Το βραβευμένο Κανναβότυρο Καρακάνα γνώρισαν και οι Νοτοπούλου – Μπουτάρης στη Salonica Cannabis Expo

Πέρασαν οι πάντες από το περίπτερο της Kannabio Hemp Cooperative στο πλαίσιο της Salonica Cannabis Expo στο Porto Palace Hotel Θεσσαλονίκη
“Βούλιαξε” το περίπτερο της Kannabio Hemp Cooperative, από τις 28 έως τις 30 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της Salonica Cannabis Expo στο Porto Palace Hotel Θεσσαλονίκη, με τους πάντες να δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το παγκοσμίου πλέον φήμης, βραβευμένο, Κανναβότυρο της Μαγνησίας και του τυροκομείου του Παναγιώτη Καρακάνα.

Μεταξύ των επισκεπτών, τόσο η υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης κα Κατερίνα Νοτοπούλου, όσο και ο πρώτος πολίτης της Θεσσαλονίκης, δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης.

H Διεθνής Έκθεση Κάνναβης ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη από τις 28 έως τις 30 Σεπτεμβρίου με στόχο να μάθουμε όσα δεν γνωρίζαμε για το πιο πολύτιμο βοτάνι, αλλά και να γνωρίσουμε από κοντά Έλληνες και ξένους επιχειρηματίες της κάνναβης και τα ιατρικά και βιομηχανικά προϊόντα τους.

Περισσότεροι από 70 εκθέτες και μια πλούσια γκάμα προϊόντων όπως: φαρμακευτικά σκευάσματα, είδη διατροφής, ένδυση, καλλυντικά, ατμοποιητές, σπόροι, δομικά υλικά, αγροτικός και βιομηχανικός εξοπλισμός και εφαρμογές, είναι λίγα μόνο από όσα βρήκαν οι επισκέπτες στη Salonica Cannabis Expo.



loading...