Το συγκλονιστικό μήνυμα του γορίλα Κόκο για τους ανθρώπους: «Σταματήστε να είστε ηλίθιοι» BINTEO

Η Κόκο ηταν ένας γορίλας που ειχε μάθει να συνεννοείται με τους ανθρώπους με τη νοηματική γλώσσα από την ηλικία του ενός έτους . Ειχε ένα μήνυμα για την ανθρωπότητα: Το πόσο ανόητη είναι που κάνει κακό στην γη.

Το βίντεο διαρκεί 60 λεπτά και είναι πραγματικά καθηλωτικό. Η 44χρονη Κόκο στο βιντεο λέει ότι αγαπάει την φύση, τους ανθρώπους και την γη. Αλλά, όπως λέει μέσω της νοηματικής, ο άνθρωπος είναι ηλίθιος και πρέπει να βιαστεί εάν θέλει να βοηθήσει και προστατέψει τη γη.

Το σενάριο του μηνύματος γράφτηκε από την περιβαλλοντική οργάνωση NOE Conservation που εδρεύει στη Γαλλία και το ίδρυμα για τους γορίλες The Gorilla Foundation στην Καλιφόρνια, όπου ζούσε η Κόκο από το 1979.

loading...

2 thoughts on “Το συγκλονιστικό μήνυμα του γορίλα Κόκο για τους ανθρώπους: «Σταματήστε να είστε ηλίθιοι» BINTEO

  1. ο ανθωποϛ δεν ειναι απλα ζωο αλλα μεγαλο κτηνοϛ.

  2. ΑΛΛΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΕΝΕΣ ΚΙΟΛΑΣ. ΕΜΑΘΕ ΤΟ ΖΩΟ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ!!! ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΝΑ ΠΗΔΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΩΩ ΤΙ ΕΞΥΠΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΞΥΛΟ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΦΑΓΗΤΟ ΟΠΟΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΗΔΟΥΣΑΝ ΧΑΡΩΠΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΡΩΓΑΝΕ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΟΡΙΛΑ ΕΜΑΘΕ Ο ΓΟΡΙΛΑΣ ΝΑ ΜΙΛΑ. ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΥΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΠΟΥ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΑΚΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΑΘΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.

Comments are closed.