Πιτσιόρλας: Αρχίζει από 1η Ιανουαρίου 2019 η επιδότηση δόσεων των “κόκκινων” στεγαστικών δανείων

Την έναρξη μέτρου το οποίο φιλοδοξεί να δώσει ανάσα σε χιλιάδες δανειολήπτες ανακοίνωσε σήμερα από τη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας γνωστοποιώντας ότι από 1/1/19 αρχίζει η εφαρμογή της επιδότησης δόσεων των «κόκκινων»
στεγαστικών δανείων.

Σύμφωνα με τον κ. Πιτσιόρλα, για εισόδημα έως 8.500 ευρώ ετησίως θα καλύπτεται το 95% της δόσης του δανείου. «Τα δάνεια θα εξυπηρετούνται και αυτό είναι μια μορφή προστασίας», επεσήμανε ο κ. Πιτσιόρλας απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γεωργίου Καρρά.

«Η επιδότηση του στεγαστικού δανείου σημαίνει ότι τα δάνεια θα εξυπηρετούνται» είπε ο αναπληρωτής υπουργός ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα χρειάζεται καν αίτηση καθώς η επιδότηση θα χορηγείται απευθείας σε συνεννόηση με τις τράπεζες. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην ανάγκη προστασίας και των εγγυητών των στεγαστικών δανείων, προτρέποντάς τους να προσφύγουν στο νόμο Κατσέλη-Σταθάκη.

loading...

1 thought on “Πιτσιόρλας: Αρχίζει από 1η Ιανουαρίου 2019 η επιδότηση δόσεων των “κόκκινων” στεγαστικών δανείων

  1. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΘΑ ΣΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑ..!!!
    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΙΛΑΜΕ; ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΤΑ ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΔΗΘΕΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ;

    ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΟΣΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ (2) – Πώς το ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ οδηγεί στη ΣΚΛΑΒΙΑ του Αντιχρίστου…
    https://www.youtube.com/watch?v=JtIxko5i2Eg

    ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΕΤΑΙ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΩΣ, Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΔΙΟΤΙ Ο ΑΡΧΕΚΑΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΥΠΟΤΑΞΕΙ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ, ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΜΗ ΜΕΡΙΜΝΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΩΣ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.

Comments are closed.