Γέροντας Στέφανος o Σέρβος: «Όταν δείτε και ακούσετε ότι οι Εβραίοι έχουν ήδη…»

Ο Γέροντας Στέφανος Σέρβος παραθέτει ορισμένα συγκλονιστικά σημεία, που αναφέρονται στους έσχατους καιρούς και τα οποία καλό θα ήταν να μας προβληματίσουν.


Ο Γέροντας Στέφανος Σέρβος (ή Στέφανος ο Καρουλιώτης) ήταν μια πολύ σημαίνουσα προσωπικότητα της Ορθοδοξίας, που έζησε επί μισό αιώνα στο Άγιον Όρος.

Στη διάρκεια αυτών των δεκαετιών, ο μοναχός αυτός διακρίθηκε για τις διδακτικές του αρετές, την ικανότητά του να μεταδίδει την ορθόδοξη χριστιανική πίστη, αλλά και το ενδιαφέρον του για διάφορα σημαντικά ζητήματα που απασχολούντον σύγχρονο άνθρωπο. Γεννημένος το 1922, κοιμήθηκε τον Δεκέμβριο του 2001 (με το παλαιό ημερολόγιο, στις 21 Νοεμβρίου 2001) στο Βελιγράδι, σε ηλικία 79 ετών. Στο Άγιο Όρος έζησε από το 1950 έως το 2000, ένα χρόνο πριν από τον θάνατό του.

«Μπροστά μας είναι οι μέρες των μεγάλων γεγονότων. Ο Χριστιανισμός δεν είπε ακόμη την τελευταία λέξη. Μέσα από εμάς θα διαδοθεί το όνομα του Χριστού. Μέσα από εμάς θα γίνει και το τελευταίο φοβερό δικαστήριο. Εμείς θα κρίνουμε όχι μόνο τον κόσμο, αλλά και τα πεσμένα πνεύματα των αιτίων κάθε κακού. Πότε; Όταν ο Κύριος γεμίσει τη βασιλεία Του με νέες ψυχές στη θέση των ξεπεσμένων πνευμάτων, όπως είναι με σαφήνεια γραμμένο στους Ψαλμούς του Δαυίδ.

Όταν πλέον δεν θα υπάρχουν αυτοί που επιθυμούν τη σωτηρία, αλλά αυτοί που παραδόθηκαν τελείως στην υπηρεσία του Κακού και δεν θέλουν πλέον ούτε να ακούσουν για τον Κύριο, τότε και θα ευδοκήσει η θεία θέληση, να γίνει το τέλος αυτού του ορατού υλικού κόσμου, που δε θα καταστραφεί, αλλά με φωτιά θα μεταμορφωθεί σε φωτιά, όπως όταν λιώνει ο τεχνίτης το μέταλλο και απ’ αυτό χύνει και δίνει σχήμα στο αντικείμενο που επιθυμεί.

Κατά τη διάρκεια των φοβερών γεγονότων, ο Κύριος θα κρύψει τους πιστούς Του και παρά τις φοβερές διώξεις, θα τελείται κρυφά η Θεία Λειτουργία και η μόνη προσευχή τότε θα είναι: «Κύριε, έλα όσο το δυνατόν νωρίτερα»…

O Κύριος δεν θα καθυστερήσει. Θα έρθει και θα μεταφέρει τη γήινη αγωνιζόμενη εκκλησία και θα την ενώσει με την ουράνια θριαμβεύουσα και η βασιλεία δεν θα έχει τέλος».

Όλα τα παραπάνω παρουσιάζουν, βεβαίως, ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αποτελούν μοναδικά ντοκουμέντα από την πλέον σύγχρονη χριστιανική μαςπαράδοση. Να, λοιπόν, τι ακόμη είπε για τους έσχατους καιρούς ο Γέροντας Στέφανος Σέρβος:

«Οι τόσο φοβερές διώξεις της Aγίας Eκκλησίας θα γίνουν κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης του Αντίχριστου. Τότε δεν θα μπορέσει κανείς να διδάξει το καλό, παρά μόνο το κακό. Τότε θα είναι αρκετό να αποτραβηχτεί ο καθένας όπου του δείξει ο Κύριος και να επικαλείται τον ταχύτερο δυνατό ερχομό του Κυρίου. Πριν από την κυριαρχία του Αντίχριστου, θα πρέπει ο καθένας να φροντίσει να σωθούν όσο το δυνατό περισσότεροι άνθρωποι και θα είναι μεγαλύτερη η ανταμοιβή του από τον Κύριο. Τώρα είναι για εμάς ο καιρός του κηρύγματος.

Αυτό θα γίνει ανάλογα με τα τάλαντα που έδωσε στον καθένα ο Κύριος:

με το γράψιμο, με τις υπομνήσεις, με τις συμβουλές. Μην κρύβεις το τάλαντό σου. Ακόμη μπορούν να γίνουν πολλά για τη σωτηρία και τη δική μας και του πλησίον και ιδιαίτερα εκείνων που τους εμπιστεύθηκε ο Κύριος. Μόλις αρχίσει η βασιλεία του καταστροφικού Αντίχριστου, τότε φύγε, κρύψου και περίμενε τον Κύριο»…

Συγκλονιστικά τα λόγια του Γέροντα, όμως ακόμη συγκλονιστικότερα είναι τα όσα ακολουθούν και αφορούν τον ερχομό του Προφήτη Ηλία, όπως άλλωστε προβλέπεται και στην Αποκάλυψη του Ιωάννη, με τον Γέροντα Στέφανο Σέρβο να προφητεύει τα εξής:

«Πρέπει ακόμη να γνωρίζουμε ότι 7 χρόνια πριν από το τέλος του κόσμου θα έρθει ο Προφήτης Ηλίας και ο Προφήτης Ενώχ, για να κηρύξουν ώστε να μη γίνει δεκτός ο Αντίχριστος και ο καταστροφικός του αριθμός και η σφραγίδα. Από ανεπιβεβαίωτες πηγές έμαθα ότι ήδη ο Προφήτης Ηλίας ήρθε και άρχισε το κήρυγμα στην άγια πόλη της Ιερουσαλήμ. Αυτό μου το διηγήθηκε αυτόπτης μάρτυρας. Αν είναι ακριβές, τότε μας μένει πολύ λίγη ζωή στη γη. Καλό είναι να εκμεταλλευθεί ο καθένας αυτό το διάστημα και να κάνει κάτι για τη ζωή του καιτην αιώνια ζωή. Δεν πρέπει να περιμένουμε, γιατί γρήγορα θα περάσει αυτό το σύντομο χρονικό υπόλοιπο.

Πρώτα, άφησε την αμαρτία. Κοίτα στην ψυχή σου να βρεις ποια αμαρτία ιδιαίτερα σε κατέχει και αμέσως άνοιξε αγώνα μαζί της. Μετανόησε και διόρθωσε τη ζωή σου. Μην επιτρέψεις να περιμένεις το δικαστήριο του Θεού με αυτό το αμάρτημα. Τότε δεν θα είναι δεκτή η μετάνοια. Άφησε το αμάρτημα νωρίτερα, αντικατάστησέ το με κάποιο καλό έργο, απευθύνσου στον Κύριο με όλη την καρδιά και την ψυχή και κλάψε μπροστά στον Κύριο, να σε συγχωρέσει και να σε ελεήσει. Θα συγκεντρώσει ο άγιος φύλακας άγγελος τα δάκρυά σου και τη μετάνοια και θα τα παρουσιάσει μπροστά στον Κύριο για κρίση»…

Στο σημείο αυτό, έχουμε να κάνουμε ένα μόνο σχόλιο, σε ό,τι αφορά τη ρήση του Γέροντα Στέφανου σχετικά με το ότι ο Προφήτης Ηλίας ήρθε, μαζί με τον Προφήτη Ενώχ. Σύμφωνα με το ιερό βιβλίο της Αποκάλυψης, οι δύο προφήτες θα αγωνιστούν εναντίον του σκοτεινού τυράννου της ανθρωπότητας, αλλά εκείνος θα τους νικήσει και θα τους εξοντώσει. Όταν ο Γέροντας Σέρβος λέει «ήρθε», ακολουθεί την πεπατημένη του προφητικού λόγου, που πάντοτε μιλάει σε χρόνο αόριστο, για να δείξει κατ’ αυτόν τον τρόπο ότι τα κοσμοϊστορικά αυτά γεγονότα είναι πολύ κοντά, ή ότι, εν πάση περιπτώσει, δεν είναι και τόσο μακριά από την εποχή μας. Δεν εννοεί, επομένως, κυριολεκτικά ότι ο Προφήτης Ηλίας άρχισε όντως το κήρυγμα, αλλά συμβολικά θέλει να δείξει ότι δεν θα αργήσει η εκ νέου εμφάνιση του προφήτη και ο αγώνας του κατά του Αντίχριστου.

Ακόμη, ο Γέροντας Στέφανος ανέφερε και τα ακόλουθα, άξια επίσης να καταγραφούν στην έρευνά μας:

«Όταν δείτε και ακούσετε ότι οι Εβραίοι έχουν ήδη καταστρέψει το τέμενος του Ομάρ στην Ιερουσαλήμ και άρχισαν να κτίζουν το ναό του Σολομώντα*, τότε είναι καιρός να ετοιμάσετε τρόφιμα και ιδιαιτέρως αλεύρι για μερικά χρόνια, για να μην αναγκαστείτε εξ αιτίας της πείνας να δεχθείτε τη σφραγίδα του Αντίχριστου και τον αριθμό 666. Αλλά ούτε και αυτό θα σας βοηθήσει, αφού θα πέσει πείνα και ξηρασία. Πριν από την έναρξη της ανέγερσης του ναού του Σολομώντα, δεν είναι απαραίτητη η συγκέντρωση τροφίμων, αφού ακόμη δεν ήρθε το τέλος, ούτε όταν θα συγκεντρώνουν υλικά και πολύτιμους λίθους. Το τέλος θα έρθει όταν θα χτιστεί ο ναός και βασιλεύσει σε αυτόν ο Αντίχριστος»…

Τέλος, ας δούμε έναν τρόπο που ανέφερε ο Γέροντας, κατά τον οποίο μπορούν να φυλάξουν οι άνθρωποι αλεύρι για μεγάλο διάστημα στους δύσκολους καιρούς που έρχονται, έτσι ώστε να μην χαλάει. Παραθέτουμε το πολύ ενδιαφέρον αυτό απόσπασμα από τη διδασκαλία του:

«Δεν γνωρίζουμε με ποιόν τρόπο φύλαξαν το σιτάρι για να μη χαλάσει στα 14 χρόνια της πείνας, όταν ζούσε ο σώφρων Ιωσήφ στην Αίγυπτο. Έμεινε μυστικό για εμάς. Μπορώ, όμως, να σας συμβουλέψω με τι τρόπο να φυλάξετε σιταρένιο αλεύρι πολλά χρόνια και να μη χαλάσει.

Πάρτε ένα τενεκέ των 20 κιλών, από αυτούς στους οποίους βάζουν τυρί, με στρογγυλό καπάκι. Πάρτε φρέσκο αλεύρι και γεμίστε το έως επάνω, πατώντας συνεχώς, για να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερο και να μην υπάρχουν κενά αέρος. Βάλτε στην κορυφή λίγο ξερό βασιλικό και κλείστε τον τενεκέ με το καπάκι. Κολλήστε ολόγυρα το καπάκι, ώστε να μην μπαίνει αέρας. Αλείψτε τον τενεκέ εξωτερικά με λάδι για να μη σκουριάσει και βάλτε τον στη θέση του. Με τον τρόπο αυτό, το αλεύρι μπορεί να διατηρηθεί πάνω από 10 χρόνια. Το έχω δοκιμάσει προσωπικά. Τα άλλα τρόφιμα ασφαλίστε τα από τη φθορά με τον τρόπο που θα σας μάθει ο Θεός»…

Πηγή: Οι Γέροντες της Ορθοδοξίας για την Κρίση

orthodoxia.online
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

 1. Ρωσοι τωρα και Σερβοι γεροι.
  Παγκοσμιοποιηση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΟΥ (ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΣΤΑ ΚΑΡΟΥΛΙΑ ) .ΑΓΙΑ ΜΟΡΦΗ . ΑΘΩΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΤΟΦΩΛΙΑ ΟΠΟΥ ΑΣΚΗΤΕΥΕ ,Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΧΑΡΙΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΟΔΕΥΕ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΟΤΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΟΝΑ ΑΠΛΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΝΑ ΛΟΥΣΤΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΙΝΑΜΕ ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΑΝΑΡΙΧΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΥΩΔΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΔΙΔΕ ΟΛΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑ .ΗΤΑΝ Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ ΜΑΙΝΟΤΑΝ .Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΗΤΑΝ ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ,ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΡΑΓΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΤΩΝ ΚΑΡΟΥΛΙΩΝ ΟΠΟΥ ΟΥΤΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΥΤΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΥΤΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΥΠΗΡΧΕ ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ , Ο ΠΑΤΗΡ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΤΕ ΚΑΡΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΟΤΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ . *ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΕΓΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΜΟΥ (ΣΕΡΒΟΥ ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ * ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΗΜΕΡΩΝ.Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΕΞΙΤΗΛΑ ΧΑΡΑΓΜΕΝΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ .ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΨΟΥΜΕ !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΟΙ 12ΘΕΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΤΗΛΗ ΩΣΤΕ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

  Mad Dog4 Οκτωβρίου 2018 - 10:24 π.μ.
  Κάποιο αστροπελέκι θα του έριξε ο βροντάρης Δίας!
  Αν ψοφήσει, δεν θα μας λείψει ο υβριστής των Ελλήνων.

  http://www.ksipnistere.com/2018/10/blog-post_688.html


  ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ, ΟΤΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΑΣΧΗΜΟ ΤΕΛΟΣ ΑΒΟΗΘΗΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ, ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ, ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.


  ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ 12ΘΕΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΨΕΥΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ.


  Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ. ΕΑΝ ΧΑΣΕΙ ΑΔΙΚΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΒΟΗΘΗΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΒΑΡΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ, ΘΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ ΟΙ 12ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΗΔΗ ΒΑΡΙΑ ΠΛΗΓΩΜΕΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

  ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΙ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΣΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΜΑΘΕ ΟΛΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ.

  ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟ ΟΙ ΑΘΙΓΓΑΝΟΙ ΑΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΑΛΥΠΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΗΡΙΓΜΑ.


  ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΕΙΤΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΜΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.


  Ανώνυμος3 Οκτωβρίου 2018 - 7:29 μ.μ.
  Ο κύριος Γιαννόπουλος είναι ένας εξαιρετικός σπάνιος άνθρωπος.Το ήθος του η αξιοπρεπειά του η μορφωση του είναι αρετές που στη σημερινή εποχή είναι δυσεύρετες οάσεις.Ωστόσο υπάρχουν μικρές ανάσες όμορφων ψυχών μέσα στην τόσο ομοιόμορφη σκληρότητα που συναντάμαι καθημερινά σε κάθε μας βήμα.
  Είναι λίγοι οι άνθρωποι που μπορούν να καταδυθούν στον βυθό της ψυχής μας και να μας κάνουν να νιώσουμε Την Ανάσα Του Χριστού μας.Ο κύριος Γιαννόπουλος που χρόνια τον διαβάζω δεν είναι υπερβολή αυτό που θα πώ με τα γραπτά του προσωπικά με κάνει καλύτερ άνθρωπο και τον ευχαριστώ.

  Άννα .Π

  Απάντηση

  http://www.ksipnistere.com/2018/10/blog-post_688.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]