Πώς Εφευρέθηκε ο Εβραϊκός Λαός. Βιβλικές αλήθειες και το άλλοθι του «περιούσιου» λαού

Του Shlomo Sand
(Ιστορικός, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ, συγγραφέας του βιβλίου «Πώς εφευρέθηκε ο εβραϊκός λαός»).

Κάθε Ισραηλινός γνωρίζει, πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι η ύπαρξη του εβραϊκού λαού χρονολογείται από τη στιγμή που παρέλαβε την Τορά(1) στο όρος Σινά, καθώς και ότι είναι ο απευθείας και αποκλειστικός απόγονος του λαού αυτού.
Όλοι πιστεύουν ότι ο εν λόγω λαός, μετά την έξοδό του από την Αίγυπτο, εγκαταστάθηκε στη «Γη της Επαγγελίας», όπου οικοδόμησε το ένδοξο βασίλειο του Δαβίδ και του Σολομώντα, το οποίο εν συνεχεία χωρίστηκε στα βασίλεια του Ιούδα και του Ισραήλ.

Επίσης, κανένας δεν αγνοεί το γεγονός ότι αυτός ο λαός γνώρισε δύο φορές την εξορία: αρχικά μετά την καταστροφή του πρώτου ναού, τον 6ο αιώνα π.Χ., και, αργότερα, μετά την καταστροφή του δεύτερου ναού, το έτος 70 μ.Χ.

Ακολούθησε μια περιπλάνηση που διήρκησε σχεδόν δύο χιλιάδες χρόνια: οι μετακινήσεις αυτές οδήγησαν τον εβραϊκό λαό στην Υεμένη, στο Μαρόκο, στην Ισπανία, στη Γερμανία, στην Πολωνία και στα πέρατα της Ρωσίας, αλλά, παρ’ όλα αυτά, κατόρθωνε πάντα να διατηρεί τους δεσμούς του αίματος ανάμεσα στις σκορπισμένες κοινότητές του.
Η ΔΙΚΑΊΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΏΝΑ

Στα τέλη του 19ου αιώνα, είχαν ωριμάσει πια οι συνθήκες για την επιστροφή στην αρχέγονη πατρίδα. Αν δεν υπήρχε η ναζιστική γενοκτονία, εκατομμύρια Εβραίοι θα είχαν επανεποικίσει ομαλά το «Ερέτς Ισραήλ» («τη γη του Ισραήλ»), αφού αυτό το όνειρο έτρεφαν επί είκοσι αιώνες όλες οι γενιές του λαού αυτού.
Παρθένα η Παλαιστίνη, περίμενε τον αυτόχθονα λαό της να την κάνει να ανθίσει ξανά. Γιατί σε αυτόν ανήκε και όχι σε εκείνη την αραβική μειονότητα που στερείται ιστορίας και βρέθηκε εκεί κατά τύχη. Ήταν δίκαιοι, επομένως, οι πόλεμοι που διεξήγαγε ο περιπλανώμενος λαός για να ξαναπάρει στην κατοχή του τη δική του γη, και εγκληματική η βίαιη αντίσταση του ντόπιου πληθυσμού.
Από πού προέρχεται αυτή η ερμηνεία της εβραϊκής ιστορίας; Είναι το έργο, από το δεύτερο μισό του 19ου αιώνα και μετά, ταλαντούχων ανασκευαστών του παρελθόντος που η γόνιμη φαντασία τους, βασισμένη σε θραύσματα θρησκευτικής μνήμης, εβραϊκής και χριστιανικής, επινόησε μια ενιαία γενεαλογική αλυσίδα για τον εβραϊκό λαό. Γεγονός είναι ότι η πλούσια ιστοριογραφία του ιουδαϊσμού επιτρέπει πλήθος ιστορικών προσεγγίσεων.
Όμως, η πολεμική που ξέσπασε στους κόλπους του δεν αμφισβήτησε ποτέ τις οντολογικές αντιλήψεις που σφυρηλατήθηκαν στα τέλη του 19ου και στις αρχές του 20ού αιώνα.
Όταν ήρθαν στο φως ντοκουμέντα που απειλούσαν να αντικρούσουν την ιδέα του γραμμικού παρελθόντος, δεν συνάντησαν καμία απήχηση. Η εθνική επιταγή, σαν στρείδι ερμητικά κλειστό, απέκλειε οποιαδήποτε αντίφαση ή απόκλιση από την κυρίαρχη ιδέα.
Οι ειδικές μονάδες παραγωγής γνώσης πάνω στο εβραϊκό παρελθόν -τα πανεπιστημιακά τμήματα που ήταν αποκλειστικά αφιερωμένα στην «ιστορία του εβραϊκού λαού»- συνεισέφεραν σημαντικά σε αυτή την παράδοξη ημιπληγία. Ακόμα και η καθαρά νομικού χαρακτήρα συζήτηση πάνω στο ερώτημα «ποιος είναι Εβραίος;» δεν απασχόλησε τους ιστορικούς: για αυτούς, Εβραίος θεωρείται κάθε απόγονος του συγκεκριμένου λαού που οδηγήθηκε στην εξορία πριν από δύο χιλιάδες χρόνια.
Οι «εγκεκριμένοι» ερευνητές του παρελθόντος δεν συμμετείχαν καν στην έριδα των «νέων ιστορικών» που ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του 1980. Οι περισσότεροι από τους πρωταγωνιστές της δημόσιας ιδεολογικής διαμάχης, που ο αριθμός τους ήταν ούτως ή άλλως περιορισμένος, προέρχονταν από άλλες επιστήμες ή από εξωπανεπιστημιακούς χώρους: κοινωνιολόγοι, ειδικοί στους ανατολικούς πολιτισμούς, γλωσσολόγοι, γεωγράφοι, πολιτικοί επιστήμονες και αρχαιολόγοι ήταν εκείνοι που διατύπωσαν νέες σκέψεις πάνω στο πολυσυζητημένο εβραϊκό και σιωνιστικό παρελθόν.
Στις τάξεις τους απαντούν επίσης πανεπιστημιακοί του εξωτερικού. Από τα «τμήματα εβραϊκής ιστορίας» αντίθετα, το μόνο που ακούστηκε ήταν δειλές και συντηρητικές αντιδράσεις, ενδεδυμένες με μια απολογητική ρητορική, στηριγμένη σε προκαταλήψεις.
Εν ολίγοις, η εθνική ιστορία έχει ωριμάσει ελάχιστα τα τελευταία 60 χρόνια και, κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα εξελιχθεί στο άμεσο μέλλον. Ωστόσο, τα γεγονότα που έφεραν στο φως οι έρευνες θέτουν σε κάθε έντιμο ιστορικό, αναπάντεχα, εκ πρώτης όψεως, πλην όμως θεμελιώδη ερωτήματα.


Shlomo Sand
Μπορεί να θεωρηθεί η Βίβλος ιστορικό βιβλίο; Οι πρώτοι σύγχρονοι εβραίοι ιστορικοί, όπως ο Ισαάκ Μάρκους Γιοστ ή ο Λέοπολντ Τσουντς, στο πρώτο μισό του 19ου αιώνα, δεν την αντιλαμβάνονταν κατ’ αυτόν τον τρόπο: στα δικά τους μάτια, η Παλαιά Διαθήκη ήταν ένα θεολογικό βιβλίο που έπαιζε το ρόλο του συνδετικού κρίκου ανάμεσα στις εβραϊκές θρησκευτικές κοινότητες μετά την καταστροφή του πρώτου ναού. Χρειάστηκε να περιμένουμε ώς το δεύτερο μισό του ίδιου αιώνα για να συναντήσουμε ιστορικούς, με πρώτο τον Χάινριχ Γκρετς, που να ασπάζονται μια «εθνική» θεώρηση της Βίβλου: αυτοί έδωσαν στη φυγή του Αβραάμ προς τη Χαναάν, την έξοδο από την Αίγυπτο ή ακόμα και στο ενιαίο βασίλειο του Δαβίδ και του Σολομώντα τη διάσταση αφηγήσεων ενός αυθεντικού εθνικού παρελθόντος.
Οι ιστορικοί του σιωνισμού δεν έπαψαν έκτοτε να επαναλαμβάνουν αυτές τις «βιβλικές αλήθειες» που έγιναν ο άρτος ο επιούσιος της εθνικής παιδείας τους.
Να, όμως, που τη δεκαετία του 1980 η γη αρχίζει να τρέμει, κλονίζοντας τους αρχέγονους μύθους. Οι ανακαλύψεις της «νέας αρχαιολογίας» έρχονται σε αντίθεση με τη θεωρία μιας μεγάλης εξόδου τον 13ο αιώνα π.Χ. Επιπλέον, ο Μωυσής δεν θα μπορούσε να βγάλει τους Εβραίους από την Αίγυπτο και να τους οδηγήσει στη «Γη της Επαγγελίας», για τον απλούστατο λόγο ότι εκείνη την εποχή η συγκεκριμένη γη… βρισκόταν στα χέρια των Αιγυπτίων.
Εξάλλου, δεν υπάρχουν ίχνη που να μαρτυρούν κάποια εξέγερση των σκλάβων στην αυτοκρατορία των Φαραώ ή τη γρήγορη κατάκτηση της γης της Χαναάν από ξένα στοιχεία.
Δεν υπάρχουν, επίσης, σημάδια ούτε ενθύμια από τα μεγαλοπρεπή βασίλεια του Δαβίδ και του Σολομώντα. Οι ανακαλύψεις της προπερασμένης δεκαετίας δείχνουν ότι εκείνη την εποχή υπήρχαν δύο μικρά βασίλεια: το βασίλειο του Ισραήλ, που ήταν και το ισχυρότερο, και το βασίλειο του Ιούδα, η μελλοντική Ιουδαία. Φαίνεται, μάλιστα, πως ούτε οι κάτοικοι του τελευταίου υπέστησαν την εξορία τον 6ο π.Χ. αιώνα: οι μόνοι που πρέπει να εγκαταστάθηκαν στη Βαβυλώνα ήταν η πολιτική και πνευματική αφρόκρεμα. Από εκείνη την καθοριστική συνάντηση με τις περσικές θρησκείες γεννήθηκε ο εβραϊκός μονοθεϊσμός.
Άραγε, η εξορία του 70 μ.Χ. συνέβη πραγματικά; Παραδόξως, αυτό το «θεμελιώδες γεγονός» στην ιστορία των Εβραίων, που αποτελεί την απαρχή της διασποράς, δεν αποτέλεσε αντικείμενο κανενός ερευνητικού έργου.
Κι αυτό, για έναν πολύ πεζό λόγο: οι Ρωμαίοι κατακτητές δεν εξόρισαν ποτέ κανέναν λαό σε όλο το ανατολικό τμήμα της Μεσογείου. Με εξαίρεση τους αιχμαλώτους που έγιναν σκλάβοι, οι κάτοικοι της Ιουδαίας συνέχισαν να ζουν στη γη τους ακόμα και μετά την καταστροφή του δεύτερου ναού.
Ένα τμήμα τους ασπάστηκε το χριστιανισμό τον 4ο αιώνα, ενώ η πλειονότητα ενώθηκε με το Ισλάμ μετά την κατάκτηση από τους Αραβες, τον 7ο αιώνα. Οι περισσότεροι διανοητές του σιωνισμού τα γνώριζαν όλα αυτά: έτσι, ο Γιτζάκ Μπεν Ζβι, μελλοντικός πρόεδρος του κράτους του Ισραήλ, όπως και ο Δαβίδ Μπεν Γκουριόν, ιδρυτής του κράτους, τα έγραφαν αυτά ως το 1929, τη χρονιά της μεγάλης εξέγερσης της Παλαιστίνης. Και οι δύο αναφέρουν με διάφορες ευκαιρίες το γεγονός ότι οι χωρικοί της Παλαιστίνης είναι οι απόγονοι των κατοίκων της αρχαίας Ιουδαίας(2).

ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΪΟΥΔΑΪΚΌ ΒΑΣΊΛΕΙΟ

Εάν, λοιπόν, δεν έγινε ποτέ ο διωγμός του λαού που κατοικούσε στην ρωμαιοκρατούμενη Παλαιστίνη, τότε από πού προέρχονται τα πλήθη των Εβραίων που εποικίζουν τα παράλια της Μεσογείου από την αρχαιότητα;
Πίσω από το παραπέτασμα της εθνικής ιστοριογραφίας κρύβεται μια συγκλονιστική ιστορική πραγματικότητα. Από τη στάση των Μακαβαίων, τον 2ο π.Χ. αιώνα, μέχρι την εξέγερση του Μπαρ-Κόχμπα(3), τον 2ο μ.Χ. αιώνα, ο ιουδαϊσμός ήταν η θρησκεία με την εντονότερη προσηλυτιστική δραστηριότητα. Οι Ασμοναίοι είχαν ήδη προσηλυτίσει διά της βίας τους Ιδουμαίους της Νότιας Ιουδαίας και τους Ιτουραίους της Γαλιλαίας, οι οποίοι προσαρτήθηκαν στον «λαό του Ισραήλ». Με αφετηρία εκείνο το ελληνοϊουδαϊκό βασίλειο, ο ιουδαϊσμός εξαπλώθηκε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή και στα παράλια της Μεσογείου. Τον 1ο μ.Χ. αιώνα έκανε την εμφάνισή του στο σημερινό Κουρδιστάν, το εβραϊκό βασίλειο της Αδιαβίνης, το οποίο, όμως, δεν ήταν το τελευταίο που «εξιουδαΐστηκε». Ακολούθησαν και άλλα.
Τα γραπτά του Φλάβιου Ιωσήφ δεν αποτελούν τη μοναδική μαρτυρία για την προσηλυτιστική ζέση των Εβραίων. Πολλοί ρωμαίοι συγγραφείς, από τον Οράτιο ώς τον Σενέκα κι από τον Ιουβενάλιο ώς τον Τάκιτο, εκφράζουν σχετικούς φόβους. Το Μισνά και το Ταλμούδ(4) επιτρέπουν την τακτική του προσηλυτισμού -έστω και αν, απέναντι στην αυξανόμενη πίεση του χριστιανισμού, οι σοφοί της ταλμουδικής παράδοσης εξέφρασαν τις επιφυλάξεις τους ως προς το ζήτημα.
Η επικράτηση της θρησκείας του Ιησού στις αρχές του 4ου αιώνα δεν βάζει φρένο στην εξάπλωση του ιουδαϊσμού, ωστόσο απωθεί τον εβραϊκό προσηλυτισμό στις παρυφές του χριστιανικού κόσμου. Τον 5ο αιώνα κάνει την εμφάνισή του, στη θέση της σημερινής Υεμένης, ένα ισχυρό εβραϊκό βασίλειο με το όνομα Χιμιάρ, οι απόγονοι του οποίου θα διατηρήσουν την πίστη τους μετά την επικράτηση του Ισλάμ έως και τη σύγχρονη εποχή.
Επίσης, οι άραβες χρονικογράφοι μάς γνωστοποιούν την ύπαρξη βερβερίνικων φυλών τον 7ο αιώνα, που έχουν εξιουδαϊστεί: μπροστά στην επέλαση των Αράβων που φτάνουν στη Βόρεια Αφρική στα τέλη του ίδιου αιώνα, εμφανίζεται η θρυλική μορφή της εβραίας βασίλισσας Ντίχια ελ-Καχίνα, η οποία προσπάθησε να τους αναχαιτίσει. Οι εξιουδαϊσμένοι Βερβερίνοι θα λάβουν μέρος στην κατάκτηση της Ιβηρικής Χερσονήσου και θα θέσουν τα θεμέλια της ιδιαίτερης συμβίωσης μεταξύ Εβραίων και Μουσουλμάνων που χαρακτηρίζει τον ισπανοαραβικό πολιτισμό.
Ο σημαντικότερος μαζικός προσηλυτισμός λαμβάνει χώρα κάπου ανάμεσα στη Μαύρη και την Κασπία Θάλασσα: αφορά το τεράστιο βασίλειο των Χαζάρων, τον 8ο αιώνα.
Η εξάπλωση του ιουδαϊσμού από τον Καύκασο ως τη σημερινή Ουκρανία έχει ως αποτέλεσμα την εμφάνιση πολλών κοινοτήτων, οι οποίες απωθούνται ομαδικά προς την Ανατολική Ευρώπη εξαιτίας των επιδρομών των Μογγόλων, τον 13ο αιώνα. Εκεί, μαζί με τους Εβραίους που είχαν έρθει από τις σλαβικές περιοχές του Νότου και τα σημερινά γερμανικά εδάφη, θα θέσουν τις βάσεις του μεγάλου πολιτισμού των γίντις(5).
Οι αφηγήσεις σχετικά με τις ποικίλες ρίζες των Εβραίων απαντούν, λίγο ή περισσότερο δειλά, στη σιωνιστική ιστοριογραφία μέχρι περίπου τη δεκαετία του 1960. Στη συνέχεια περνούν στο περιθώριο, έως ότου εξαφανιστούν από τη συλλογική μνήμη του Ισραήλ.
Οι κατακτητές της πόλης του Δαβίδ, το 1967, όφειλαν να είναι οι απευθείας απόγονοι του μυθικού του βασιλείου και όχι -θεός φυλάξοι!- οι διάδοχοι των βερβερίνων πολεμιστών ή των Χαζάρων ιπποτών. Οι Εβραίοι, επομένως, αποτελούν ένα ιδιαίτερο «έθνος», το οποίο, ύστερα από δύο χιλιάδες χρόνια εξορίας και περιπλάνησης, επιστρέφει επιτέλους στη δική του πρωτεύουσα, την Ιερουσαλήμ.
ΕΠΙΣΤΡΆΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΊΑΣ

Οι φορείς αυτής της γραμμικής και αδιαίρετης αφήγησης δεν στηρίζονται μόνο στη διδασκαλία της ιστορίας. Επικαλούνται μάλιστα και τη βιολογία. Από τη δεκαετία του 1970 και μετά, μια σειρά «επιστημονικών» ερευνών στο Ισραήλ προσπαθεί να αποδείξει με κάθε μέσο τη γενετική συγγένεια μεταξύ των απανταχού επί γης Εβραίων.
Η «έρευνα πάνω στην προέλευση των πληθυσμών» αποτελεί πλέον έναν θεμιτό και δημοφιλή τομέα της μοριακής βιολογίας, ενώ το αρσενικό χρωμόσωμα Υ αποκτά τιμητική θέση δίπλα σε μια εβραία Κλειώ(6), στο πλαίσιο μιας ξέφρενης αναζήτησης της κοινής καταγωγής του «εκλεκτού λαού».
Η συγκεκριμένη ιστορική αντίληψη αποτελεί τη βάση της πολιτικής του κράτους του Ισραήλ που επικεντρώνεται στο θέμα της ταυτότητας, κι αυτό είναι που πονάει! Προσφέρει την ευκαιρία για μια οντολογική και εθνοκεντρική ερμηνεία του ιουδαϊσμού, τροφοδοτώντας έτσι ένα καθεστώς διακρίσεων που απομονώνει τους Εβραίους από τους μη Εβραίους -άραβες, αλλά και Ρώσους μετανάστες ή ξένους εργάτες.

Το Ισραήλ, 60 χρόνια μετά την ίδρυσή του, αρνείται να δει τον εαυτό του ως μια δημοκρατία που υπάρχει για τους πολίτες της. Περίπου το ένα τέταρτο από αυτούς δεν θεωρούνται Εβραίοι και, σύμφωνα με το πνεύμα των νόμων, το κράτος δεν είναι δικό τους. Αντίθετα, το Ισραήλ παρουσιάζεται πάντα ως το κράτος των απανταχού επί γης Εβραίων, έστω κι αν δεν πρόκειται πια για κατατρεγμένους πρόσφυγες αλλά για ισότιμους πολίτες που απολαμβάνουν πλήρη δικαιώματα στα κράτη στα οποία διαβιούν.
Με άλλα λόγια, μια εθνοκρατία χωρίς σύνορα δικαιολογεί τις σκληρές διακρίσεις που επιβάλλει απέναντι σε μια μερίδα πολιτών της, επικαλούμενη το μύθο του προαιώνιου έθνους που ανασυντάχθηκε για να επανενωθεί στη «γη των προγόνων».
ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΈΣ ΚΟΙΝΌΤΗΤΕΣ

Το να γραφτεί, επομένως, μια νέα εβραϊκή ιστορία, απαλλαγμένη από το σιωνιστικό πρίσμα, δεν είναι εύκολο πράγμα. Το φως που διαθλάται μέσα από αυτό μετασχηματίζεται σε ανεξίτηλα εθνοκεντρικά χρώματα.
Και όμως, οι Εβραίοι σχημάτιζαν ανέκαθεν συμπαγείς θρησκευτικές κοινότητες, συνήθως μέσω του προσηλυτισμού, σε διάφορες περιοχές του κόσμου: δεν συνιστούν, λοιπόν, ένα «έθνος» με κοινή καταγωγή το οποίο εκτοπίστηκε και περιπλανήθηκε για είκοσι αιώνες.
Η εξέλιξη της ιστοριογραφίας, όπως και, γενικότερα, η διαδικασία του εκσυγχρονισμού, περνά, όπως γνωρίζουμε, μέσα από την επινόηση του έθνους, μιας έννοιας που απασχόλησε εκατομμύρια ανθρώπους κατά τον 19ο κι ένα σημαντικό κομμάτι του 20ού αιώνα.
Στα τέλη του περασμένου αιώνα, τα όνειρα άρχισαν να ξεθωριάζουν. Ολο και περισσότεροι ερευνητές αναλύουν, ανατέμνουν και ανασυνθέτουν τις μεγάλες εθνικές παραδόσεις, κυρίως τους μύθους περί κοινής καταγωγής, ιδιαίτερα αγαπητούς στους χρονικογράφους του παρελθόντος.
Στην αναζήτηση της ταυτότητας, οι εφιάλτες του χθες θα δώσουν αύριο τη θέση τους σε άλλα όνειρα για μια νέα ταυτότητα. Οπως κάθε προσωπικότητα που αποτελείται από ποικίλες και ρευστές ταυτότητες, η ιστορία είναι κι αυτή μια ταυτότητα που εξελίσσεται.
Επεξηγήσεις

(1) Το ιδρυτικό κείμενο του ιουδαϊσμού, η Τορά -η εβραϊκή ρίζα «yara» (γιαρά) σημαίνει «διδάσκω»- αποτελείται από τα πέντε πρώτα βιβλία της Αγίας Γραφής ή Πεντάτευχο: τη Γένεση, την Έξοδο, το Λεβιτικό, τους Αριθμούς και το Δευτερονόμιο.
(2) Βλ. Δαβίδ Μπεν Γκουριόν και Γιτζάκ Μπεν Ζβι, «Το «Ερέτς Ισραήλ» στο παρελθόν και το παρόν», (1918, στα γίντις), Ιερουσαλήμ, 1980 (στα εβραϊκά) και Μπεν Ζβι, «Ο πληθυσμός μας μέσα στη χώρα» (στα εβραϊκά), Βαρσοβία, Εκτελεστική Επιτροπή της Ενωσης Εβραϊκής Νεολαίας και Εθνικού Εβραϊκού Ιδρύματος, 1929.
(3): Σιμόν Μπαρ-Κόχμπα: εβραίος επαναστάτης που ηγήθηκε της λεγόμενης «στάσης του Μπαρ-Κόχμπα» κατά των Ρωμαίων, το 132 π.Χ. Ιδρυσε ένα ανεξάρτητο εβραϊκό κράτος, το οποίο επανακατακτήθηκε από τους Ρωμαίους τρία χρόνια αργότερα.
(4) Το Μισνά, το οποίο θεωρείται το πρώτο έργο της ραβινικής λογοτεχνίας, ολοκληρώθηκε τον 2ο μ.Χ. αιώνα. Το Ταλμούδ συνθέτει το σύνολο των συζητήσεων των ραβίνων σχετικά με το νόμο, τα έθιμα και την ιστορία των Εβραίων. Υπάρχουν δύο Ταλμούδ: το Ταλμούδ της Παλαιστίνης που γράφτηκε ανάμεσα στον 3ο και τον 5ο αιώνα, και το Ταλμούδ της Βαβυλώνας που ολοκληρώθηκε στα τέλη του 5ου αιώνα.
(5) Τα γίντις, τα οποία μιλούσαν οι Εβραίοι της Ανατολικής Ευρώπης, είναι μια σλαβογερμανική γλώσσα που περιλαμβάνει λέξεις εβραϊκής προέλευσης.
(6) Η Κλειώ στην ελληνική μυθολογία ήταν η μούσα της ιστορίας.

enet.gr (αναδημοσίευση από άρθρο της γαλλικής εφημερίδας «Le Monde» – 12/10/2008)
pare-dose.net

loading...

10 thoughts on “Πώς Εφευρέθηκε ο Εβραϊκός Λαός. Βιβλικές αλήθειες και το άλλοθι του «περιούσιου» λαού

  1. Tο ισραηλιτικόν έθνος είναι πανάρχαιον.

    O ελληνικός και ο ισραηλιτικός λαός είναι αδελφοί, γιατί
    έχουν κοινούς προπάτορες τον Αβραάμ και τον Ισαάκ,
    τους οποίους μνημονεύουμε και δοξολογούμε στους ναούς μας.

    "……τῶν ὁσίων καὶ θεοφόρων Πατέρων ἡμῶν, τῶν ἁγίων ἐνδόξων προπατόρων ἡμῶν Ἀβραάμ, Ἰσαάκ καὶ Ἰακώβ, ……."

    "…..τὸν ἐπ᾿ ἐλπίδι ἀναστάσεως ζωῆς αἰωνίου κοιμηθέντα, ἐν κόλποις Ἀβραὰμ καὶ Ἰσαὰκ καὶ Ἰακὼβ ἀνάπαυσον·

    λέγει ο ιερεύς.

    Οι Ισραηλίτες μας έδωσαν θρησκεία.
    Τα τρία τέτερα (3/4) του Ιερού μας Βιβλίου, της Αγίας Γραφής, είναι κείμενα κοινά στις θρησκείες των δύο λαών.

    Εκτός των πνευματικών δεσμών, έχουμε και κοινά γεωοπολιτικά συμφέροντα.

  2. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΙΚΟΙ ,ΕΙΝΑΙ ,Ε-Ν-Α-Σ ΛΑΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ,ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΙΟΙ ΤΟΝ ΧΩΡΙΖΟΥΝ[ΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ] ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑ΄Ι΄ΚΗ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΩ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΜΠΛΟΚ,ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟΝ ΒΕΝΙΑΜΗΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΟΥΝ,ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ<>.(Σ.σ.ΟΙ ΚΟΦΕΣ [KOFFER] ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ ΚΟΝΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ,ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΔΗΛ..ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΦΕΣ [KOFFER] ΔΙΟΤΙ ΑΛΗΘΩΣ ΕΞΑΣΚΕΙ ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΟΦΕΣ[KOFFER] ΕΚ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΣΗΜΕΡΟΝ).ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΜΠΕΔΩΘΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ=[ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!] ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ.
    ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΕΣ 1,2 ΤΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΔΥΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΝΩΕ ΚΑΙ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ,Η΄ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΝΩΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑ΄Ι΄ΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Η΄ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑ΄Ι ΄ΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ,ΑΝ ΘΕΣ,[ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ],ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΤΑ ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ,ΣΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΚΑΙ 4 ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΟΤΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΔΩ [ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ΜΟΝΟΝ] ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ,ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΧΙΛΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.ΑΡΑ ΠΙΟΣ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΜΠΑΡΚΑ ΣΤΙΣ ΚΟΦΣΣ ΠΟΥ ΕΜΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΕΚ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΜΠΑΡΚΑ;
    (1) https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BA%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%94%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CF%89%CE%BD%CE%B1
    (2)https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BA%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%9D%CF%8E%CE%B5
    Σ.σ. ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΚ- ΑΦΕΛΕΙΑΣ) ,ΠΕΡΙ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ.
    (3) https://www.youtube.com/watch?v=p4okLHcsRbo
    (4) https://www.youtube.com/watch?v=kCxVzCVChDk
    ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΦΕΣ,ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ(Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ,ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ,ΕΠΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ).ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ (ΣΧΟΛΙΟ) ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΠΛΟΚ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ,ΠΑΡΕΜΦΕΡΕΣ ΟΜΩΣ,ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΘΕΜΑ, ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ [ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΠΟΜΕΝΑ] ΟΛΑ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΠΑΝΤΑ (ΚΑΙ [ΠΑΛΙ] ΕΠΟΜΕΝΑ!).

  3. Σ.σ.Για το σχόλιον 30 Νοεμβρίου 2018 – 11:15 π.μ,και για εκεί που έμεινε το <>, ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ [[[ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ]]].
    Μέλη της Αυγής της Ελισάβετ προσκυνητές[όπως και από άπαντες συλλογικούς-κόμματα,παρατάξεις,κ.λ.]είναι εγγεγραμένα στο Κ.Ι.Σ. απ΄΄οτι λένε τα έγγραφά του.Οπότε μάλλον για άλλους λόγους γίνεται η ανάρτησις αυτή.
    Οι Καπελώνης και Φουντούλης απ΄την άλλη ήσαν κάτι σαν τον Φύσσα,γι΄αυτό επέλεξε το χοιροστάσιον οι ιδρυτές της Μπίλντερμπεργκ[η αγγλόκοφα[Koffer]εκ Φρανκφούρτης κατά την νεοτέρα ιστορία της ψωφοδυναστείας] τον Ρουπα–κιά τον Αρχαο-Ρωμα΄ι΄κής προελεύσεως δολοφόνο που πέρασε και απ΄όλα τα αποκόμματα κατά τα εγγεγραμμένα, για να φάνε τον Φύσσα μέσω της c.i.a. τους σαν καθοδηγητές του Ρουπα-κιά[Σ.σ. Ρούπα ιδίας προελεύσεως ,Ιταλικήε είναι η γυνή του ιταλού επίσης Μαζιώτη].Οι Καπε[capo-κεφάλι στα ιταλικά]λώνης και Φουντούλης ήσαν και αυτοί επίσης ιταλικής προέλευσης ,οπότε σαν την υπόθεση του Φύσσα δεν ήταν η δολοφονία τους,αλλά μάλλον θα ήταν για ναρκωτικά,λόγω του κόμματος που άνηκαν[σκόνες κυρίως και προστασίες και καμιά δυό ΄΄ληστείες΄΄τραπεζικές ,ίσως για χρηματοδότηση απ΄τα αφεντικά των τραπεζών όποτε προκύπτει ανάγκη].
    Απλά χρειάζοντε προσωπικές ενέργειες νομικές από κάθε έναν και κάθεμιά ξύπνιο/α πολίτη για να πεταχτε'ι το εισαγόμενο κακό από εδώ έξω,στο διάολο απ΄όπου ήρθε να πάει,χωρίς να φταίει ο Εβραίος.Υπάρχει επίσης και ένας ¨ένδοξος¨στρατιωτικός χάρτης[αυγήτικος είναι εν-μέρη ,νατο΄΄ ελληνικός΄΄΄΄εθνικότατος΄΄ αλλά κουβέντα απ΄τους στρατιωτικούς της αυγής δεν γίνεται καμία]που δείχνει τα σύνορα της Ελλάδος ως τον ¨Ολυμπο,κάτι σαν την υπόθεση της Κύπρου το 1974 ετοιμάζεται στους κατοίκους της βόρειας Ελλάδος από τον ΄΄ένδοξο΄΄ μασονικό στρατό της, του Νατο,χωρίς εξαίρεση για Εβραίους της περιοχής.Ο εχθρός τώρα είναι τα επισημότατα πρόσωπα των ΄΄αρχών΄΄ που περιγράφοντε στην έγγληση την οποία ακολουθεί,αστική νομική υπό8εση περί φόρων,Κ.Λ. [c.i.a.=,I.M.F.,Δ.Ν.Τ.,ΤΡΟ΄Ι΄ΚΑ ΔΗΛΑΔΗ]ΚΑΙ Κ.Υ.Π.ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ[ΑΧΑΡΝΩΝ-ΣΟΥΡΜΕΛΗ ΓΩΝΙΑ-ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ c.i.a.,ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΣΤΑΝΤΑΡΤ].Οικαθοδηγητές του εχθρού αυτού εντός Ελλάδος είναι στην άλλη έγκληση τη μισοτελειωμένη που θα βρείτε μέσω του εγγράφου πιο κάτω ,απ΄την ηλεκτρονική διεύθυνση.Είναι οι κόφες [Koffer]εκ Φρανκφούρτης,πριν Αρχαιορωμα΄ι ΄κή διοίκηση,που κάθοντε στους 10 θρόνους της Ευρώπης ,αντλούν την δύναμη των θρόνων τους από τους Ρόθτσιλντ και υπάρχουν και σαν διεθνής τραπεζίτες στις Η.Π.Α.
    https://mega.nz/#!FENjxI5R!M5yZzaO_SETnZ6yzCCZ98HW42V26yVh9ctkrycqccSY
    https://mega.nz/#!hE0UEazK!LW8-UcIZeIafi50R1HAUE1yncMm29k5FpH3lokI-qDw
    https://mega.nz/#!8F8gnIQT!eoGz_p3uCEqvxwOqS3RPKK6a0JJt4EkXeyjv9QnbLOw

    https://attikanea.blogspot.com/2018/11/1978.html?showComment=1543410622352#c5557813622017120052

  4. ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ,ΠΕΡΙ ΕΜΠΑΡΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΓΜΕΝΑ ΚΙΟΛΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ (ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΚΟΜΑ,ΔΙΟΤΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΤΥΧΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΡΙΒΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΠΟΜΕΝΑ ,ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΨΕΜΑ ΕΣΤΙ.ΑΥΤΟ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΟΙ ΚΟΦΕΣ.ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΟΥΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ,ΟΥΤΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΤΩΡΑ ΠΙΑ,ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΩΣ[[ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ]]).
    https://www.naftemporiki.gr/finance/story/1292111/protos-kai-me-diafora-o-ellinoktitos-stolos
    https://www.naftemporiki.gr/finance/story/988754/protos-ston-kosmo-paramenei-o-ellinoktitos-emporikos-stolos
    ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΕΣ—- ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ[ΚΑΙ ΧΕΣΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ,ΕΘΝΟΣΗΜΑ, ΤΟΥ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ,ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΗΣ ΓΗΣ]https://mega.nz/#!0UcASCgA!ZudWSUn82wOQnGi-aCKxWi8vmZcOOzHcO2FQiEhKRlk
    ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΜΩΣ,ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΔΗΛ. [ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΥΤΕΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ][ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΛΕΩ] ———ΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ,ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΦΕΣ ΕΚ ΤΩΝ Η.Π.Α.;ΠΡΩΤΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΜΠΑΡΚΑ.
    ΠΟΛΕΜΟ;ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ[ΛΟΓΩ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΙΣΡΑΗΛ].
    ΤΣΟΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΧΑΑΡΠ;ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΓΚΙΟΛΒΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΣΤΙΣ ΚΟΦΕΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ;ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ.(ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ,ΗΤΟΙ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΝΤΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΩΝ)
    ΑΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ,Π.Χ.;ΣΑΝ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ;
    ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΛΟΓΩ ΕΛΕΙΨΕΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΠΡΟ΄Ι΄ΟΝΤΩΝ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ;
    ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ Π.Χ. ΜΕ 500.000.000 ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΩΝΤΑΣ ΑΝ ΠΑΝΕ ΚΑΤΑ ΟΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΛΑΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΝΙΞΟΥΝ[ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΥΣ ΟΠΛΙΣΜΟΥΣ],Κ.Τ.Λ.
    ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΧΟΝΙΑ ΔΙΕΣΠΑΡΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΦΕΣ [ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΨΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ]ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ;ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΗΓΗΘΩ,ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΕΔΩ,ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ,ΜΕ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΕΔΩ ,ΟΤΙ ,ΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΙΓΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΦΕΣ,ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΠΑΤΡΙΔΟΣ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ,ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΚΥΡΙΩΣ[ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ] ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ. ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ ΜΟΝΟ Η ONLINE ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΑΝΟΘΕΥΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΛΗΡΟΥΣ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΟΤΙ ΕΡΜΗΝΕΥΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ,ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΟΦΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ [ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΡΞΑΚΡΙΒΩΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ].

  5. ΑΥΤΟΣ ,Ο ΝΤΑΓΙΑΝ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ Π.Χ. ΓΙΑ ΕΒΡΑΙΟΣ H΄ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟ ΑΚΟΜΑ ΑΤΟΜΟ, ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΚΙΟΛΑΣ,ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΡΩΜΑΪΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ,ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΙΛΛΙΑΔΕΣ ΕΤΗ;
    http://www.filedropper.com/newbitmapimage_2
    ΤΙΣ ΙΔΙΑΣ ΚΟΨΙΑΣ ΜΟΥΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ Π.Χ. ΕΔΩ,ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ.ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ, ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟΥ ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ,ΔΙΟΤΙ ΕΝΑΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ-ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ-.

  6. ΤΗ ΚΥΠΡΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ;ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑ ΑΚΟΜΑ ,ΤΟ ΣΦΑΞΙΜΟ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΜΕΙΝΕ ΙΣΤΟΡΙΚΩΣ. ΚΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ!
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ ,ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ,ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΒΕΝΙΑΜΙΝΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΤΗ ΔΩΣΟΥΝ ΜΗΠΩΣ;ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ!
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΚΡΗΤΗ.
    ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΕ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΙΔΙΑΚΙΑ ΓΙΝΟΝΤΕ.
    ΚΑΤΑ Τ΄ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΟΛΗ Η ΓΗ-.

    ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ,ΜΕΤΑ ΤΗ ΡΩΜΗ,ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΡ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΩΛΟΜΟΝΤΑ;
    ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ 21 ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ; ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΙΣ ΠΛΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ;[ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ;],ΕΙΠΑΝ;ΜΗΠΩΣ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΔΙΕΘΝΗ ΔΥΝΑΜΗ,ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ,ΜΗΝ ΕΔΡΑΙΩΘΕΙ,ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗ ΓΗ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΟΥΝ Ν' ΑΦΗΣΟΥΝ 500.000.000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗ ΓΗ ΑΠΟ 6 ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΡΑΗΛ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ Ο ΑΜΥΘΗΤΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ,ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ;ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗ ΓΗ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΣΤΟΝ 3ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ,[ΠΛΩΤΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ 21]
    https://www.youtube.com/watch?v=ckyMsJaQUFE
    https://www.youtube.com/watch?v=68ayHGb-BCA
    ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ,ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΑ, ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΕΣ,ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΜΕΝΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΟΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΑΓΓΛΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΣ ΠΟΤΑΜΙΣΙΑΣ,ΜΕΤΑ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥ ΤΙΤΛΟΥ.
    Σ.σ. ΟΤΙ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΑ,ΠΡΟΣΩΠΑ,Κ.Λ.,ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ,ΜΗΝ ΤΑΥΤΙΣΤΩ ΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΕ ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ [[ΕΝΑ ΨΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ-ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛ.-,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ]].ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΔΙΑΡΕΥΣΟΥΝ[ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΒΕΒΑΙΑ],ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠ΄ΟΛΑ ,ΤΑ ΥΠΑΡΚΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ (ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΡΩΤΑ) ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝ (1ο ΠΡΩΤ.2ο ΠΡΩΓ. και 3ο ΠΡΩΤ. συγκεκρ. [[Οι Χριστιανοί έχασαν την συνήθεια να σκέπτονται χωρίς τις επιστημονικές συμβουλές μας.]]).ΣΥΝΔΕΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΚΕΨΗ,ΤΙ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ,ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥΣ[ΠΑΡΑΦΡΑΣΗ ΕΝΝΟΙΩΝ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ https://www.youtube.com/watch?v=Y8csfd7X84g ] ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ,ΠΟΥ ΟΣΕΣ ΧΙΛΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΝ,[ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΔΕΣ,ΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΜΟΔΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΤΙΝΙΚΟ ΜΟDA ΜΟΝΤΑΡΩ-ΠΡΟΣΑΡΜΩΖΩ ΔΗΛ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΩ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΘΕΛΩ].
    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΙΣ [[ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ]],ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΣΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ,ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ,ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΓΙΑ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕ.
    ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΕΓΩ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΟΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ONLINE ΚΑΙ Η ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ,ΔΙΟΤΙ [[ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ]].

  7. ΤΕΛΟΣ ΚΟΙΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΣΕΛΙΔΗ ΕΓΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΧΝΩ
    https://mega.nz/#!RBMCTYjY!mJkKRYG6bMeGwcTwmW4tS-M1h4Pa4RpbJI1lpoRsNJo
    ΠΕΡΙ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΡΩΜΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ,ΠΟΥ Η ΠΡΩΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ,ΗΤΑΝ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ.ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ;ΟΤΙ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΥΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΕΔΩ ,ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ,ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ.ΑΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΥΝ ΕΒΡΑ΄Ι΄ΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ;ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ[ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑ΄Ι΄ΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ]ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΕΔΩ,ΣΕ ΕΒΡΑ΄Ι΄ΚΗ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΩ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ;

  8. https://www.youtube.com/watch?v=2eHVXmT4weM
    ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΛΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΒΡΑ΄Ι΄ΚΟ,ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΠΆΠΑ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑ;ΙΔΙΟ ΠΕΡΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ[ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ] ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ[[ΠΡΩΤΑ ΟΙ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ]]ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΘΕΜΑΤΑ.ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ Η ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΣΜΟΥ ΑΛΛΑ Η ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ,ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ [ΚΑΙΣΑΡΑΣ],ΗΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ [ΚΑΙΣΑΡΟΠΑΠΙΣΜΟΣ-ΠΑΠΟΚΑΙΣΑΡΙΣΜΟΣ],ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ;
    ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ ΡΗΤΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ [[ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗ ΡΩΜΗ]];
    KAI ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΙΧΝΕΥΟΝΤΕ ΟΜΩΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.
    ΟΣΤΑ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΟΣΤΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΒΑΒΥΛΩΝΙΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΠΕΡΣΩΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΚΕΤΑ,ΡΩΜΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ ΕΠΙΣΗΣ.ΤΑ ΟΣΤΑ ΟΜΩΣ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΩΝ ,ΣΩΛΟΜΩΝΤΑ,ΝΑΒΟΥΧΩΔΟΝΩΣΩΡ,[ΒΑΛ]ΤΑΑΣΑΡ,ΔΑΡΕΙΟΥ,ΞΕΡΞΗ,ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,ΠΤΟΛΕΜΑΙΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ[ΑΙΓΥΠΤΟΣ],ΣΕΛΕΥΚΙΔΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ,ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΡΩΜΑΙΩΝ ΚΑΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ).ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΣΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ,Η΄ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΒΙΟΛΟΓΟΣ ΟΤΙ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ D.N.A.ΤΩΝ 10 ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤΣ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΩΝ Η.Π.Α.,ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ,Κ.Λ. ΝΑ ΕΛΚΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΟΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ.

  9. ΚΛΕΙΝΩΝΤΑΣ,ΓΙ' ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η "ΙΣΤΟΡΙΑ" [ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ] ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ,ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
    https://mega.nz/#F!wEFjnA7Q!-XBpRssF_Q3oDwUNDT_t3g ΜΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΑΚΟΜΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ.
    ΟΤΑΝ Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ[ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ],ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΔΩ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΤΟΥ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ ΚΑΙ Ο ΜΑΞΙΜΟΣ[ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ] ΝΤΕ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΟΘΩΝΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΣΕ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ-ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ-[[ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ]]. ΘΕΛΩΝΤΑΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙ;ΣΚΕΨΟΥ.

  10. (Επιστολή στην εκκλησία της Σμύρνης)
    2-9 Ξέρω τα έργα και τη θλίψη και τη φτώχεια
    σου. Αλλά είσαι πλούσιος, και τη βλασφημία από
    εκείνους, που λένε για τους εαυτούς των, πως
    είναι Ιουδαίοι και δεν είναι, αλλά συναγωγή του
    Σατανά.
    https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjn57_AlP3eAhWJ4YUKHZ0MCPYQFjAAegQIChAC&url=https%3A%2F%2Fwww.imdleo.gr%2Fapocalypse%2Fapocalypse_dem.pdf&usg=AOvVaw2SB5AqpIusTzuGBk3LWOel

Comments are closed.