Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Γράφει ο ΣΠΙΝΟΣ Κωνσταντίνος

Ο γράφων πάντα υποστήριζε ότι, η αριστερά βρισκόταν σε αγαστή σχέση με την τρομοκρατία. Την άποψη αυτή ενίσχυσε οι δηλώσεις της κ. Τασίας Χριστοδουλόπουλου, η οποία προσπάθησε με ανεπιτυχή τρόπο να αρθρώσει λογικό επιχείρημα για την αποφυλάκιση του αρχιδολοφόνου της
τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη, Σάββα Ξηρού, ο οποίος καταδικάστηκε σε 5 φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή σε 5 δολοφονίες, ληστείες, εκρήξεις και συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη.
Μεταξύ των άλλων αρλουμπολογιών που εξεστόμισε η κυρά Τασία για να δικαιολογήσει την αποφυλάκιση του αρχιδολοφόνου, μ’ ένα σόου πολιτικής εξαπάτησης, καταφέρθηκε και κατά των επικριτών της, λέγοντας τα εξής: «Λένε ότι ενδιαφέρονται για την ασφάλεια της κοινωνίας, αλλά αντιδρούν στην αποφυλάκιση που δεν μπορεί να βλάψει καθώς είναι 90% ανάπηρος που δεν μπορεί να βλάψει κανένα». Πολύ ευφυώς ο διακεκριμένος δημοσιογράφος ΛΙΑΚΟΣ Παναγιώτης, με εμπεριστατωμένη αρθρογραφία στην εφημερίδα «δημοκρατία» του Σαββάτου 20 Οκτωβρίου 2018, υπενθυμίζει επιλεκτικά την ασθενή και επιλεκτική μνήμη της κυρά Τασίας με τρία παραδείγματα ανάπηρων ανθρώπων που εγκλημάτησαν και μάλιστα κατά της ανθρωπότητας. 
 1ο Έγκλημα κυρά Τασία: Πάουλ Γκιόζεφ Γκέμπελς. Γερμανός πολιτικός και Υπουργός Προπαγάνδας της Ναζιστικής Γερμανίας από το 1933 έως το 1945. Από μικρός αντιμετώπιζε πρόβλημα με το δεξί του πόδι, το οποίο είχε αφύσικη κλίση και επίσης ήταν κοντότερο και παχύτερο από το αριστερό. Υποβλήθηκε σε ανεπιτυχή χειρουργική επέμβαση για να διορθώσει το πρόβλημα. Φορούσε ειδικό δεξιό παπούτσι για να αντισταθμίσει το ύψος που του έλλειπε, χωρίς να αποφεύγει το χωλό βάδισμα. Ισοφάρισε την αναπηρία του με υπερβάλλουσα προσπάθεια στις σπουδές του. Η αναπηρία και το γεγονός ότι η καταγωγή του στο σχολικό του περιβάλλον θεωρούνταν κατώτερη, ενίσχυσαν τις φιλοδοξίες του. Το 1917 τελείωσε το σχολείο παίρνοντας τους καλύτερους βαθμούς. Συμμετείχε μέχρι τέλους στο μεγαλύτερο έγκλημα του 20ου αιώνα. Αιματοκύλησε την Ευρώπη κυρά Τασία.
2ο Έγκλημα κυρά Τασία: Ομάρ Αμπντέλ Ραχμάν, ο επονομαζόμενος και «ο τυφλός σεΐχης», γιατί από μικρός είχε χάσει την όρασή του λόγω αρρύθμιστου σακχαρώδη διαβήτη, από τον οποίο έπασχε. Υπήρξε ο εγκέφαλος πολυάριθμων σχεδίων βομβιστικών επιθέσεων στη Νέα Υόρκη στις αρχές της δεκαετίας του ’90 και είχε κατηγορηθεί για τον σχεδιασμό ενός ευρύτερου «πολέμου αστικής τρομοκρατίας» στις ΗΠΑ. Πέθανε σε ηλικία 78 ετών, έγκλειστος σε αμερικάνικες φυλακές Μπάτνερ στις 18 Φεβρουαρίου 2017, ενώ εξέτιε ποινή ισοβίων για την ανάμειξή του σε βομβιστική επίθεση στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου στις 26 Φεβρουαρίου 1993.  Κατά την επίθεση με παγιδευμένο βαν στο υπόγειο πάρκινγκ του Παγκοσμίου Κέντρου Εμπορίου έχασαν τη ζωή τους έξι άτομα και πάνω από χίλια τραυματίστηκαν, κυρά Τασία.
3ο Έγκλημα κυρά Τασία. Όσκαρ Πιστόριος. Νοτιοαφρικανός δρομέας που έγινε γνωστός και ως «ο ταχύτερος άνθρωπος του κόσμου χωρίς πόδια». Ακρωτηριάστηκε και στα δύο πόδια πριν συμπληρώσει το πρώτο έτος της ηλικίας του, λόγω γενετικού προβλήματος. Έτρεχε πάντα με τεχνητά μέλη. Στις 14 Φεβρουαρίου2013  o Όσκαρ Πιστόριους συνελήφθη στη Πρετόρια για το φόνο της συντρόφου του. Σύμφωνα με τα νοτιοαφρικανικά μέσα, πυροβόλησε και σκότωσε τη σύντροφό του, Ρίβα Στέενκαμπ, περνώντας την για διαρρήκτη, στις 4 μετά τα μεσάνυχτα στο σπίτι του στο Silver Lake. Στη δίκη που επακολούθησε, κατηγορήθηκε για φόνο εκ προμελέτης, ενώ η γραμμή υπεράσπισής του υποστηρίζει ότι πρόκειται για ατύχημα, όταν την πέρασε για κλέφτη που είχε μπει στο σπίτι του. Τις 22 Φεβρουαρίου 2013 αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 1 εκατομμύριο ραντ (85.470 ευρώ). Η δίκη του ξεκίνησε τις 3 Μαρτίου 2014. Στις 21 Οκτωβρίου 2014 καταδικάστηκε σε 5 χρόνια φυλάκισης για βαριά αμέλεια. Στις 3 Δεκεμβρίου 2015 ο Πιστόριους κρίθηκε ένοχος για φόνο της Στέενκαμπ έπειτα από αναίρεση της προηγούμενης απόφασης από νοτιοαφρικανικό εφετείο. Στις 6 Ιουλίου 2016 καταδικάστηκε σε φυλάκιση 6 ετών για τη δολοφονία, κυρά Τασία.
Να υπενθυμίσουμε την κυρά Τασία ότι η δράση της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη περιλάμβανε πέρα από εκτελέσεις, βομβιστικές επιθέσεις, αρπαγές οπλισμού και σημαντικό αριθμό ληστειών σταμάτησε το 2002, όταν συνελήφθη βαριά τραυματισμένος ο Σάββας Ξηρός έπειτα από πρόωρη έκρηξη του αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού που τοποθετούσε στα εκδοτήρια ακτοπλοϊκής εταιρίας στον Πειραιά.                                                                                                                  Επίσης κυρά Τασία η αναπηρία δεν εμποδίζει την εγκληματική δράση όλων αυτών των ψυχανώμαλων δολοφόνων. Η υπακοή στον θείο νόμο, το ήθος και ο σεβασμός στον άνθρωπο μας απαγορεύουν να εγκληματήσουμε, αρχές  που ελλείπουν παντελώς από τους αρχιδολοφόνους της 17 Νοέμβρη, που εσείς με τόσο ζήλο και πάθος υποστηρίζετε.                                                                                                          Καλά θα κάνει ο ελληνικός λαός να προσέχει σε ποιους αναθέτει τις τύχες του.

               

loading...