ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ ΣΟΥ

Η ημερομηνία γεννήσεως μπορεί να μας αποκαλύψει σημαντικά στοιχεία για την προσωπικότητά μας, για το πεπρωμένο μας αλλά και για το μάθημα που έχουμε έρθει για να πάρουμε σε αυτή τη ζωή..

δηλαδή το κάρμα μας! Οι αρχές της αριθμολογίας, που οι ρίζες τους ξεκινούν από τον αρχαίο
φιλόσοφο και μαθηματικό Πυθαγόρα,
μας φανερώνουν καλά κρυμμένα μυστικά του χαρακτήρα μας και μας βοηθά να κατανοήσουμε ακόμα καλύτερα τον εαυτό μας αλλά και τους γύρω μας. Βρες λοιπόν τον αριθμό πεπρωμένου σου και διάβασε την πλήρη ερμηνεία του. Πώς θα βρεις τον αριθμό πεπρωμένου σουΓια να βρεις τον αριθμό του πεπρωμένου σου, αρκεί να προσθέσεις την μέρα, το μήνα και το έτος γέννησής σου. Αν το αποτέλεσμα του αθροίσματος της ημερομηνίας γεννήσεως είναι μεγαλύτερο του 9, τότε θα πρέπει να προσθέσεις τα ψηφία του αποτελέσματος που έχουν προκύψει, μέχρι να προκύψει αποτέλεσμα μικρότερο ή ίσο του εννέα. Παραδείγματα • Για να βρούμε τον αριθμό πεπρωμένου ενός
ατόμου που έχει γεννηθεί 25 Οκτωβρίου του 1983 εργαζόμαστε ως εξής: 2+5+1+0+1+9+8+3=29 Το αποτέλεσμα που προέκυψε είναι διψήφιο και μεγαλύτερο του 9, για αυτό και προσθέτουμε τα δύο ψηφία που προέκυψαν. 2+9=11 Το 11 είναι μεγαλύτερο του 9 για αυτό και προσθέτουμε για μία ακόμα φορά τα δύο ψηφία που προέκυψαν. 1+1=2 Ο αριθμός πεπρωμένου για το άτομο που έχει γεννηθεί 25 Οκτωβρίου του 1983 είναι το 2. • Ας βρούμε τον αριθμό πεπρωμένου του ατόμου που έχει γεννηθεί 13 Απριλίου του 1971 Προσθέτουμε όλα τα ψηφία της ημερομηνίας γέννησης 1+3+4+1+9+7+1=26 Προσθέτουμε τα δύο ψηφία που προέκυψαν στο αποτέλεσμα 2+6=8 Ο αριθμός πεπρωμένου του ατόμου που έχει γεννηθεί 13 Απριλίου του 1971 είναι το 8. Διάβασε την ερμηνεία του αριθμού πεπρωμένου σου

Αριθμολογία – Αριθμός πεπρωμένου 1Είσαι ένας άνθρωπος δραστήριος, κοινωνικός και εξωστρεφής! Θέλεις να έχει πάντα την πρωτιά και να υπερέχεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου! Βασική προτεραιότητά σου είναι η καταξίωση σου και υπερβάλεις των δυνάμεών σου προκειμένου να είσαι πάντα νικητής σε όλες τις δραστηριότητές σου! Σου αρέσει να παίρνεις πρωτοβουλίες και διαθέτεις αποφασιστικό αλλά και δυναμικό χαρακτήρα. Οι κοντινοί σου άνθρωποι θα μπορούσαν να σε περιγράψουν ατίθασο και ασυμβίβαστο, γιατί πράγματι θέλεις να κάνεις πάντα το δικό σου έστω και αν μέσα σου ξέρεις ότι θα κάνεις λάθος! Στον έρωτα λατρεύεις το φλερτ και το ερωτικό κυνήγι, δεν μπορείς όμως εύκολα να δεχτείς την απόρριψη! Στον επαγγελματικό τομέα, δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό προκειμένου να εκτοξεύσεις την καριέρα σου στα ύψη. Σου ταιριάζουν επαγγέλματα που σου δίνουν την ευκαιρία να ηγείσαι ή να κατευθύνεις μία ολόκληρη ομάδα, για αυτό άνετα θα μπορούσες να διαπρέψεις ως στέλεχος μεγάλης εταιρείας. Το μάθημα που έχεις έρθει να πάρεις σε αυτή τη ζωή, είναι πως η καθημερινότητά μας είναι μία μεγάλη αρένα, που πρέπει καθημερινά να δίνουμε τις μάχες μας. Σε αυτή τη ζωή θα πρέπει να μάθεις να κερδίζεις αλλά και να χάνεις, αλλά και να περιορίσεις τις εγωιστικές σου τάσεις.

Αριθμολογία – Αριθμός πεπρωμένου 2Η συντροφικότητα, η τρυφερότητα και η ζεστασιά των σχέσεων είναι πολύ σημαντική για τη ζωή σου! Είσαι ένας γλυκός, ευγενικός και καλοπροαίρετος άνθρωπος, με χαμόγελο και αισιόδοξη σκέψη για τη ζωή. Μπορείς να λειτουργήσεις πιο αποδοτικά όταν είσαι ανάμεσα σε ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν. Η μοναξιά σε τρομάζει, για αυτό και προσπαθείς πολύ προκειμένου να διατηρείς ισορροπημένες και αρμονικές σχέσεις στη ζωή σου! Η αναποφασιστικότητα και τα διλήμματα, είναι δύο από τα μελανά σημεία της προσωπικότητάς σου. Αρκετά συχνά δεν ξέρεις τι θέλεις, μπερδεύεσαι και έχεις ανάγκη από μία συμβουλή και καθοδήγηση προκειμένου να ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις σου και τα συναισθήματά σου. Για να βγεις από την δύσκολη θέση, ρίχνεις αρκετές στιγμές το μπαλάκι στους ανθρώπους που αγαπάς, προκειμένου να αποφασίσουν για ένα φλέγον θέμα που σε αφορά! Με την διπλωματία και την ευγένεια που διαθέτεις καταφέρνεις να έχεις μόνο κύκλο θαυμαστών γύρω σου. Στον ερωτικό τομέα, θέλεις να έχεις στο πλάι σου ένα ερωτικό ταίρι με το οποίο θα μοιράζεστε όμορφες στιγμές, αποφεύγεις τους καβγάδες και τους χωρισμούς και η μεγαλύτερη επιθυμία σου είναι να διατηρείς την ισορροπία και την αρμονία στις σχέσεις σου. Πρόσεξε μονάχα, γιατί πολλές φορές παραβλέπεις τα προβλήματα που υπάρχουν στις αισθηματικές σου σχέσεις και συμβιβάζεσαι με πολύ λιγότερα από αυτά που πραγματικά σου αξίζουν! Στον επαγγελματικό τομέα φημίζεσαι για τους έξυπνους και μεθοδικούς χειρισμούς σου και άνετα θα μπορούσες να ακολουθήσεις μία καριέρα που σχετίζεται με τις πωλήσεις, τις δημόσιες σχέσεις ή ακόμα και με την πολιτική! Το μάθημα που έχεις έρθει να πάρεις σε αυτή τη ζωή είναι ότι με την αγάπη και την ενότητα, όλα γύρω μας μπορούν να γίνουν πιο όμορφα!

Αριθμολογία – Αριθμός πεπρωμένου 3 Όπου υπάρχει διασκέδαση, πάρτι και χαρά, είσαι και εσύ μέσα, αφού είσαι ένας άνθρωπος πρόσχαρος, κεφάτος και γλεντζές! Ο αριθμός πεπρωμένου 3, φανερώνει ότι είσαι ένα επικοινωνιακό, κοινωνικό, αλλά και αισιόδοξο άτομο, γεμάτο δίψα για ζωή. Έχεις έναν μοναδικό τρόπο να εξωτερικεύεσαι και να εκφράζεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Διαθέτεις ταλέντο στο λόγο – είτε στον γραπτό, είτε στον προφορικό- μπορείς με τον συνδυασμό των λέξεων αλλά την πειστικότητα που διαθέτεις να μεταδίδεις τις ιδέες σου και να επηρεάζεις με θετικό τρόπο τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Διαθέτεις έναν μεγάλο κοινωνικό κύκλο και η παρουσία σου είναι περιζήτητη παντού, αφού όλοι σε αποκαλούν η ψυχή της παρέας. Μεταδίδεις θετική ενέργεια στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν, για αυτό και όταν κάποιο δικό σου άτομο αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα, αναζητά την παρουσία σου για να αποφορτιστεί και για να νιώσει καλύτερα. Λατρεύεις τα ταξίδια, την γνώση και τις νέες εμπειρίες. Θέλεις παντού να δίνεις το προσωπικό σου στίγμα και να πρωτοπορείς! Στον έρωτα λειτουργείς με πάθος και ερωτισμό, όμως για να σε εξιτάρει ένας άνθρωπος ερωτικά, πρέπει πρώτα από όλα να μοιράζεσαι μαζί του καλή επικοινωνία και να έχει καταφέρει με την εξυπνάδα και την ευστροφία του να συνεπάρει το μυαλό σου! Στον επαγγελματικό τομέα, φροντίζεις πάντα να καινοτομείς και σου ταιριάζουν απόλυτα τα επαγγέλματα που σχετίζονται με τις επικοινωνίες και τα ταξίδια! Το μάθημα που έχεις έρθει να πάρεις σε αυτή τη ζωή, είναι πως με τον διάλογο και την σωστή επικοινωνία, λύνονται τα μικρά αλλά και τα μεγάλα προβλήματα της ζωής.

Αριθμολογία – Αριθμός Πεπρωμένου 4 Ο προορισμός σου σε αυτή τη ζωή είναι να δημιουργήσεις σταθερές βάσεις και να βάλεις γερά θεμέλια που θα σου προσφέρουν την ασφάλεια και την σιγουριά που τόσο πολύ έχεις ανάγκη. Ο αριθμός πεπρωμένου 4 υποδηλώνει ότι είσαι γεννημένος/η για σπίτι και οικογένεια. Είσαι ένα άτομο σοβαρό, υπεύθυνο και οργανωτικό! Όλοι μπορούν να βασιστούν επάνω σου, γιατί ξέρουν εκ των προτέρων ότι λειτουργείς με σεβασμό και συνέπεια σε κάθε τομέα της ζωής σου. Είσαι λάτρης της παράδοσης και διαθέτεις ηθικές αξίες, τις οποίες δεν επιτρέπεις ποτέ και σε κανέναν να τις καταπατά! Διαθέτεις μεγάλη αγάπη για την οικογένειά σου, την οποία σέβεσαι και στηρίζεις με κάθε τρόπο! Αρκετές στιγμές γίνεσαι συντηρητικός και σεμνότυφος και δεν μπορείς να συμβαδίσεις με το σύγχρονο ρεύμα της εποχής. Είσαι ένας άνθρωπος που ακολουθείς τους δικούς σου ρυθμούς και τηρείς κατά γράμμα όλες τις αρχές που έχεις μάθει από μικρό παιδί! Δεν σου είναι εύκολο να εκφράσεις με λόγια όσα αισθάνεσαι και πολλές φορές μπορεί η στάση σου να φαίνεται ψυχρή και απόμακρη. Στην πραγματικότητα όμως είσαι ένας πιστός άνθρωπος που αγαπά δίχως όρια. Στον έρωτα λειτουργείς με σοβαρότητα, δεν σου αρέσουν οι επιπόλαιες σχέσεις και θέλεις να ζήσεις την μεγάλη αγάπη που θα φτάσει και μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας. Στον επαγγελματικό σου τομέα, είσαι ένας υπεύθυνος και οργανωτικός εργαζόμενος που επιθυμείς την επαγγελματική σου καταξίωση και την εξασφάλιση της σταθερότητας. Σου ταιριάζουν επαγγέλματα που σχετίζονται με τα οικονομικά, αφού είναι στη φύση σου να τα διαχειρίζεσαι με τελειότητα!

Αριθμολογία – Αριθμός Πεπρωμένου 5 Είσαι ένας φιλελεύθερος και δημιουργικός άνθρωπος, με μοντέρνες πρωτοποριακές ιδέες αλλά και εκρηκτικές διαθέσεις! Διαθέτεις γενναιοδωρία, δίνεσαι στους ανθρώπους δίχως να περιμένεις αντίκρισμα και σου αρέσει να σκορπίζεις γύρω σου το γέλιο και τη χαρά! Οι πρωτότυπες και καινοτόμες ιδέες σου σε κάνουν να ξεχωρίζεις και να αφήνεις παντού το δικό σου, προσωπικό, ξεχωριστό στίγμα! Έχεις πολύ σύγχρονες αλλά και φιλελεύθερες απόψεις για τη ζωή, σου αρέσει να ενημερώνεσαι και να εξελίσσεσαι ώστε να μπορείς να λειτουργείς προοδευτικά και να κάνεις την διαφορά! Επηρεάζεσαι από ξένες κουλτούρες και πολιτισμούς, σου αρέσει να ταξιδεύεις, να γνωρίζεις ανθρώπους από ξένα κράτη αλλά σου αρέσει παράλληλα να ενημερώνεσαι μέσα από το ίντερνετ! Μαθαίνεις πολύ γρήγορα και εύκολα, ρουφάς σαν σφουγγάρι τις γνώσεις και έχεις κλίση προς τις ξένες γλώσσες! Το δυνατό σου σημείο είναι ότι κάθε φορά που θα εκφέρεις μία άποψη θα φροντίσεις να την τεκμηριώσεις με δυνατά επιχειρήματα! Στον έρωτα τα δίνεις όλα, ερωτεύεσαι με πάθος, όμως δεν μπορείς να μπεις στα στενά όρια μίας αποκλειστικής δέσμευσης, αλλά προτιμάς να συνάπτεις σχέσεις που σου δίνουν περιθώρια ελευθερίας! Στον επαγγελματικό τομέα ξεχωρίζεις για την δημιουργικότητά σου και η δουλειά που επιλέγεις είναι παράλληλα το χόμπι και το μεράκι σου. Άνετα θα μπορούσες να ακολουθήσεις ένα καλλιτεχνικό επάγγελμα! Το καρμικό σου μάθημα είναι πως τα όρια είναι για να τα υπερβαίνουμε για να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι !

Αριθμολογία – Αριθμός Πεπρωμένου 6Είσαι ένας άνθρωπος που εκπέμπεις ηρεμία, γαλήνη και ζεστασιά! Νοιάζεσαι για τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν, σου αρέσει να φροντίζεις και να δείχνεις με πράξη όλα όσα αισθάνεσαι! Πολλές φορές θυσιάζεις τις προσωπικές σου επιθυμίες, προκειμένου να ικανοποιήσεις τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Αρκετές στιγμές μπορεί να παραμελήσεις τον εαυτό σου, γιατί η προτεραιότητά σου είναι οι γύρω σου. Όλοι έχουν να σου αναγνωρίσουν ότι είσαι ένας πιστός φίλος, που δίνεις ακόμα και την ψυχή σου για να δώσεις χαρά σε όποιον αγαπάς! Διατηρείς μακρόχρονες σχέσεις και φροντίζεις να κρατάς πάντα τις ισορροπίες γιατί ένας από τους μεγαλύτερους φόβους σου είναι να μην χάσεις από το πλευρό σου ανθρώπους που είναι σημαντικοί για σένα. Για αυτό πολλές φορές μπορεί να «πνίξεις» μέσα σου τα παράπονά σου και να γίνεις το «θύμα» των σχέσεών σου, για να μην δυσαρεστήσεις τους γύρω σου και για να μην υπάρξουν τριβές, καβγάδες και ρήξεις. Έχεις εξαιρετικό γούστο, προσέχεις την εμφάνιση σου και ακολουθείς πιστά όλες τις τάσεις της μόδας, γιατί θέλεις να αρέσεις και να γοητεύεις τους γύρω σου! Στον έρωτα έχεις την τάση να εμπλέκεσαι με συντρόφους που δεν σου ταιριάζουν και μετράς αρκετές συναισθηματικές πληγές, γιατί δεν μπορείς να βάζεις όρια στις σχέσεις σου ! Στον επαγγελματικό τομέα, διαθέτεις άριστη ικανότητα να διαχειρίζεσαι με επιτυχία ακόμα και τα πολύ δύσκολα project, γιατί έχεις υπομονή και επιμονή! Άνετα θα μπορούσες να ακολουθήσεις ένα επάγγελμα που αποτελεί και κοινωνικό έργο, γιατί σου αρέσει να προσφέρεις! Το καρμικό σου μάθημα είναι ότι σε αυτή τη ζωή πρέπει να κάνεις θυσίες για να πετύχεις τους στόχους σου!

Αριθμολογία – Αριθμός Πεπρωμένου 7: Από τα παιδικά σου χρόνια διαθέτεις σοφία, ωριμότητα, αλλά και σοβαρότητα! Είσαι ένας άνθρωπος με κοφτερό μυαλό, δίψα για γνώση και πνευματική εξέλιξη! Σου αρέσει το διάβασμα, η αναζήτηση νέων πληροφοριών και γνώσεων και πριν σχηματίσεις μία άποψη έχεις φροντίσει πρώτα να ερευνήσεις σε βάθος κάθε υπόθεση! Είσαι αρκετά μοναχικός και θέλεις κάποιες στιγμές μόνο για τον εαυτό σου! Έχεις λίγους αλλά καλούς φίλους και φροντίζεις τις σχέσεις σου να τις διατηρείς χρόνια! Οι κοντινοί σου άνθρωποι τρέχουν πάντα στο πλευρό σου, όταν θέλουν μία συμβουλή ή όταν επιθυμούν να εκμυστηρευτούν ένα προσωπικό τους πρόβλημα. Διαθέτεις μία ηρεμία και γαλήνη, δίνεις πάντα αντικειμενικές συμβουλές και πολλές φορές παίρνεις το ρόλο της μαμάς (ή του μπαμπά) στις σχέσεις σου, αφού προσπαθείς να συνετίσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα όταν ξεφεύγουν από τα όρια! Το δυνατό σου σημείο είναι η διαίσθησή σου, που ποτέ δεν σε ξεγελά. Κάθε φορά που συναντάς έναν άνθρωπο μπορείς να κατανοήσεις τις προθέσεις του και να κρίνεις τον χαρακτήρα του και ποτέ δεν πέφτεις έξω! Σε μαγεύουν οι γνώσεις που σχετίζονται με την μεταφυσική, την αστρολογία, την αστρονομία και προσπαθείς να συλλέγεις στοιχεία και να μαθαίνεις πάντα κάτι καινούριο! Στον έρωτα αγαπάς με πίστη και αφοσίωση, όμως θέλεις να έχεις στο πλάι σου έναν άνθρωπο που θα σέβεται την επιθυμία σου για ανεξαρτησία! Στα επαγγελματικά σου άνετα θα μπορούσες να ακολουθήσεις μία καριέρα που σχετίζεται με την έρευνα και την πνευματική αναζήτηση! Το καρμικό σου μάθημα είναι ότι η γνώση είναι ένα ισχυρό όπλο, που μας κάνει ακόμα πιο δυνατούς!

Αριθμολογία – Αριθμός Πεπρωμένου 8Κύρια επιδίωξη της ζωής σου είναι να αποκτήσεις οικονομική ανεξαρτησία και να έχεις εξέλιξη που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις σταθερότητα και ανάπτυξη! Ο αριθμός πεπρωμένου 8 σε κάνει άνθρωπο εργατικό και συγκροτημένο, με υψηλούς στόχους και μεγάλες φιλοδοξίες. Όταν βάζεις κάτι στο μυαλό σου, θα κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να το κάνεις πραγματικότητα και σχεδόν πάντα τα καταφέρνεις! Η καριέρα σου είναι το Α και το Ω της ζωής σου, γιατί μέσα από τη δουλειά παίρνεις ηθική ικανοποίηση! Αρκετές στιγμές επικεντρώνεσαι στις υλικές σου ανάγκες αδιαφορώντας για τα συναισθήματά σου! Επιθυμία σου είναι να αποκτήσεις κάποια υπάρχοντα (σπίτι, αυτοκίνητο), γιατί δεν θέλεις ποτέ σου να υποχρεώνεσαι σε κανέναν! Στα νεότερα χρόνια της ζωής σου, μπορεί να δίνεις στους γύρω σου την αίσθηση ότι είσαι ένας ψυχρός και απόμακρος άνθρωπος, γιατί περιορίζεις το συναίσθημά σου γιατί η προτεραιότητά σου είναι η καριέρα και το χρήμα! Όταν καταφέρεις στη ζωή σου να πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει, τότε αφήνεσαι και απολαμβάνεις όλα όσα με κόπο κατέκτησες! Στον έρωτα έχεις έκρυθμο ερωτισμό και δεν μπορείς εύκολα να δαμάσεις τις ερωτικές σου επιθυμίες. Θα περάσουν πολλές σχέσεις στη ζωή σου, μέχρι να βρεις αυτό που σε γεμίζει απόλυτα …εξάλλου τα standards σου είναι υψηλά! Στην καριέρα σου η επιτυχία είναι δεδομένη και άνετα θα μπορούσες να ακολουθήσεις ένα επάγγελμα που σχετίζεται με επιχειρήσεις! Το μάθημά σου σε αυτή τη ζωή είναι ότι για να κατακτήσεις τις επιθυμίες σου πρέπει να κάνεις θυσίες!

Αριθμολογία – Αριθμός Πεπρωμένου 9Είσαι ένας άνθρωπος γεμάτος όνειρα και ευαισθησίες! Νοιάζεσαι για τους γύρω σου και θα ‘θελες με τον τρόπο σου να μπορούσες να αλλάξεις τον κόσμο γύρω σου και να τον κάνεις ακόμα πιο όμορφο! Έχεις φιλανθρωπικές ευαισθησίες και φροντίζεις πάντα να προσφέρεις την βοήθειά σου στις αδύναμες κοινωνικές ομάδες! Λατρεύεις τα ζώα, τα παιδιά και τους ηλικιωμένους και έχεις την ικανότητα να μπορείς να συμβαδίζεις με ευκολία με κάθε άνθρωπο, έστω και αν σας χωρίζει μεγάλο χάσμα! Είσαι πρωτοστάτης σε κάθε αγώνα που γίνεται για την διεκδίκηση καλύτερων συνθηκών ζωής και εργασίας και σου αρέσει να εμπλέκεσαι σε συλλόγους και ομάδες, που δρουν για ένα καλύτερο αύριο! Η φαντασία σου καλπάζει και πολλές φορές σε παρασύρει σε σκέψεις και όνειρα, που είναι δύσκολο να γίνουν πραγματικότητα! Η αγκαλιά σου είναι ανοιχτή για όλους και έχεις τον τίτλο του καλού και συγκροτημένου ανθρώπου, που αγαπάς άνευ ορίων! Δείξε λίγο προσοχή στην τάση σου να παρασύρεσαι, γιατί πολλές φορές συμπεριφέρεσαι ευκολόπιστα! Στον έρωτα αναζητάς την μεγάλη αληθινή αγάπη που θα κρατήσει για πάντα, για αυτό και μπορεί να πληγωθείς αρκετά μέχρι να βρεις αυτό που αναζητάς! Στην καριέρα δεν μπορείς να λειτουργείς κάτω από πιεστικές συνθήκες, με την δημιουργικότητά σου και με το φιλότιμο που σε διακρίνει μπορείς να έχεις επιτυχία! Το καρμικό σου μάθημα είναι πως όσα περισσότερα δίνουμε στη ζωή, τόσα περισσότερα θα λάβουμε. Σε αυτή τη ζωή έχεις έρθει για να προσφέρεις στους γύρω σου !

loading...