GNTM: «Το μόνο που βλέπω είναι δύο μεγάλα στήθη» – Xαμός στο twitter με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου (βίντεο)

Η αναζήτηση του επόμενου Next Top Model συνεχίζεται και πολλές είναι οι κοπέλες που πηγαίνουν για να δοκιμάζουν την τύχη τους. Μια από αυτές ήταν και η 23χρονη Ειρήνη η οποία έχει στεφθεί Σταρ Πελοπόννησος.

Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε μπροστά από τους τέσσερις κριτές του ριάλιτι μόδας και άκουσε ιδιαίτερα καυστικά σχόλια τόσο για το τατουάζ που έχει όσο και για το μεγάλος στήθο που διαθέτει.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου την απέρριψε, τονίζοντας της πως: «Συμφωνώ ότι είσαι ένα πολύ όμορφο και σέξι κορίτσι. Όση ώρα πόζαρες εγώ το μόνο που είδα ήταν δύο στήθη. Με τίποτα δεν μπορώ να σου πω ναι. Λυπάμαι πολύ, είναι όχι».

Η διαγωνιζόμενη σε δηλώσεις της στην κάμερα της παραγωγής, ανέφερε πως το σχόλιο του μοντέλου ήταν προσβλητικό: «Αυτό ήταν λίγο προσβλητικό για μένα. Δεν θεωρώ ότι το πρώτο πράγμα που κοιτάει κάποιος πάνω μου είναι το στήθος μου. Θεωρώ ότι έχω και πολύ ωραίο πρόσωπο και το σώμα μου είναι αξιόλογο».

Παρόλα αυτά, κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση, καθώς οι τρεις υπόλοιπο κριτές της είπαν το πολυπόθητο «ναι».

loading...

1 thought on “GNTM: «Το μόνο που βλέπω είναι δύο μεγάλα στήθη» – Xαμός στο twitter με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου (βίντεο)

  1. Ο καράφλας φαίνεται στρέϊτ (αν και ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για κάτι τέτοιους). Την άλλη την λούγκρα δεν θα την δούμε με μαγιό ποτέ να κόβει βόλτες όπως τα ξέκωλα ή να τα κάνει "μάθημα" όπως η ξανθιά;

Comments are closed.