Η ΙTΑΛΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΒΟΜΒΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ!

ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ



ΒΙΝΤΕΟ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΟΥ 2016 ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΛΙΡΕΤΤΑΣ

Πρώτη υποψήφια χώρα για έξοδο από το ευρώ είναι η Ελλάδα σύμφωνα με έκθεση του καναδικού οίκου αξιολόγησης DBRS. 
Οι «αγορές» κτυπούν και πάλι αυτούς που θεωρούν «αδύναμους κρίκους» στην ευρζώνη με σκοπό το κέρδος αφού το ελληνικό ομόλογο έχει φτάσει στο 4,68% καθιστώντας αδύνατο τον δανεισμό της χώρας.
Το ιταλικό δεκαετές ομόλογο έφτασε στο 3,68% διαμορφώνοντας το μεταξύ τους spread με το ελληνικό στις 100 μονάδες βάσης.
Δηλαδή τα ελληνικά ομόλογα παρασύρονται αυτομάτως από τα ιταλικά.
Στην ανάλυση για τις κατηγορίες κινδύνου στην Ευρωζώνη, η Ελλάδα τοποθετείται στην κατηγορία «μεσαίου» κινδύνου, δηλαδή είναι η πιο πιθανή υποψήφια για αποχώρηση από την Ευρωζώνη επειδή οι υπόλοιπες χώρες βρίσκονται στον «χαμηλό» κίνδυνο ενώ στην κατηγορία  «υψηλού» κινδύνου δεν βρίσκεται καμία χώρα.
«Ο κύριος παράγοντας είναι το  επίσημο εξωτερικό χρέος, το οποίο η Ελλάδα θα χρειαστεί να αποπληρώσει σταδιακά μέσω πρωτογενών πλεονασμάτων. 
Το πρόβλημα είναι ακριβώς αυτό: Η Ελλάδα δεν έχει ανάπτυξη τέτοια που να της επιτρέπει να σκέφτεται πως θα παράγει ικανά πλεονάσματα για… δεκαετίες για να ξεπληρώνει τα χρέη.
Το πρόβλημα επίσης στην Ελλάδα είναι οι τράπεζές της. Έχουν ανακεφαλαιοποιηθεί τρεις φορές και είναι ακόμα.. άδειες. Δεν μπορούν να χρηματοδοτήσουν την ελληνική οικονομία.



   

loading...

1 thought on “Η ΙTΑΛΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΒΟΜΒΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ!

  1. Εξω απ αυτόν τον οίκο ανοχής την ΕΕ. Αυτή δεν είναι Ευρώπη της ισότητας του δικαίου,και της ανθρώπινης ευημερίας. Είναι η Ευρώπη των λίγων,και των εχόντων. Τα παιδιά και τα εγγόνια μας,μεγαλώνουν σ ένα κράτος μπασταρδεμένο από ανθρώπους κάθε εθνικότητας,και αμφιβόλου ποιότητας και προθέσεων. Ο κόσμος φτωχοποιημένος και εξαθλιωμένος,είναι θύμα ανυπεράσπιστο στα χέρια των επιτήδειων,που παρέα με τους πολιτικους που μας κυβερνουν εδώ και δέκα χρόνια περίπου,συναγωνίζονται στο ποιός θα ξεπουλήσει περισσότερο την χώρα στα ξένα και ντόπια κοράκια.
    Δεν την θέλουμε αυτή την Ευρώπη,το καταλαβαίνετε; Θέλουμε Ευρώπη που όλοι να έχουμε τα ίδια δικαιώματα,την ίδια ποιότητα ζωής,και την ίδια ποιότητα υπηρεσιών από την πολιτεία στους ανθρώπους. Δεν είναι αυτή ΕΕ,όταν υπάρχουν οι "ξεχωριστοί" στην Β Ευρώπη,και οι φτωχοί συγγενείς στην Νότια

Comments are closed.