«Έλληνες» με συνοπτικές διαδικασίες: 81.383 ελληνοποιήσεις μέσα σε τρία χρόνια – Τι καταγγέλλει ο Μ.Βαρβιτσιώτης

Για εκρηκτική αύξηση στις «ελληνοποιήσεις» μεταναστών τα τρία τελευταία χρόνια ομιλεί ο βουλευτής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ο οποίος και κατέθεσε ερώτηση στον υπουργό Εσωτερικών Αλέξανδρο Χαρίτση.

Ο βουλευτής και τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της ΝΔ  υπογραμμίζει ότι «σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της Διεύθυνσης Ιθαγένειας του Υπουργείου Εσωτερικών, τα τελευταία τρία χρόνια, καταγράφεται αύξηση ύψους 136,9% στην έγκριση αιτήσεων για την απόδοση ιθαγένειας» προσθέτοντας ότι «είναι σαφές ότι ο κατακόρυφος αυτός ρυθμός αύξησης των ‘ελληνοποιήσεων’ εγείρει σοβαρά ερωτήματα».

Σύμφωνα με τα στοιχεία που αναφέρει ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στην ερώτησή του, το 2015 οι εγκρίσεις αιτήσεων για απόκτηση ιθαγένειας ήταν 14.178, το 2016 ανήλθαν σε 33.487, ενώ το 2017 ήταν και πάλι σχεδόν ισάριθμες δηλαδή άλλες 33.718.

loading...

2 thoughts on “«Έλληνες» με συνοπτικές διαδικασίες: 81.383 ελληνοποιήσεις μέσα σε τρία χρόνια – Τι καταγγέλλει ο Μ.Βαρβιτσιώτης

  1. Όσες ελληνοποιήσεις και να κάνουν εξουσία δεν ξαναβλέπει αυτός ο απροσάρμοστος Κυβερνητικός ΘΙΑΣΟΣ

  2. Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΣΗΣ Μ.Σ.Ε ΑΜΕΣΗ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΑΠΟΚΤΗΣΑΝΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 48 ΩΡΕΣ ΑΠΕΛΛΑΣΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

    οπου Μ.Σ.Ε = Μετα Συριζανελ Εποχη

Comments are closed.