Φίλης: «Δύσκολη μετά τις εκλογές μια σύμπραξη με τη σημερινή φυσιογνωμία των ΑΝΕΛ»

Δύσκολη χαρακτήρισε ο Νίκος Φίλης μετά τις εκλογές «μια σύμπραξη με τη σημερινή φυσιογνωμία των ΑΝΕΛ».

Όπως είπε η συνεργασία με το κόμμα του Πάνου Καμμένου ήταν «αναγκαστική και συγκυριακή και όχι στρατηγική επιλογή».

«Τώρα που βγαίνουμε από τον κύκλο των καταναγκαστικών δανειακών συμβάσεων θα ανανζτηθούν προφανώς άλλα πεδία συμπράξεων. Το αν θέλει ο κ. Καμμένος να συμπράξει είναι ανοιχτό».

Ερωτηθείς στη συνέντευξη στο RealFM για την παρουσία της Κατερίνας Παπακώστα είπε ότι είναι μια «ιδιαίτερη ευαισθησία καθώς δεν είναι μια πολιτική κίνηση» προσθέτοντας ότι «βοηθάει στο ότι δίνει μια κοινοβουλευτική ώθηση για να στηριχθούν κρίσιμα θέματα όπως το Σκοπιανό».

Παρατήρησε, μάλιστα, ότι με τον τελευταιό ανασχηματισμό έγινε «πιο ισχυρή η συνιστώσα των ΑΝΕΛ αλλά και αυτό είναι συγκυρία».

Μιλώντας για τις συντάξεις ο κ. Φίλης υποστήριξε ότι «θα ψηφίσουμε τον Δεκέμβριο» για να μην περικοπούν «αλλά δεν θέλουμε να το ψηφίσουμε με όρους σύγκρουσης».

Επέμεινε στα περί «απαξίωσης» της ΕΡΤ για την οποία είπε ότι «αντιμετωπίζεται με μέτρα συνολικής αναβάθμισης του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου».

Ειδικά, δε, για την αντίδραση του Νίκου Παππά στον ίδιο όσον αφορά τα περί παραδιοίκησης στην ΕΡΤ σχολίασε «ε, καλά, απάντησε. Όλοι απαντούν, Δημοκρατία έχουμε».

«Η συζήτηση στο δημόσιο χώρο πρέπει να γίνεται ανοιχτά χωρίς να ψάχνουμε για σκοπιμότητες» είπε ο κ. Φίλης κάνοντας λόγο για «σημειακή κριτική» που ασκεί σε θέματα «που έχουν αντανάκλαση στην κοινωνία».

loading...

2 thoughts on “Φίλης: «Δύσκολη μετά τις εκλογές μια σύμπραξη με τη σημερινή φυσιογνωμία των ΑΝΕΛ»

  1. ΠΑΝΚΟΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
    Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΛΙΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΪΣΗ ΟΛΟΥΣ

  2. Προδότες ετοιμάστε τους λαιμούς σας

Comments are closed.