Καταζητούνται οι πρώτοι 64 Αλβανοί τις λίστας , θα τους κυνηγήσουμε μέσα στην Αλβανία .

Ο Αλβανικός Μεγαλοϊδεατισμός και ο αλβανικός εξτρεμισμός ( που υποθάλπεται από την Τουρκία ) θα κοπεί μαχαίρι , όπως κόπηκε το νήμα της ζωής του Κωνσταντίνου Κατσίφα .

Σκοπός , να αντικατασταθεί ο Ράμα .


Μεταξύ των πρώτων που θα «λάβουν ζωντανά το μήνυμα » για όλα όσα είδαμε να εκτυλίσσονται τελευταία κυρίως , είναι οι παρακάτω :

Ο Αλβανός δημοσιογράφος Αρτάν Χότζα

Ο Αγκιμ Μπάικο, παρουσιαστής της Αλβανικής σατιρικής εκπομπής» Bypass show»

Ο Ιλίρ Χάλο Μούκαϊ και όλα τα διοικητικά μέλη της αλβανικής ( ΜΚΟ )οργάνωσης Mjaft

Τα μέλη της Αλβανικής οργάνωσης “Νέοι της Λιαμπουριάς” -Djemtë e Labërisë-.

Ο γνωστός Ταχίρ Βέλιου, ακτιβιστής του Κινήματος για τη Μεγάλη Αλβανία ( έχει πολλούς φίλους στα Γιάννινα που θα επισπευτούμε ) και όλα μέλη του κινήματος

Ο Σπετίμ Ιντρίζι- Shpëtim Idrizi -, πρόεδρος του κόμματος των “τσάμηδων (συμμαχεί παρασκηνιακά με το Δημοκρατικό Κόμμα , θεωρώντας ¨τελειωμένο¨ το Ράμα )

Ο πρώην βουλευτής του PDIU και σήμερα ανεξάρτητος , Ντριτάν Μπίτσι ( εκτός εάν κάνει ότι το πούμε )

Ο (γνωστός μας ) αξιωματικός της Αστυνομίας του Αργυρόκαστρου , που μαζεύει Τσάι από το Πλατοβούνι . ( Θα μας ¨μαρτυρήσει¨ γιατί οι ειδικές δυνάμεις όταν έφτασαν , έψαχναν τον Κατσίφα στο σπίτι του και δεν πήγαν κατευθείαν εκεί που τον καταδίωκαν ήδη )

Η συνέχεια στους τηλεοπτικούς σας δέκτες , εάν και , η Αλβανική τηλεόραση όπως διαπιστώσαμε , κλείνει το σήμα των Ελληνικών καναλιών στην Βόρεια ( ελληνική ) Ήπειρο (Οι Τακτικές Χότζα εφαρμόζονται ήδη )

Στην Ελλάδα , οι ανθέλληνες φιλοαλβανοί με ¨αμόρε¨ και περιουσία στην Αλβανία και οι Εθνικιστές Αλβανοί , θα διατεθούν « προς εξάσκηση » των νέων μελών της Ομάδας .

Σημ. Μόλις πριν μερικές ημέρες ο Χακάν Γιαλτσιντούκ και η Σελίν Οζέλ , οι δύο δικηγόροι των στρατιωτικών μας , Άγγελου Μητρετώδη και Νίκου Κούκλατζη, συνειδητοποίησαν ότι τα άτομα από την Ελλάδα που εμφανίστηκαν ως συγγενείς τους και που για εβδομάδες τους έλεγαν τα πάντα , ήταν μέλη της ομάδας μας.

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ (Α.Τ.Α.Κ )

loading...

11 thoughts on “Καταζητούνται οι πρώτοι 64 Αλβανοί τις λίστας , θα τους κυνηγήσουμε μέσα στην Αλβανία .

  1. Μπράβο παιδιά, έτσι δυναμικά,
    σπαθί στο σπαθί, φωτιά στη φωτιά.

  2. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΑΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΟΚΕΡΑΤΗ ΝΑ ΤΑ ΜΠΟΥΚΩΣΕΙ

  3. Προφανές η απόφαση του υπεύθυνου σχολίων να αποτρέψει την χυδαιότητα
    με έλεγχο των σχολίων πριν δημοσιευτούν, σας έχει φέρει πόνους στο
    σουφρίδιο, θα το συνηθίσετε όμως και θα σας αρέσει, υπομονή!

  4. Καιρος να καταλάβουν τα λαθροπηθικια και τα Αλβανα ότι ο Έλληνας ξύπνησε

  5. Δυστυχώς φίλε ΔΕΝ ξύπνησε!
    Ο λαός από μόνος του είναι ανίσχυρος, θέλει έναν αρχιδάτο
    ΗΓΈΤΗ μπροστάρη για να δώσει μάχες και να τις κερδίσει.
    Αν είχαμε ηγέτη το Ηλία, έστω και σαν αντιπολίτευση,
    ΚΑΝΕΊΣ δεν θα τολμούσε να μας ενοχλήσει!

  6. ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΙΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΜΕΤΡΑ ΥΨΟΣ ΛΕΓΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΥΝΕΛΕΞΕ ΔΕΙΓΜΑ ΓΕΝΝΕΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΖΕΑ ΕΝΟΣ ΑΤΥΧΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΠΟΥ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΛΕΟΝ ''ΑΝΕΜΙΣΤΗΣ'' ΤΩΝ ΜΕΖΕΝ ΑΝΥΠΟΠΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΜΗΝΩΝ (ΠΑΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΧΡΟΝΟΣ) ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΔΕΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΜΕΖΕΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΟΙ ΤΩΝ ΜΕΖΕΩΝ ΤΩΝ ΑΨΗΛΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΛΑΙΚΙΣΤΙ ''ΚΛΑΣΤΑΡΧΙΔΙΑ''. ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΣΥΝΕΛΕΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΑΣΘΕΝΤΑ ΜΕΖΕΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΨΗΛΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΥ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΝ ΣΥΛΛΒΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΠΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΙΔΟΥΝ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΛΑΣΤΑΡΧΙΔΙΑΣ Η ΟΧΙ. ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΕΡΙ ΤΟΥΣ 16 ΑΨΗΛΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΟΥΣ ΜΕ ΚΛΑΣΜΕΝΑ ΜΕΖΕΑ 2 ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑΝ ΦΟΡΑΝ ΕΝΑΣ ΔΕ ΕΤΥΧΕ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΕΠΙ ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΕΧΣΙΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΛΟΓΩ ΒΑΘΕΩΝ ΕΓΚΑΥΜΑΤΩΝ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΗ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΜΕΤΡΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ 2,12 ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΑΛΛΟΣ 2,17 ΘΗΡΙΑ ΑΤΟΜΑ Ε ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΜΕΤΡΙΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΛΑΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΑΝΤΕ ΝΑΝΑΙ 165 ΜΕ 1,67. ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΚΑΥΣΕ ΤΑ ΜΕΖΕΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΗΘΕΙΑ….ΤΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΚΙ'ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΨΗΛΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ….

  7. Γιούριαααααααααααααααααααααααααα!!!!

  8. Ουπς!!! Ξύπνησα!!! Τιώρα είναι; Μόνο τέσσερις; γυρνάω πλευρό. Κι εσείς λεβέντες καραμπουζουκλήδες αν βρείτε και τους άλλους εκατόν τέσσερις σφυράτε κλέφτικα. Θα ξυπνήσω!!!ΑΜέ!!!!

  9. Ποιος είναι αυτός ο αψηλός
    Ποιος είναι αυτός ο τύπος;
    Φίλος σου είναι ή γνωστός
    ή το παιδί σου μήπως;

  10. Μαζεύει τσάι του βουνού ο αρχηγός της αστυνομίας του Αργυροκαστρου απ' το Πλατοβούνι; Κι εμείς τι κάνουμε; Μπρίκια κολλάμε; Εμπρός τα μαχαίρια να βγουν απ' τα θηκάρια και με τις σακούλες παραμάσχαλα να πάμε να μαζέψουμε χόρτα απ' το Αργυρόκαστρο. Ούραααααααααα!!!!

  11. Στου ηγέτη Ηλία
    τα πατζάαακιααα
    τα βραδάαααακιααααα
    άαναβες φωτιά και φυσούσες
    αχ τον τυραννούσες….

    Τώρα αυτός τρέχει
    και δε φτάνει
    μαράζι που τον πιάααανειειειε…

    Πότε αυτός θα μπορεί
    σαν και πρώτα
    να βγει έφοδο στη γειτονιάαααα!!!!
    Δεν του άφησες παντελόνι
    και διαρκώς κρυώνειειειει!!!!

    Αψού!!!
    Γείτσες!!!
    Στω….

Comments are closed.