου Κέρκυρας σε 3 κομμάτια λέγοντας ότι:

“Αυτές τις δύσκολες στιγμές οι δημότες αλλά και ο δήμος της Κέρκυρας πρέπει να παραμείνουν ενωμένοι και αδιάσπαστοι ως μια οικογένεια, ως μια ατσάλινη γροθιά! Η περιοχή πολύ σύντομα θα αντιμετωπίσει πολύ σοβαρά εθνικά θέματα. Όπως η αλλαγή των συνόρων με την επέκταση της Αλβανίας. Όλα αυτά θα ξεκινήσουν με τις συζητήσεις περί ΑΟΖ. Το νησί είναι παντελώς ανοχύρωτο από θέμα άμυνας. Χωρίς την απαραίτητη ναυτική δύναμη, από φρεγάτες, τορπιλακάτους και υποβρύχια, χωρίς το απαραίτητο στρατιωτικό δυναμικό, χωρίς καταδιωκτικά αεροπλάνα και ελικόπτερα, με ένα λιμενικό αποδυναμωμένο, και μάλιστα χωρίς των ομάδων πολιτικής προστασίας. Όλα αυτά δεν είναι τυχαία γεγονότα αλλά εσκεμμένες ενέργειες των γνωστών πολιτικών της διαφθοράς και της ασυδοσίας.

Τι θα μπορούσε να μας πει ο κ Χαρίτσης ή ο κ Καμένος για την ισχυρότατη παρουσία των τούρκικών πολεμικών πλοίων και υποβρυχίων πλησίον του νησιού; Οι Αλβανοί αποκτούν ισχυρό στρατιωτικό εξοπλισμό από την Τουρκία. Ο απελευθερωτικός στρατός του “UCK” έκανε το έργο του στο Κόσσοβο. Τώρα συντηρεί απλά μια δεδομένη κατάσταση. Ο απελευθερωτικός στρατός “UCC” της Τσαμουριάς όμως δεν έχει ολοκληρώσει το έργο του. Απλά τώρα ετοιμάζονται…

Ενόψει των σημαντικών εθνικών θεμάτων στην ακριτική Ελλάδα όπως η Κέρκυρα υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά θέματα από τα σκουπίδια, όπως η ασφάλεια μας αλλά και η επιβίωσή μας ως Έλληνες εντός της ίδιας μας της Πατρίδας.

Το θέμα των σκουπιδιών είναι ένα προπέτασμα καπνού. Είναι ένα καλοστημένο παιχνιδάκι για να μην υπάρχει η καθαρή σκέψη. Το έστησαν για να ασχολούνται οι δημότες μόνο με τα σκουπίδια και με τίποτα άλλο. Το θέμα των σκουπιδιών είναι μια υπόθεση που μπορεί να τελειώσει άμεσα, χωρίς ατελείωτες συζητήσεις. Στην περίπτωση όμως που ο δήμος θα διασπαστεί τότε το θέμα των σκουπιδιών θα μεγαλώσει γιατί οι δήμαρχοι δεν θα μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους και έτσι το θέμα θα συνεχίσει να υπάρχει…

Προτείνω, σε όλους τους δημότες της Κέρκυρας να εναντιωθούν ως προς τα σχέδια των ανθελλήνων της Βουλής. Να αφήσουν όλοι οι Κερκυραίοι δημότες τις διαφορές που έχουν μεταξύ τους και να ενεργοποιηθούν με κινητοποιήσεις, με διανομή ενημερωτικού έντυπου υλικού, με δράσεις και ομιλίες έξω από το δημαρχείο της Κέρκυρας.

Θέλω να δω ένα νησί ενωμένο, μονοιασμένο, αγαπημένο και ισχυρό ενάντια στους ψεύτες, δήθεν πολιτικούς. Σε αυτόν τον αγώνα δεν θα είμαι απών. Δεν ζητάω από κανέναν να με καλέσει. Θα έρθω για να κάνω το καθήκον μου όπως το κάνω συνεχόμενα πρωτοστατώντας ενάντια στην αδικία που έχουμε υποστεί.”

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ )))

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ )))

loading...