ΝΕΟ ΣΟΚ στο Βόλο: Επίθεση με χτυπήματα στον αθλητικογράφο και δημοτικό σύμβουλο, Απόστολο Γαλάτη, έξω από τα studio του ASTRA TV

Ανθρωποκυνηγητό από την ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών

Λίγο πριν τις 11.00 το βράδυ και την αθλητική του εκπομπή στον ASTRA TV και ενώ ο αθλητικογράφος και δημοτικός σύμβουλος Βόλου, Απόστολος Γαλάτη, στάθμευσε το αυτοκίνητό
του έξω από τις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού, άντρας αγνώστων στοιχείων του επιτέθηκε με κλωτσιές και μπουνιές, καταφέρνοντάς του χτύπημα και στο κεφάλι, προτού εξαφανιστεί, μαζί με ακόμη δύο άνδρες, οι οποίοι όπως έγινε γνωστό φιλούσαν τσίλιες στο σημείο.

Ο δημοσιογράφος μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο του Βόλου και στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, με την οικογένειά του και συναδέλφους του να σπεύδουν ανήσυχοι για την πορεία της υγείας του.

Όπως έγινε γνωστό, οι έμπειροι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, έχουν εξαπολύσει ήδη ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι προ ολίγων εβδομάδων ανάλογη ενέδρα είχε καταγγείλλει και ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, με τους επίδοξους όμως δράστες από συμπτωματικό γεγονός να μην καταφέρνουν να ολοκληρώσουν τα σχέδιά τους.

https://e-volos.gr

loading...