Ο Πετρομιχελής έβαλε την Εισαγγελία Ποινικής Δίωξης, να πιάσει το κεφάλι της “ANACONDA” – “SOROS”

Ο άνθρωπος που κέρδισε δισεκατομμύρια από την αγγλική λίρα το 1992, τώρα χρηματοδοτεί τους πάντες ακόμα και έλληνες πολιτικούς για την κατάρρευση των θεσμών των αξιών αλλά και των
ιδανικών μας προκειμένου να καρποθεί περισσότερους οικονομικούς πόρους. Η πολιτική των ανοικτών συνόρων μέσω χορηγιών σε κράτη, οργανισμούς, πρόσφυγες, μετανάστες, αλλά και μειονότητες είναι ένα ακόμα ενοχοποιητικό κριτήριο εναντίων του.

Στην βάση των δεδομένων του ιδρύματος της “anacondas” George Soros, Open Foundation, βρέθηκαν,  237 προσφορές-χορηγίες. Οι κυριότερες ελληνικές αφορούν τους πρόσφυγες, μετανάστες, Σκοπιανές οργανώσεις, αλλά και την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ.

Ειδικότερα, τα ποσά που έχουν λάβει για το 2016 είναι τα εξής:

O Δήμος της Θεσσαλονίκης (224 χιλ. δολάρια για υπηρεσίες φιλοξενίας σε πρόσφυγες), το ελληνικό κέντρο προσφύγων (300 χιλ δολάρια ), το ελληνικό κέντρο ανθρωπίνων δικαιωμάτων (394 χιλ δολάρια), το ελληνικό forum προσφύγων (100 χιλ δολάρια), το Σκοπιανό Ινστιτούτο (99 χιλ. δολάρια), η επιτροπή για τα δικαιώματα στην «Μακεδονία», η ελληνική κοινότητα LBGTQ Αthens Pride με 54 χιλ δολάρια.

Ο υπ. δήμαρχος για την Αθήνα Βασίλης Πετρομιχελής, κινήθηκε άμεσα καταγγέλλοντας τον George Soros για τον σκοπό των χορηγιών του στην Ελλάδα. Φαίνεται πως εμπλέκονται αρκετοί έλληνες πολιτικοί και μάλιστα η ίδια η κυβέρνηση ενώ η υπόθεση έχει πάρει ραγδαίες διαστάσεις. Πάντως οι εισαγγελία ποινικής δίωξης έχει ξεκινήσει τις ενέργειές της.

Αναμένουμε τα αποτελέσματα της δικαιοσύνης.

loading...