ΤΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ: Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΙTΑΛΙΑΣ «ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ» ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ «ΕΠΙΜΕΝΕΙ»...


ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ Η ΚΟΝΤΡΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ
Το η Κεντρική Τράπεζα (όργανο των Rothschilds και άρα θεσμικός εχθρός της Ιταλίας) όσο και το Γραφείο Προϋπολογισμού της Ιταλικής Βουλής
προειδοποιούν την κυβέρνηση της Ιταλίας για το εξαιρετικά αισιόδοξο των προβλέψεών της αλλά τόσο ο Λουίτζι ντι Μάιο όσο και ο Ματέο Σαλβίνι επιμένουν...

Οι ηγέτες των δύο κομμάτων του κυβερνητικού συνασπισμού δηλώνουν ότι δεν θα επιτρέψουν καμία αλλαγή στο σχέδιο του προϋπολογισμού για το 2019, παρά την αντίδραση των Βρυξελλών και τις πιέσεις των αγορών στα ιταλικά ομόλογα.

Οι δύο αντιπρόεδροι της κυβέρνησης προσήλθαν με ιδιαίτερα χαλαρή διάθεση στην κυβερνητική σύσκεψη, το βράδυ της Τετάρτης. 

Ο Ντι Μάιο και ο Σαλβίνι έβγαζαν selfie με μαθητές, που βρίσκονταν έξω από το Palazzo Chigi, την επίσημη πρωθυπουργική κατοικία στη Ρώμη, χαμογελούσαν και χαιρετούσαν τον κόσμο.

Στις δηλώσεις τους στους δημοσιογράφους, Ντι Μάιο και Σαλβίνι επανέλαβαν ότι δεν θα αλλάξει ο στόχος για έλλειμμα 2,4% του ΑΕΠ την επόμενη χρονιά, κάτι που έχει προκαλέσει την αντίδραση της Κομισιόν και την άνοδο της απόδοσης του ιταλικού ομολόγου.

Αν κάναμε πίσω στον προϋπολογισμό, θα σήμαινε ότι θα προδίδαμε τους Ιταλούς, τόνισε ο Ντι Μάιο, ηγέτης του Κινήματος των 5 Αστέρων. Ο Σαλβίνι από την άλλη, επικεφαλής της Λέγκα, δήλωσε πεπεισμένος ότι ο προϋπολογισμός θα προκαλέσει οικονομική ανάπτυξη της τάξης του 2% την επόμενη χρονιά.

Όμως, το γραφείο προϋπολογισμού της Βουλής νωρίτερα αρνήθηκε να επικυρώσει το πολυετές σχέδιο προϋπολογισμού της κυβέρνησης, προειδοποιώντας ότι οι προβλέψεις για οικονομική ανάπτυξη είναι υπερβολικά αισιόδοξες.

Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]