Κούγιας: «Δέχθηκα επίθεση από µπράβους του Μελισσανίδη»

Ευθεία επίθεση σε πρόσωπα που σχετίζονται µε το ελληνικό ποδόσφαιρο πραγµατοποίησε ο µεγαλοµέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος χθες βρέθηκε ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ προκειµένου να απολογηθεί για τις δηλώσεις που έκανε µετά την ήττα της οµάδας του από την Ξάνθη στο πρωτάθληµα

Ο γνωστός ποινικολόγος κατέθεσε -µεταξύ άλλων- ότι «ο Γιάννης Παπαδόπουλος είναι ο ιθύνων νους και το δεξί χέρι του Μελισσανίδη στην ΑΕΚ. Και από σειρά δηµοσιευµάτων προκύπτει ότι σε διαδικασίες στην περιφέρεια, ακόµα και σε επίπεδο εκλογών, µαζί µε κάποια άλλα άτοµα αλλοίωναν ή δωροδοκούσαν» και ότι «είναι ένας παλιός υπάλληλος της ΕΠΟ που έστηνε όλα τα παιχνίδια µαζί µε άτοµο το οποίο έχει στείλει στον Λεβαδειακό ως τιµ µάνατζερ µε άλλο όνοµα».

Επίσης, ανέφερε ότι, «µετά από αυτές τις διαδικασίες, παλιοί συνεργάτες του Μελισσανίδη και πρόσωπα της ΑΕΚ βρέθηκαν ακόµα και σε πόστα στην ΕΠΟ, όπως ο Αλέξης Δέδες», ενώ κατήγγειλε πως «µόλις, ως δικηγόρος του οµίλου “Παραπολιτικά”, ανέδειξα το πώς στήθηκε η σκευωρία κατά του κ. Μαρινάκη, δέχθηκα την επίθεση από τους µπράβους του Μελισσανίδη, ενώ ο ίδιος ο Μελισσανίδης είχε στήσει την υπόθεση στο σκάφος του».

Τέλος, αναφορικά µε τη διαιτησία στο ελληνικό ποδόσφαιρο σχολίασε: «Το πώς θα µπουν οι διαιτητές το αποφασίζει ένας άνθρωπος: ο Τριτσώνης, τον οποίο ελέγχει ο Γιάννης Παπαδόπουλος», ενώ κατέληξε λέγοντας: «Με πήραν τηλέφωνο και µου έβαλαν να ακούσω που µιλούσαν  δύο πρόεδροι µε τον Γιάννη Παπαδόπουλο για θέµατα που αν ακουστούν θα γκρεµιστεί το ελληνικό ποδόσφαιρο».

loading...

2 thoughts on “Κούγιας: «Δέχθηκα επίθεση από µπράβους του Μελισσανίδη»

Comments are closed.