Λεβέντης: Ο Αρχιεπίσκοπος έδωσε τη λεγόμενη ουδετερότητα – Είναι μια υποχώρηση όμοια με αυτή που έκανε ο Τσίπρας στα Σκόπια

“Είμαι αρνητικός γιατί πιστεύω ότι έγινε μια συναλλαγή μεταξύ Αρχιεπισκόπου και Αλέξη Τσίπρα. Ο Τσίπρας προσέφερε στους μητροπολίτες απόλυτη ισχύ και καταπιεστική ισχύ επί του κατωτέρου κλήρου θα έλεγα. Και οι κληρικοί γίνονται πια ιδιωτικοί υπάλληλοι” δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης, Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων

“Ο Αρχιεπίσκοπος έδωσε την λεγόμενη ουδετερότητα, δηλαδή παύει η επίσημη Εκκλησία να είναι η Ορθόδοξη Εκκλησία, και γίνεται η Ορθοδοξία όπως οι Ιαχωβάδες, όπως όλα τα άλλα δόγματα που υπάρχουν στην Ελλάδα, που καλώς υπάρχουν αλλά όχι επί ίσοις όροις με την Ορθοδοξία” ανέφερε.

“Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο Αμβρόσιος. Είμαι ευσεβής άνθρωπος, με ενδιαφέρει η πίστη. Εκτιμώ τον Αρχιεπίσκοπο αλλά δεν έπρεπε να δεχθεί να παύσει να είναι η Ορθόδοξη Εκκλησία η επίσημη Εκκλησία της Ελλάδας, αυτό είναι μια υποχώρηση που είναι όμοια με αυτή που έκανε ο Τσίπρας στα Σκόπια, που παρέδωσε τη Μακεδονία. Ο Αρχιεπίσκοπος έπρεπε να ενδιαφέρεται περισσότερο από εμένα για την πίστη. Όση φιλία κι αν έχω με τον Αρχιεπίσκοπο δεν μου αρέσει αυτή του η ενέργεια, το ότι δέχθηκε την ουδετερότητα για να πάρει οικονομική ισχύ” τόνισε.

Αναφορικά με την απελευθέρωση 10.000 θέσεων στο δημόσιο, όπως ανέφερε ο κ. Τζανακόπουλος, σχολίασε ότι “Αυτό ήταν το γελοίο του πράγματος. Η Εκκλησία πια θα βασίζεται στην επιδότηση που θα παίρνει και στα όποια έσοδα από την αξιοποίηση. Θα φοβούνται οι νέοι να πηγαίνουν για παπάδες όταν θα είναι ακάλυπτοι”.

loading...

2 thoughts on “Λεβέντης: Ο Αρχιεπίσκοπος έδωσε τη λεγόμενη ουδετερότητα – Είναι μια υποχώρηση όμοια με αυτή που έκανε ο Τσίπρας στα Σκόπια

  1. ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ

    ΣΑΡΑΝΤΑ ΣΒΕΡΚΟΙ ΒΩΔΙΝΟΙ ΜΕ ΛΑΔΩΜΕΝΕΣ ΜΠΟΥΚΛΕΣ,
    ΣΚΕΜΠΕΔΕΣ ΣΤΑΥΡΟΘΟΛΩΤΟΙ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΕΣ ΠΟΔΑΡΟΥΚΛΕΣ.

    ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΙ, ΑΚΑΜΑΤΗΔΕΣ, ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΕΟΙ,
    ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΜΑΛΑΜΑΤΑ ΚΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΙ ΩΡΑΙΟΙ.

    ΣΑΡΑΝΤΑ ΛΥΚΟΙ ΜΕ ΠΡΟΒΙΑ(ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΒΑΡΑ Η ΚΑΜΠΑΝΑ),
    ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ,ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΤΑΜΙΤΖΑΝΑ!

    ΚΙ ΑΠΕ ΡΕΒΑΜΕΝΟΙ ΒΑΘΕΙΑ, ΞΑΠΛΩΣΑΝΕ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ,
    ΚΙ ΑΒΑΣΤΑΓΕΣ ΕΝΟΙΩΣΑΝΕ ΦΑΓΟΥΡΕΣ ΣΤΟ ΜΠΑΤΖΑΚΙ.

    ΕΞΩ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΦΩΝΑΖΕ: "ΠΕΙΝΑΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ",
    ΓΕΡΟΝΤΟΙ ΚΑΙ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΕΣ, ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΕΣ.

    ΚΙ ΟΙ ΤΩΝ ΕΠΙΓΕΙΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΣΦΙΧΤΟΙ ΝΥΚΟΚΥΡΕΟΙ,
    ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΚΡΑΞΑΝ: "ΕΙΣΤΕ ΑΘΕΟΙ" !!

    (Κώστας Βάρναλης, "ποιητικά", σελ. 212)

  2. ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΛΕΓΟΥΣΙΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ….ΜΟΝ'ΤΑ ΚΛΕΦΤΟΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!!!! ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ!!!!(ΑΠΛΥΤΟΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟ-ΚΛΕΦΤΟ-ΠΑΣΟΚ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΥΠΟΛΕΙΜΑΤΑ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ 20 – 30 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΙΣΘΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ''ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ'' ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ…Ε ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΩΙ ΠΑΛΙ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑ!!….ΠΑΛΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΨΗΦΙΣΑ …. ΠΑΝΤΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!! ΔΥΝΑΤΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΜΕ ΘΕΡΜΗ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!! ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ….ΤΩΡΑ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΟΛΟΙ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ….ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!

    (ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ Κε ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΛΘΩ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ).

Comments are closed.