Παπαχριστόπουλος: Τον Δεκέμβριο κατοχυρώνεται η μη μείωση των συντάξεων

Τι δήλωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ για την καταβολή των αναδρομικών
«Η σημερινή είναι μόνο η πρώτη νομοθετική ρύθμιση. Θέλω να διαβεβαιώσω και να πω ότι σήμερα είναι μια εξαιρετική ημέρα και είναι η πρώτη.
Θα ακολουθήσουν 23 νομοθετικές ρυθμίσεις για 11 δεσμεύσεις. Οι 23 νομοθετικές ρυθμίσεις θα έχουν ψηφιστεί ως το τέλος του Νοεμβρίου. Όποιος μιλάει λοιπόν για λόγια, να το ξανασκεφτεί γιατί γίνονται πράξη αυτά για τα οποία έχει δεσμευτεί η κυβέρνηση» δήλωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος, αναφερόμενος στην τροπολογία για τα αναδρομικά, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής. Παράλληλα, απηύθυνε έκκληση και στους άλλους συνταξιούχους που δεν περιλαμβάνονται στην τροπολογία να κάνουν λίγο υπομονή.

Ο βουλευτής συμπλήρωσε ότι στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου θα καταργηθεί η προσωπική διαφορά και συνεπώς θα κατοχυρωθεί οριστικά και αμετάκλητα η μη μείωση των συντάξεων.

loading...

4 thoughts on “Παπαχριστόπουλος: Τον Δεκέμβριο κατοχυρώνεται η μη μείωση των συντάξεων

  1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΛΕΓΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ??? ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΜΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΤΟΥ .ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑ……..Ε , ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ .

  2. Για να ξαναβγει και με ποιους θα μου πεις δεν ξαναβγαινει στο επικρατεις να τον βαλει ο τσιπρας ουτε στο ονειρο του τι να πει κανεις κανει μπαιραμι που λενε με το μυαλο του ειναι και λιγο λασκο αφησετον να κανει….

  3. Αει στο διάολο ρε λαμόγια,σας σιχαθήκαμε. Ερχονται εκλογές και τάζετε,τάζετε…Εδώ και τέσσερα χρόνια που κυβερνάτε,δεν έχετε κάνει το παραμικρό απ αυτά που τάζατε προεκλογικά.
    Ο κόσμος υποφέρει,το καταλαβαίνετε;
    Ολοι είχαμε ρυθμίσει τα της ζωής μας,σύμφωνα με οσα παίρναμε,είτε μισθό είτε σύνταξη. Ξαφνικά έρχεται ένα μαχαίρι,και μας κόβει μέχρι και 40% απ αυτά που παίρναμε. Οι υποχρεώσεις μας όμως σε δάνεια σε κάρτες και σε πολλά άλλα παρέμειναν όχι μόνο ίδιες αλλά αυξήθηκαμ κατακόρυφα,με έμμεσες και άμεσες φορολογίες. ΠΧ ο ΕΝΦΙΑ,που μας καταντησε νοικιαστές στα σπίτια μας,που χτίσαμε με τ'όσο κόπο,πληρώνοντας και με το παραπάνω φόρους και ότι άλλο αναλογφουσε. Και τώρα καλουμασθε να ξαναπληρώσουμε για το ένα και μοναδικό σπίτι που έχουμε. Και γαμώ την αριστερή κυβέρνηση.
    Καταλαβαίνετε λοιπον ότι ο λογαριασμός για τους περισσότερους από εμάς,δεν βγαίνει. Δεν "ζουμε" πλέον. Απλά ανασαίνουμε και τρεφόμαστε σαν ζόμπι χωρίς να περιμένουμε τίποτα.
    Να ξέρετε ότι αργά ή γρήγορα αυτή η οργή του κόσμου που έχει συσσωρευτεί από την αωέχια,θα γυρίσει μπουμεραγκ,και θα την πληρώσουν άσχημα κάποιοι, πράγμα που απεύχομαι,αλλά ίσως να μην είμαστε μακρυά από μια τέτοια ενέργεια,αν συνεχιστεί η πολιτική της λιτότητας.
    Δώστε στον λαό αυτά που του πήρατε,δώστε τους την χαμένη ελπίδα και όνειρα που έκαναν κάποτε.

Comments are closed.