Κων. Δασκαλάκης: Eίναι δύσκολο να μείνεις μέσα, γιατί θα πρέπει να παλέψεις…

Απόλυτα ειλικρινής και απογοητευτικός ο νεαρός Έλληνας καθηγητής του ΜΙΤ, κ. Κων. Δασκαλάκης μας ενημέρωσε με μία συνέντευξή του στο ανώνυμο ΑΠΕ-ΜΠΕ http://www.antinews.gr/action.read/antimagazine/kon-daskalakis-eimaste-etoimoi-na-boithisoume-arkei-na-uparxoun-proupotheseis/6.127749 την αιτία του “brain drain” και της κατάντιας της Ελλάδας.


Όταν οι νέοι αυτοί που περιμένεις να αλλάξουν το χάλι μας εγκαταλείπουν τη χώρα τους γιατί απλά “Eίναι δύσκολο να μείνεις μέσα, γιατί θα πρέπει να παλέψεις…” δεν μπορεί τίποτα να αλλάξει και το Παρακράτος της Ελλάδας το οποίο σε στενή συνεργασία με τη διεθνή Μαφία διάλυσης της χώρας, κυριαρχεί και πετυχαίνει το σκοπό του.


Κρίμα για έναν νέο επιστήμονα που αναφέρεται στην Uber και την Airbnb να ξεχνάει να αναφέρει την αντιμετώπιση τους από το Ελληνικό Κράτος και την κοινωνία. Τη συντεχνιακή μαφία που ανταλλάσσει πολιτικά μηνύματα στήριξης με τη διεφθαρμένη εξουσία και το φοροκλεπτικό Κράτος που καταδυναστεύει τους πολίτες που δεν ανήκουν στην εκάστοτε κλεπτομανή κυβερνητική ελίτ. Ασφαλώς με νέους που εγκαταλείπουν τη χώρα τους και “θα γυρνούσαν, αρκεί να μην γινόταν δύσκολη η ζωή τους” η σαπίλα της Μεταπολίτευσης παραμένει και θα παραμένει.


Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που βραβεύει τέτοιους Έλληνες που εγκαταλείπουν τη χώρα τους γιατί “Να έρθουμε χωρίς να έχουμε αποτέλεσμα, δεν υπάρχει λόγος…”. Ίσως ο κ.Δασκαλάκης με τους αλγορίθμους του είναι καλύτερα να μείνει στη χώρα που οι νέοι αγωνίζονται και θυσιάζονται για να μην κυριαρχούν οι ελιτίστικες Μαφίες. Του ευχόμαστε πάντα επιτυχίες.

Για μας τους ιθαγενείς ας προσπαθήσουμε γέροι και νέοι για κάτι καλύτερο, για να καλωσορίσουμε τότε όλους αυτούς που αγαπάνε την πατρίδα τους ζώντας και υπηρετώντας άλλες χώρες…

loading...