Φοβερή ανακάλυψη: Μεγαλώστε τα δικά σας δόντια μέσα σε 9 εβδομάδες και πείτε αντίο στα εμφυτεύματα! (Εικόνες)

Τα οδοντικά εμφυτεύματα κάνουν τη ζωή μας πολύ πιο εύκολη. Είναι μια πολύ καλή λύση για να καλύψουμε τα κενά των δοντιών.

Μια ομάδα εμπειρογνωμόνων στην οδοντιατρική επιστήμη έχει κάνει κάποιες ανακαλύψεις που
έχουν δείξει μια απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία των οδοντικών εμφυτευμάτων. Πηγαίνει, στην πραγματικότητα, ένα βήμα πιο πέρα από τα κλασικά εμφυτεύματα και οδοντοστοιχίες. Τέτοιες ανακαλύψεις θα προσφέρουν στους ανθρώπους την ευκαιρία να αναπτύξουν νέα και γνήσια δόντια στη στοματική τους κοιλότητα. Ο επικεφαλής της έρευνας, ο Δρ. Jeremy Mao του Πανεπιστημίου Κολούμπια έφτιαξε έναν μηχανισμό που βοηθάει στην ανάπτυξη των δοντιών με τη χρήση DNA.

Η σύγχρονη τεχνολογία σας δίνει την ευκαιρία να αναπτύξετε τα δικά σας δόντια σε μόλις 9 εβδομάδες. Η συσκευή πρέπει να τοποθετηθεί και να γίνει αποδεκτή από τον οργανισμό, παρέχοντας του ένα υλικό για να αντικαταστήσει τα κενά δόντια.

Σύμφωνα με τον Δρ Mao, το χαμένο δόντι αντικαθίσταται με τη χρήση βλαστικών κυττάρων από το σώμα σας.

Η διαδικασία δεν είναι ακόμη διαθέσιμη, καθώς βρίσκεται ακόμη σε ερευνητικό στάδιο και εκκρεμεί η έγκριση από τις ιατρικές αρχές. Έχουν υπάρξει πολλές βελτιώσεις τις τελευταίες δεκαετίες, που υπόσχονται ένα φυσικό και υγιεινό υποκατάστατο για τα ελλείποντα δόντια

Χάρη στην εξέλιξη της τεχνολογίας, όλοι μας θα μπορούμε πλέον ν’ αποκτήσουμε ένα λαμπερό και υγιές χαμόγελο. Και δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα απ’ αυτό.

loading...