Το Twitter παραληρεί με τη φετινή Σταρ Ελλάς Ιωάννα Μπέλλα

Τρολάρισμα» δίχως τέλος στο twitter για τη φετινή νικήτρια των καλλιστείων. Η Ιωάννα Μπέλλα που κόπηκε από το Greece’s Next Top Model λόγω αισθητικών επεμβάσεων, πήγε στα Καλλιστεία 2018, κέρδισε το βραβείο της πιο αγαπητής παίκτριας του κοινού και… στέφθηκε Σταρ Ελλάς!Και όπως καταλαβαίνεις το «τρολάρισμα» στο twitter δεν είχε τέλος! Βλέπεις από τη μία πολλοί τάχθηκαν υπέρ της Ιωάννας Μπέλλα που πήρε την «εκδίκησή» της από τους κριτές του Greece’s Next Top Model, ενώ αρκετοί ήταν και αυτοί που έσπευσαν να σχολιάσουν το αν έπρεπε να κερδίσει το στέμμα ή όχι.

Δες τα καλύτερα σχόλια του twitter:

Θα στείλουμε την πλαστικιά στο Μις Υφήλιος και θα νομίζουν οι ξένοι ότι στην Ελλάδα το υαλουρονικό και η σιλικόνη φυτρώνουν στα δέντρα
Ένα τουη για όλες αυτές που έλαβαν μέρος σε καλλιστεία τις εποχές που δεν υπήρχαν τα πράιμερ και τα κοντούρινγκ και πάλεψαν για τον τίτλο με το απλό μακιγιάζ το basic και μια χαλαρή μπούκλα.
Iδου και η κακάσχημη που γι αυτή περιμέναμε τόσες ώρες και δώσαμε τόσα τουιτς. Η Αναπληρωματικη Μις Ελλάς πολύ πιο ωραία.

Ιωάννα Μπέλλα λοιπον και θα γίνουμε ρεζίλι στα παγκόσμια καλλιστεία με αυτήν εδώ

-Ιωάννα Μπέλλα πες μας δυο λόγια για την νίκη σου

Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΒΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΑΓΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ….ΑΑΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ…….

loading...

1 thought on “Το Twitter παραληρεί με τη φετινή Σταρ Ελλάς Ιωάννα Μπέλλα

  1. Π@τσα μου μ@λακισμενη
    ηθελες και καλλιστεια

    κή ζωη σου ολη
    εγινε μια μ@λακια…

Comments are closed.