Αμόρφωτο πολιτικό Ζώον Καμμενε! Άνδρα χωρίς αξιοπρέπεια Δε ντρέπεσαι ρε να πηγαίνεις κάθε μήνα στις ΗΠΑ! Βόδι πας, μοσχάρι γυρίζεις!

Αμόρφωτο πολιτκό Ζώον Καμμενε! Άνδρα χωρίς αξιοπρέπεια που πάς μάλιστα κάθε μηνα στις ΗΠΑ αλλά εσύ κι ο Τσιμπλας είστε τα γνησιότερα προιοντα της ελληνικής παρακμής! ! Αντε να σου κάνει μάθημα ο Αδωνις για σωστη κοινωνιολογία καθως παπαγαλίζεις συνεχώς για συμφέροντα!
Κοινωνία είναι ένα σύνολο αλληλεξαρτημενων μερών! Ιδιον του ανθρώπου είναι α)να διαφοροποείται από την μάζα και β) να Ομαδοποιείται! Κάθε κοινωνία έχει δεκάδες κοινωνικές ομάδες και η κάθε μια αγωνίζεται για την προωθηση των αξιων της, των νομιμων συμφερόντων της και των κοινωνικών ιδεωδών της.
Χρησιμοποιούν και την πολιτική πάλη, όπως συνεταιρισμους, συνδικάτα, ομάδες πιεσης, κόμματα, λομπις!! Το αμερικανικό Συνταγμα επιφυλάσσει ΓΡΑΠΤΩΣ περίοπτο και ιδιαίτερο ΡΟΛΟ στα ΛΟΜΠΙΣ! Εσεις οι πρωτόγονοι Τσιπροκαμμένοι θα έχετε την ΤΥΧΗ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΥΣ! Δε ντρεπεσαι να πηγαίνεις καθε μήνα στις ΗΠΑ! Βοδι πας, μοσχάρι γυρίζεις! ΜΙΛΑΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ, Ο ΝΑΜΠΕΡ ΟΥΑΝ φανερά και κρυφά ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ! ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ! Τη συμβαση για τα σαράβαλα Οράιον (μισο δις!!!!) οπου μετά από 4 χρόνια δεν έχει μπεί ουτε βίδα, θα τη πληρώσεις ακριβά! Πολιτικά. Τα ίδια και για την 5η, 6η, 7η πυραυλακατο των Ναυπηγειων Ε οπου το ΠΝ πληρώνει τα κερατιάτικα των συριζοσυνδικαλιστών)

αναγνωστης

loading...

6 thoughts on “Αμόρφωτο πολιτικό Ζώον Καμμενε! Άνδρα χωρίς αξιοπρέπεια Δε ντρέπεσαι ρε να πηγαίνεις κάθε μήνα στις ΗΠΑ! Βόδι πας, μοσχάρι γυρίζεις!

  1. ΚΟ ΚΟ ΚΟ
    ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΓΚΡΟΪΝ ΓΚΡΟΪΝ
    ΜΟΥΟΥΟΥΟΥ

  2. ΚΑΜΜΕΝΟΣ.Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΥΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΟ ΤΡΟΠΟ ΞΥΔΑΚΙ…

  3. Θα πληρώσουμε πρωτα τα κερατιατικα από τα κόμματα που μας κυβερνησαν για 40 χρονια και μετά βλέπουμε για τον Καμμενο

  4. ΦΡΑΟΥ ΓΚΙΟΣΣΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΣ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΦΟΡΑ

  5. ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΝΑ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ !!!

Comments are closed.