ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΙΑΡΑΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΣΧΑΤΟΣ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΗΣ «ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

Ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, δηλαδή της επετείου που ξεκίνησε τον ηρωικό αγώνα, στον οποίο δώσαμε την τελευταία μας μάχη για εθνική
κυριαρχία, δολοφονείται ο Έλληνας Βορειοηπειρώτης Κωνσταντίνος Κατσίφας από την Αλβανική αντιτρομοκρατική μονάδα στο χωριό Βουλιαράτες.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτονται και διαφαίνονται μέχρι σήμερα, ο Έλληνας Κ. Κατσίφας είχε ενοχλήσει με τη δράση του το Αλβανικό κράτος.

Γιατί ήταν ένας θαρραλέος και παθιασμένος νέος που πίστευε και εννοούσε αυτά που έλεγε: την αγάπη του για την Πατρίδα του την Ελλάδα και τη θέλησή του να κρατήσει ζωντανό τον Ελληνισμό στην αλβανική Βόρεια Ήπειρο.

 Πράγμα που συνδέεται άμεσα βέβαια με την επιθετικότητα και την εχθρότητα που δείχνει το Αλβανικό κράτος ιδιαίτερα την τελευταία διετία προς την Ελληνική μειονότητα.

Να σημειωθεί ότι η Αλβανία είναι ένα από τα πιο πιστά όργανα του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια και η Ελλάδα σήμερα είναι το χειρότερο Προτεκτοράτο της Υπερεθνικής Ελίτ (Υ/Ε), όχι μόνο στα Βαλκάνια, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη, όπως έμμεσα διαπιστώνει (με υπερηφάνεια που δύσκολα την κρύβει) το κυριότερο οικονομικό μαζικό μέσο της ίδιας ελίτ, οι Φαϊνάνσιαλ Τάιμς…

Καθώς δείχνουν τα γεγονότα, ο Κωνσταντίνος πιέστηκε επανειλημμένα από την Αλβανική αστυνομία να μην σηκώσει ελληνικές σημαίες στο χωριό, ενώ είναι νόμιμο δικαίωμα των Ελλήνων εκεί να σηκώνουν τις ελληνικές σημαίες, ιδιαίτερα αυτές τις μέρες στο τοπικό στρατιωτικό νεκροταφείο για να τιμήσουν τους νεκρούς Έλληνες ήρωες του Αλβανικού μετώπου που έπεσαν εκεί τον χειμώνα του 1940 μαχόμενοι τον Φασισμό.

Σύμφωνα με τον Παντελή Κουρεμένο, ο οποίος ήταν παρών στο περιστατικό, «το πρωί της Κυριακής, ο Κωνσταντίνος πίνοντας τον καφέ του τον ενόχλησε η προκλητική παρουσία της αλβανικής αστυνομίας την ημέρα της Εθνικής Εορτής και στη συνέχεια η απαίτηση από την αστυνομία να κατέβει η σημαία από τον λόφο που έγινε η μάχη το 1940.

Η σημαία υπάρχει 5-6 χρόνια εκεί. Μετά από αυτό το περιστατικό, αυτός πήγε και πήρε το όπλο και στήθηκε στο μνημείο των δασκάλων που έχουν εκτελεστεί. Στάθηκε ανάμεσα στις δυο σημαίες και πυροβόλησε στον αέρα για να αποφορτιστεί από την πίεση να κατεβάσει τη σημαία.

Μετά έφυγε στην κορυφή του χωριού και η αστυνομία έστησε αυτή την επιχείρηση για να εξοντώσει το παιδί αυτό (που τολμούσε να τιμά την Εθνική γιορτή των προγόνων του- δικαίωμα που έχουν βέβαια οι μειονότητες σε όλο τον κόσμο). Θα μπορούσε να αποφευχθεί, αν λειτουργούσε σωστά η αστυνομία. Δεν ήταν εξτρεμιστής, αγαπούσε την πατρίδα και το χωριό», ανέφερε σε Αθηναϊκή εφημερίδα.

Όμως η φοβερή επίλεκτη αντιτρομοκρατική μονάδα, αντί να ακινητοποιήσει ή να τραυματίσει και να συλλάβει το νέο, σύμφωνα με τους κανόνες της αστυνομικής εμπλοκής κι ενώ φαίνεται ότι άνετα είχε τη δυνατότητα αυτή, επέλεξε να τον εκτελέσει εν ψυχρώ με δύο τραύματα στο θώρακα σε μια περιοχή που ήταν ακάλυπτη, «γυμνή» εκτός από το υδραγωγείο όπου αναζήτησε καταφύγιο ο Κωνσταντίνος.

Άλλωστε σε παρόμοια περίπτωση τον Αύγουστο του ‘18 η Αλβανική μονάδα επέλεξε να μην σκοτώσει διωκόμενο Αλβανό πολίτη σε ορεινή πλαγιά, ο οποίος μόλις είχε σκοτώσει οκτώ ανθρώπους!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...

1 thought on “ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΙΑΡΑΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΣΧΑΤΟΣ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΗΣ «ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ»

  1. Από πότε οι φραπεδοκουλτουριαρηδες αριστεροί του τσυριζα γίνανε πατριωτες το μόνο που τους νοιάζει είναι τα gay pride και τι θα βάλουν στο κωλο τους

Comments are closed.