Πως Καταστρέφουμε τα Νεφρά μας Κάθε Μέρα με 10 Συνήθειες

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Τα νεφρά είναι ένα πολύ σημαντικό όργανο του σώματός μας και κάνει μία από τις πιο σημαντικές λειτουργίες καθώς φιλτράρουν τις βλαβερές ουσίες και τα περιττά υγρά από τον οργανισμό μας.

Ωστόσο, είναι η τάση του ανθρώπου να μην φροντίζει σωστά ή και καθόλου κάτι που δεν βλέπει και δεν έχει σωστή ενημέρωση για αυτό. Διάφοροι καθημερινοί πειρασμοί και καταναλώσεις «φροντίζουν» για την μη σωστή λειτουργία τους, κι αυτό μπορεί σταδιακά να μας προξενήσει διάφορα προβλήματα.

Η νεφροπάθεια είναι ένας «σιωπηλός» κίνδυνος που τις περισσότερες φορές, στους περισσότερους ανθρώπους τα συμπτώματά της δεν εκδηλώνονται άμεσα, ενώ όταν συμβεί αυτό, συνήθως είναι πια πολύ αργά και, τότε… τρέχουμε να προλάβουμε!

Ωστόσο, είναι καλύτερα να προλάβουμε, πριν αρχίσουμε να τρέχουμε. Δεν συμφωνείτε;


Παρακολουθείστε, λοιπόν, το ελληνικό βίντεο από το κανάλι «Ακαδημία Υγείας» του YouTube, όπου θα σας βοηθήσει να καταλάβετε ποιές μπορεί να οι κακές συνήθειες που ασκούμε καθημερινά ενάντια στο πολύ ζωτικό όργανο των νεφρών:Προσοχή: Το ως άνω άρθρο έχει χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. Πριν το αξιοποιήσετε, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες, την θεραπευτική, φυσιοθεραπευτική ή την φαρμακευτική αγωγή σας, ζητήστε τη γνώμη του ιατρού που σας παρακολουθεί ή εξετάστε όλους τους παράγοντες και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις τους (στον οργανισμό σας ή/και με τυχών φάρμακα που καταναλώνετε) με ειδικούς επιστήμονες πάνω στο θέμα που σας απασχολεί, οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν την ορθότητα του άρθρου ή των οποιουδήποτε είδους συνταγών που προτείνονται σε αυτό.
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]