ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – Μπουτάρης: «Να κρατήσουμε τους μετανάστες εδώ – Τους χρειαζόμαστε για πολλούς λόγους»

Με το  κέντρο της Θεσσαλονίκης να έχει γίνει hot spot (με ότι αυτό συνεπάγεται) ο δήμαρχος της πόλης Μπουτάρης όπου βρεθεί και όπου σταθεί αναφέρεται στα… καλά της πολυπολιτισμικότητας!


Από το συνέδριο της πρωτοβουλίας «6 Degrees» που διοργανώθηκε στα τέλη του περασμένου μήνα στο Τορόντο του Καναδά ο Μπουτάρης, άσκησε έντονη κριτική στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην απροθυμία της  να ενσωματώσει τους «πρόσφυγες» που φτάνουν στις ακτές της από τις εμπόλεμες ζώνες της Μέσης Ανατολής!

 «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η Ε.Ε. των 300 εκατομμυρίων δεν μπορεί να απορροφήσει 5 εκατομμύρια απελπισμένους ανθρώπους από αυτές τις περιοχές», είπε ο Μπουτάρης και πρόσθεσε πως «Εμείς στη Θεσσαλονίκη προσπαθούμε να τους πείσουμε να παραμείνουν στην Ελλάδα τους θέλουμε, για πάρα πολλούς λόγους».

Μάλιστα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης  έκανε ειδική αναφορά στην «μετανάστευση» των 50.000 σεφαρδιτών Εβραίων από την Ισπανία στα τέλη του 15ου αιώνα και παράλληλα σημείωσε πως στις αρχές του 20ού αιώνα κυκλοφορούσαν στη Θεσσαλονίκη «12 εφημερίδες σε πέντε διαφορετικές γλώσσες».

loading...

6 thoughts on “ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – Μπουτάρης: «Να κρατήσουμε τους μετανάστες εδώ – Τους χρειαζόμαστε για πολλούς λόγους»

  1. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΒΡΑΙΕ ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΙ'ΕΣΥ…

    ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΛΕΠΡΕΣ..?/

  2. Πάρε μερικούς (μόνο) άντρες στο σπίτι σου μπουτάρ(ι). Οταν θα είσαι μόνος μ΄αυτούς, φόρα και τα σκουλαρίκια σου και …καλά μεθύσια!

  3. ΓΛΥΨΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΦΑΕ ΤΙΣ ΤΣΑΟΕΛΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΡΑΒΒΙΝΟΣ YOSHEF ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΝΟΕΒΡΙΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΑ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΚΟΙΛΩΤΗΤΑ ΚΑΘΩΣ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΣΘΗ ΤΟΥ Κου ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΛΑΡΙΝΑ ΚΑΤ'ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΝ…..ΠΙΠΑ – ΚΩΛΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΕΙ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ Ο ΡΗΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΣΩΚΟΛΛΗΤΟ ΘΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ…..

  4. Τους χρειάζεται η σούφρα του αλκοολικού συριζόπανου.

  5. Και γιατί χυδαιολογείς ρε πουτανογένημα γαμώ το στόμα σου αλήτη!

  6. Ααα ηταν τοτε οταν σφυρηλατουσε ο Ηφαιστος το γεροδεμενο κορμι του Ζαγκλαρα το σφριγηλο οπως δηλωσε εδω μεσα ο ιδιος δεν τα κατεβαζω απο το μυαλο μου αυτα ετσι?…και εκει λοιπον που δουλευε βλεπει τον Αρη να πηδαει την Αφροδιτη οποτε αρπαχτηκανε πεσανε κατι ψιλες εε φωναξε η Αφροδιτη σταματησετε τις κλαπαρχιδιες ελατε και οι δυο μαζι να το ευχαριστηθουμε σε μια παρτουζα και το προβλημα ''ΠΑΑΕΙΙ''…Μτα θυμηθηκε ο Ηφαιστος οτι ειχε στο καμινι το χτισιμο του καταγερου σφριγηλου οπως δηλωσε ο ιδιος ο Ζαγκλαρας επαναλαμβανω ωω ρεε καηκε ΄λιγο τι να κανω τωρα ανεφωνησε ο Ηφαιστος? δεν γ@μιεται τωρα με τον μαλακα θα ασχολουμαι ειπε και τακ τουκ εριξε μερικεσ σφυριες εκει στι κεφαλι τραβηξε μερικες βιδες αλλες τις εσφιξε καλα αλλες τις αφησε λασκαρισμενες αιντε αρκετα ασχοληθηκαμε με τον σαραβαλο και με ενα κλωτσο τον πεταξε εξω απο το εργαστηριο…Νext please συνεχισε την παραγωγη ανθρωπων και ετσι μας προεκυψε ο Ζαγκλαρας και απολαμβανουμε τις κλαπαρχιδεις του εδω μεσα βλεπεις οι βιδες μεσα συο μυαλο του αλλες ειναι λασκα αλλες σφιγμενες υπερ το δεον και σε συνεργασια κατα πως τον παιζει τον βλεπουμε να ειναι ποτε βουδας ποτε κουδας και γελαμε ολοι μας ευχαριστημενοι χα χααααα ΞΕΡΕΙς ΑΠΟ VOLVO?
    Απάντηση

Comments are closed.