TA ANΑΝΔΡΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ









Επικρατέειν ή Απόλλυσθαι : Γραφει ο Αγγελος Φ. Γιαννοπουλος 

Τα γνωστα ανανδρα-θηλυπρεπη βοθρολυματα του δωδεκαθεου, οι πρακτορες της Τουρκικης Μιτ, ανοιξαν και παλι τον Οχετο τους. 


Αρχικα σας επιστρεφω ολους τους ανανδρους και καταπτυστους χαρακτηρισμους. 


Κατα γενικη ομολογια ολων των σοβαρων και ηθικων ανθρωπων, εισαστε τα χειροτερα αποβρασματα της Ελληνικης κοινωνιας.


Ειμαι Ελληνας ανδρας που γραφω εδω και χρονια επωνυμα. 



Δεν ειμαι οπως εσεις οι ανανδροι-θηλυπρεπεις αγραμματοι παγανιστες που κρυβονται πισω απο ψευδωνυμα και ψευτικα προφιλ.


Το ποιος ειμαι και τι εχω προσφερει στην Ελλαδα το ανανγωρζουν και το εκτιμουν εκτατονταδες χιλιαδες Ελληνες.

 
Ειναι γνωστο εδω και αιωνες οτι ολοι οσοι ανηκουν σε εωσφορικες-παγανιστικες οργανωσεις μεταξυ πολλων αλλων ανωμαλιων σοδομιζονται για να τιμησουν τους Φοινικικης-Αιγυπτιακης καταγωγης δαιμονες. 



Οτι εχετε επανω σας σιχαμερα βδελυγμαστα το προσαπτετε σε σοβαρους και ηθικους Ελληνες.


Το σχεδιο της Τουρκικης Μιτ καθως και αλλων ξενων μυστικων υπηρεσιων ειναι να διακοψουν ορστικα την Ελληνοχριστιανικη στηλη Επικρατεειν η Απολλυσθαι.


Πρεπει παση θυσια με βαση τις εντολες που εχουν δωθει να διακοπη η στηλη, ωστε να μην ακολουθουν οι Ελληνες τον μοναδικο συνυδυασμο για την εθνικη μας επιβιωση.   

Ειμαι ο μοναδικος Ελληνας στον κοσμο που προτεινει τον συνδυασμο :
Oρθοδοξια, Εκκλησιαμος, κατηχηση, χρηστα ηθη, μουσικα σχολεια, υψηλος αθλητισμος, ιστορικη γνωση, για την δημιουργια Ελληνων ανωτατης ποιοτητας.



Ακομη σας προτενω την εφαρμογη του αρθρου 120 παρ. 4 του Ελληνικου συνταγματος καταργηση των κομματων και την αλλαγη πολιτευματος.


Μεσα απο αυτον τον συνδυασμο θα οδηγηθουμε στην εθνικη-ατομικη επιβιωση και στην συνεχεια στην απελευθερωση του εθνους. 

Ολοι οσοι φοβουνται τους νεοταξιτες δηλαδη οι περισσοτεροι, ειναι σε θεση να κινηθουν εντελως ηρεμα και αθορυβα χωρις να γινουν αντιληπτοι. 

Για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα εξαιτιας της στηλης και των προτασεων μου, οι Ελληνες δεν εχουν καμια απολυτως αναγκη τα κομματα, τα κινηματα και τους φορεις. 



Δειτε τι γραφει ο ανανδρος πρακτορας της Τουρκικης Μιτ για να αποτρεψει τους Ελληνες  απο το να πηγαινουν τα παιδια τους σε μουσικα σχολεια στα τμηματα “βυζαντιης” μουσικης, παραδοσιακης κλπ.(1)


 
ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ.
  

Oπως ηδη γνωριζετε διοτι ξεχωρισα περισοτερο απο ολους τους υπολοιπους, εχω υποστει πολλες αδικιες, πλεκτανες, διωξεις και ανανδρες συκοφαντιες, με μοναδικο σκοπο να σταματησω να γραφω την στηλη.  




Oπως ηδη γνωριζετε διοτι ξεχωρισα περισοτερο απο ολους τους υπολοιπους, εχω υποστει πολλες αδικιες, πλεκτανες, διωξεις και ανανδρες συκοφαντιες, με μοναδικο σκοπο να σταμτησω να γραφω την στηλη.  



Αρκετοι ανθρωποι ,όταν δεχτουν τοσο σκληρα χτυπήματα από την ζωη, πληγωνονται παρα πολύ, με αποτέλεσμα, να απομακρύνονται από τον Χριστο. 
Μερικοι εξ αυτων καταληγουν να γινονται αθεοι, ειτε σατανιστες. 



Αλλοι, καταντουν αθεοι, να υβριζουν καθημερινα τα θεια. 

Εντουτοις εγω ως γνησιος Ελληνας με παραδειγμα τους ηρωες πεσοντες της αλωσεως, της ηθικες μου αρχες και την παιδεια μου και ως ανθρωπος ο οποιος κανει μονον πραξεις, ενιωσα μεσα σε αυτον τον πολυ φοβερο κατατρεγμο να αυξανονται οι δυναμεις μου, οπως εγινε με τους αγιους προγονους μας το 1453 μ.χ. 


Το αποτελεσμα ηταν να κανω ολα αυτα τα χρονια μεχρι και σημερα τις πιο σημαντικες ιστορικες μου εργασιες, ιστοριας-γεωστρατηγικης, με μοναδικο κινητρο την επιβιωση της πατριδος.    




ΑΛΩΣΗ 1453 Μ.Χ ΗΘΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ
 
 
Οι τελευταιες ημερες πριν από την αλωση της πολεως είναι παρα πολύ σημαντικες σε ηθικο επιπεδο. 



Ολοι οι Ελληνες γνωριζουν πολύ καλα ότι οι πιθανότητες τους να επιβιωσουν είναι σχεδόν ανύπαρκτες.
Εντούτοις ολες εκεινες της ημερες αντι να πεσει τελειως το ηθικο τους, ωστε  

να πολεμουν με λιγοτερο ζηλο και παθος, οι προγονοι μας μεσα στην αυτή 

την απελπισια πολεμουσαν με ακομη μεγαλυτερο παθος όπως αρμοζει στο εθνος των Ελλήνων.

 
Οι ηρωες της αλώσεως ενιωθαν να αυξάνονται οι δυναμεις τους σε ηθικο, σε πνευματικο και σε σωματικο 

επιπεδο 

εκεινες τις δυσκολες σιτγμες. 

 
 
Ενώ βρισκοταν μεσα στην απολυτη απελπισια, καθως το τελος τους πλησιαζε με γοργους ρυθμους, εκεινοι πολεμουσαν με πολύ μεγαλυτερο ζηλο.

 
Αυτο ακριβως είναι ένα από τα μεγαλύτερα ηθικα αξιωματα των Ελλήνων.
 
Ολοι οι αλλοι λαοι σε περιπτωση που βρισκοταν στην θεση των Ελλήνων της αλωσεως ειτε θα ειχαν παραδωθει ειτε θα πολεμουσαν παρα πολύ νωχελικα.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ.
 

Καθε φορα που επιχειρουν οι εωσφοριστες του Φοινικικου δωδεκαθεου στο περασμα των αιωνων να μας κανουν κακο, καταληγουν χωρις καμια προθεση απο την πλευρα τους να ευεργετουν το Ελληνικο εθνος.  


 
Αυτο συμβαινει διοτι ειναι ικανοι μονον για κακο και για αδικιες και καταστροφες. 
 
Μονον που το κακο οπως και η καθε ασχημη πραξη γινεται παρα πολυ ευκολα καθως ακομη και ατομα με μειωμενες ικανοτητες τα οποια δεν εχουν ηθικη-παιδεια μπορουν να κανουν οτιδηποτε καταστροφικο. 
 



Με αυτους τους τροπους νιωθουν ολοι οι ανανδροι και οι ανικανοι οτι ειναι καποιοι.
 

Ολα τα ανδραποδα απο καταβολης κοσμου, οπως κανουν ολοι οι αχρηστοι, προσπαθουν να
καλυψουν την ανικανοτητα τους με κακια, προσβολες ανομια, αταξια, και προδοσιες. 



 
Στον αντιποδα για να κανεις καλο θελει κοπο, παρα πολυ μεγαλο ενω ταυτοχρονα πρεπει να εχεις ηθικη, παιδεια, ανδρισμο και αξιοπρεπεια.
 




Απο τα παναρχαια χρονια ολοι οι ανανδροι και οι αχρηστοι εωσφοριστες το μονον το οποιο κανουν ειναι σφαγες, κλοπες, εμπρησμους, βιασμους,  σκλαβωμα γυναικων κλπ.
 
Επισης κανουν πλεκτανες και αδικιες πασης φυσεως εις βαρος αλλων αθωων. 
 
Απο την αλλη πλευρα οι Ελληνες απο καταβολης κοσμου δημιουργουν σε ολους τους τομεις οπως ειναι οι επιστημες, οι τεχνες, ο αθλητισμος, και γενικοτερα επι παντος επιστητου για το καλο της ανθρωποτητας.
 
 
Οι εκαστοτε προδοτες διοτι δεν ειναι Ελληνες αλλα ειναι αποδεδειγμενα αλλοδαποι, για αυτο παντοτε κανουν ενα τεραστιο λαθος, διοτι εσκεμενα αγνοουν ενα παρα πολυ σημαντικο αξιωμα.
 
ΤΟ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ.
 


Το αξιωμα αυτο ειναι οτι το κακο αρχικα επικρατει ενω παντοτε στο τελος ητταται. 
 




Σε διαφορετικη περιπτωση εαν δεν ισχυε αυτο το ιερο αξιωμα η Ελλαδα θα ειχε εξαφανιστει απο προσωπου γης παρα πολλους αιωνες πριν. 
 





Εδω και πολλες χιλιαδες χρονια το εχουμε δει αυτο παρα πολλες φορες να γινεται στην περιπτωση του Ελληνικου εθνους.  
 


Το ιερο αυτο αξιωμα μας το διδαξε ο Μεγας φιλοσοφος ο Αριστοκλης, οτι μετα απο κατι κακο ερχεται παντοτε κατι παρα πολυ καλο. 
 



Η διαφορετικα οπως το ερμηνευσε ο Οδυσσεας Ελυτης :  Σε ευλογημενη ημερα βγαζει παντα το κακο. 
 



Με αυτο το ιερο αξιωμα ειναι συμφωνος και ο Γιαννης Ριτσος για αυτο εγραψε και το πολυ σημαντικο ποιημα το οποιο μελοποιηθηκε : 
 



Σε τούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει μηδέ αλυσίδα στου Ρωμιού
και στ’ αγεριού το πόδι.
 

 


 Ένα από αυτά τα οποια μας διδαξαν οι προγονοι μας, είναι ότι η μεγαλυτερη αξια σε έναν ανθρωπο ειναι να κρατα την ψυχη στο στομα, να πολεμα, να επιμενει για το αδυνατο, το ακατορθωτο. 

 
 
 
Από την στιγμη που δεν θα λυγησει, δεν κανει πισω αλλα παραμενει σταθερος-ανυποχωρητος, τοτε γινεται το θαυμα που ποτε ενας δειλος δεν μπορει να πιστεψει, καθως το αδυνατο, το ακατορθωτο εχει γινει πλεον δυνατο κερδιζοντας την ζωη και την ελευθερια.
 
 
Αυτή ακριβως είναι η διαφορα των αρχαιων προγονων μας, των ΙΕΡΩΝ Ελλήνων, από τους σημερινους ραγιαδες προδοτες.
 
 




Παντοτε οι αρχαιοι προγονοι μας, όταν όλα εδειχναν τελειωμένα, εκει που φαινοταν, να μην υπαρχει καμια ελπιδα, οι πραγματικοι Ελληνες αγωνιζόταν, εναντια σε κάθε λογικη. 
 
 
 



Το αποτελεσμα σε κάθε εποχη, είναι να πετυχαίνουν το ακατορθωτο. 



Επειδή όμως σε κάθε περιοδο υπαρχουν δειλοι ραγιαδες προδοτες, θα δημιουργείται μονιμος πρόβλημα επιβιώσεως του Ελληνικου εθνους.
 
 



Οι προδοτες και οι δειλοι της κάθε εποχης κρινοντας απο την δικη τους αδυναμια δεν μπορουν να πιστεψουν οτι υπαρχουν γεναιοι ανθρωποι, οι οποιοι είναι σε θεση να κερδισουν την ελευθερια τους.
 




Ομως οι αληθινοι Ελληνες, δεν απελπιζοταν ποτε, διοτι γνωριζαν οτι εστω και σε λιγοστες ψυχες ζουνε, οι δυο μεγαλυτερες ηθικες αρχες ,που οι ιδιοι οι Ελληνες της επλασαν με αιμα και πονο ενω ειναι και οι δυο αθανατες, η ελευθερια με την αξιοπρεπεια.
 
 



Η ελευθερια του ανθρωπου ειναι το πιο ακριβο αγαθο ,δεν δινεται δωρεαν ουτε απο τον Θεο, ουτε απο τους ανθρωπους, χρειαζεται πολυς αγωνας, πολυς κοπος, πολυ αιμα για να παρεις πισω την ζωη σου.
 
 
Αυτό μας το εδειξαν οι πολεμοι-αγωνες των αγιων προγονων μας, οι οποιοι πολεμουσαν,
ολους εκεινους τους αιωνες για να παραμεινουν ελευθεροι,  για να εχουν την διοικηση της Ελληνικης-Ρωμαικης αυτοκρατοριας.
 
 
Υπαρχουν λαοι οι οποιοι καλουν τον Χριστο να τους βοηθησει με βλασφημιες, με κλαματα και με παρακαλια. 
 
 
Ομως ο Ελληνας μονον με εναν τροπο ξερει να καλει τον Χριστο να τον βοηθησει και αυτος ειναι να πολεμα για την ελευθερια της Ελλαδος, οπτε αυτη ειναι σκλαβωμενη, οπως ειναι και στην εποχη μας οπου εχει καταλυθει το Ελληνικο συνταγμα. 
 
 
 
 
Εάν η ζωη ηταν μονον προσευχες, καθως και υποστηριξη του Χριστου μεσω “θεόσταλτων σωτηρων”  τοτε οι αγιοι προγονοι μας οι τελειοι
Ελληνες Χριστιανοι του μεσαιωνα,οι τέλειοι δεν θα χρειαζοταν να πολεμησουν ποτε.




Δικαιωματικα θα επρεπε να καθοταν ολους εκεινους τους αιωνες στα σπιτια τους, και να περιμενουν τον αντιστοιχο βατατζή, τον οποιο περιμενουν οι ραγιαδες σημερα.
 
ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ;
 
 


Διοτι οι Ελληνιδες γυναικες του μεσαιωνα, ζουσαν χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα, κάθε ημερα εκαναν ελεημοσύνες, πηγαιναν σε εσπερινους, αγρυνπιες κλπ.




Της Κυριακες πηγαιναν παντοτε στην Θεια λειτουργεια, η οποια αποτελουσε για εκεινους τροπο ζωης.
 
 




Σε εβδομαδιαια βαση επισκεπτοταν φτωχούς στα νοσοκομεια οι οποιοι ηταν αρωστοι ενω δεν ειχαν συγγενείς και φιλους.
 


Ακομη πηγαιναν και επισκεπτοταν στα φτωχοκομεία, φτωχούς, οι οποιοι δεν ειχαν παρεα και συγγενείς.
 


Για τους ιδιους λογους επισκεπτοταν κρατουμενους. 



Από τετοιου είδους πραγματικες Ελληνιδες γεννηθηκαν οι ηρωες της Αλωσεως (29 Μαιου 1453).
 

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

                 ΓΡΑΦΕΙ Ο
                  
ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ



Μόνον ο Χριστός θέλει τους Έλληνες














ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

         ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.


(1)
Καλημέρα, με το “χριστιανικό” υποθέτω ενοεις “Ελληνικό”?

Όχι δεν είναι Ελληνικό, είναι εβραϊκό όπως και η βυζαντινή μουσική
είναι εβραϊκή, όπως όλος o χριστιανισμός είναι ιουδαϊκή αίρεση.
Αυτή είναι η αλήθεια όσο και αν μας πονεί!


Ομολόγησαν τα μέλη της εγκληματικής-παγανιστικής Οργανώσεως οτι εχουν σχεδιάσει την δολοφονία μου

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΝΑΡΟΚΟΜΑΝΕΙΣ – ΓΥΝΑΙΚΟΤΟΙ, ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΥΔΑΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΦΟΥΣ.



ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ, ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ, ΡΗΤΟΡΕΣ  ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΤΠΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟ ΚΑΙ ΕΧΘΡΙΚΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΛΗΝΙΣΜΟ.

loading...