Τσοχατζόπουλος: Κατέκλεψε το κράτος και τώρα ζητάει και τα ρέστα – Μήνυση για το δημοσίευμα με τα 19 εκατ. ευρώ – Θίχτηκε η «αξιοπρέπειά” του


Ο πρώην υπουργός – καταδικασμένος σε πολυετή κάθειρξη για «μίζες» από εξοπλιστικά – κάνει λόγο για συκοφαντίες και λασπολόγους.

Προσφυγή στη δικαιοσύνη προαναγγέλλει με δήλωσή του ο πρώην υπουργός Άμυνας του ΠΑΣΟΚ Άκης Τσοχατζόπουλος, με αφορμή δημοσίευμα εφημερίδας «Δημοκρατία» που αναφέρεται σε «θησαυρό σε σπίτι πολιτικού του ΠΑΣΟΚ».

Ο πρώην υπουργός – καταδικασμένος σε πολυετή κάθειρξη για «μίζες» από εξοπλιστικά – κάνει λόγο για συκοφαντίες και λασπολόγους.

Συγκεκριμένα, η δήλωση του Άκη Τσοχατζόπουλου έχει ως εξής:

«Σχετικά με το ανυπόγραφο δημοσίευμα της εφημερίδας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ του Σαββάτου 10.11.2018 με τίτλο «Θησαυρός σε σπίτι πολιτικού του ΠΑΣΟΚ» και υπέρτιτλο «Βρέθηκαν 19.000.000 ευρώ σε ειδική κρύπτη. Είναι του Άκη;» ο πρώην ΥΕΘΑ Άκης Τσοχατζόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«…Μετά και την χθεσινή επίσημη Ανακοίνωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της ΕΛ.ΑΣ ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ έλαβε χώρα περιστατικό, όπου ειδικές δυνάμεις της εφόρμησαν σε οικία στο Παλαιό Ψυχικό και εντόπισαν σε «κρύπτη» τεράστια ποσά, που δήθεν ανήκουν σε μένα, οι φτηνοί συκοφάντες και λασπολόγοι της εφημερίδας θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.

Δεν το έκαναν βεβαίως τυχαία. Γνωρίζουν ότι αναμένεται η έκδοση απόφασης από τον Άρειο Πάγο στην αναίρεση μου και θεωρούν ότι με τον χυδαίο αυτόν τρόπο θα μπορούσαν να επηρεάσουν την κρίση των δικαστών εναντίον μου. Σπεύδουν όμως – παράλληλα – να προσφέρουν και τις «υπηρεσίες» τους σε διάφορα «κέντρα» που εργάζονται για την ολοσχερή εξόντωσή μου.

H κοινωνία έχει πλέον γυρίσει οριστικά την πλάτη σε τέτοιου είδους στημένα παιχνίδια, που όλοι γνωρίζουν ποια συμφέροντα εξυπηρετούν ειδικά τη δεδομένη χρονική στιγμή…».
loading...
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger

4 σχόλια :

 1. ΧΩΣΤΕ ΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΞΑΝΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΨΩΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο ιδιοκτήτης του Σπιτιού ξέρει ποιανού είναι τα 19 000 000,

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΝΑ ρωτήσετε τους Σεκιουριτάδες σκοπούς του Σπιτιού από ποιόν Πληρώνονται

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΘΑΨΤΕΤΟΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΚΛΑΡΙΟΛΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή