Fund έκανε μήνυση στον Παναγιώτη Λαφαζάνη! – «Μας εμποδίζει να αγοράσουμε τα ακίνητα που βγήκαν στο σφυρί»

Νέα δίωξη για τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, μετά από μήνυση που κατέθεσε ξένο fund θεωρώντας ότι η δραστηριότητα του διαταράσσει την κοινωνική ειρήνη και παρεμποδίζει το συναγωνισμό μετά των αγοραστών που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ακίνητα που βγαίνουν στο σφυρί.

Όπως δήλωσε ο Παναγιώτης  Λαφαζάνης στο bankingnews «τα funds θα μας βρουν απέναντι τους και θα πάμε κάτω από τα γραφεία τους για να αποκαλύψουμε το έργο τους και τα σκοτεινά τους σχέδια.»

Επισημαίνει, επίσης, ότι είναι πρωτοφανές ένα ξένο fund να προχωρά σε μήνυση αρχηγού κόμματος.
Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έχει  ευθύνες για όσα  συμβαίνουν στην  χώρα μας», κατέληξε.

loading...

3 thoughts on “Fund έκανε μήνυση στον Παναγιώτη Λαφαζάνη! – «Μας εμποδίζει να αγοράσουμε τα ακίνητα που βγήκαν στο σφυρί»

  1. ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΗΣΤΗΡΙΑΣΜΕΝΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΟΤΑΝ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ 40 ΕΠΙΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΚΙΛΑ ΛΑΔΙ….. ΟΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΑΠΛΑ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ….. ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΜΕ ΝΟΜΙΚΟ ΟΡΚΟ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΤΟ ΕΠΑΜ http://dimitriskazakis.blogspot.com/search/label/%CE%94%CE%AD%CF%83%CE%BC%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7

  2. ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ ΤΗΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝΕ ΛΑΖΑΝΙΑ ΜΕ ΚΥΜΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝΕ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΙΈΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΒΡΑΚΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΟΠΑΝΑΤΗΝ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ…..

  3. Εκανε μήνυση ο ορισμός της παρανομίας.

Comments are closed.