Γιατί η αποτυχημένη και άσχετη σε όλα Δούρου πάλι υποψήφια περιφερειάρχης;

Βλέπουμε να εκπλήσσεται ο κόσμος στα Μ.Κ.Δ.

Δεν χρειάζεται πολλή σκέψη για να συμπεράνουμε.

Η ιδία η Δούρου δεν έχει φιλότιμο ,δεν έχει  επίγνωση του τι προκάλεσε, δεν έχει επαφή με το περιβάλλον και φυσικά δεν έχει ενσυναίσθηση. Αυτά ο κόσμος τα έχει εμπεδώσει,  όταν την έβλεπε  εν μέσω πτωμάτων να είναι περιχαρής η να βγάζει σκελετούς στο fb. 
Μιλούσε  μόνο για να πάρει ψήφους από νέους λέγοντας  μια στραβή κλπ. Πρέπει να κοιτάξει  την πάθηση που έχει, δηλαδή τη μη επαφή της με το περιβάλλον. Την ενδιαφέρει επίσης πολύ να μη χάσει την εξουσία, αντί να κρύβεται , να πει συγγνώμη και να φύγει λυπημένη. Είναι μιας μορφής  βαρεία εξάρτηση που πρέπει και αυτή να την κοιτάξει. Υπάρχουν πολλές καλές θεραπείες σήμερα, για να σωθεί ο υπόλοιπος κόσμος που έμεινε ζωντανός, όσο  αυτή ήταν περιφερειάρχης

Γιατί όμως δέχτηκε ο Τσίπρας να την ξαναβάλει παρά το κακό που αυτή  έχει προκαλέσει; Δεν είναι βέβαια από αγάπη και εμπιστοσύνη.  Τους συνδέει  ένας ομοιοπολικός δεσμός, γιατί και αυτός προκάλεσε και προκαλεί  καταστροφές .

Περισσότερο όμως  φοβάται μήπως και αυτή αρχίσει να του επιτίθεται σαν την Ζωή. Δε θέλει ν ανοίξει πολλά μέτωπα τώρα, μετά από τόση πτώση. Μη ξεχνάμε ,τόσα χρόνια σύντροφοι ξέρουν πολλά ο ένας για τον άλλον και όταν χάσουν κάτι απτό οποίο εξαρτώνται, αφού δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο στη ζωή τους, θα το εκμεταλλευτούν για το συμφέρον τους.

Θυμηθείτε τη Βαλαβάνη που όταν έγινε υπουργός πήγε μπροστά στις κάμερες να φιλήσει τον Βαρουφάκη   για τον οποίο μετά έλεγε διάφορα. Τα κάνουν όλοι αυτοί,   όλα με θεατρινισμό.

Δεν είναι μόνο το θέατρο που παίζει ο Καμένος με τον Τσίπρα. Αυτοί συναντούνται να κανονίσουν τι θα πουν και πώς , στην Ελλάδα και την Αμερική, για να πάρουν ψήφο απ αυτούς που έφυγαν. Ρίχνουν δίκτυα παντού γι αυτούς που δεν καταλαβαίνουν τον ρόλο που  οι συνεταίροι καταστροφείς της Ελλάδας, παίζουν.

Μετά από όλα αυτά υπάρχουν άτομα φυσιολογικά που θα  ψηφίσουν τη Δούρου και τους λοιπούς της συνομοταξίας;

 αναγνωστης

loading...

4 thoughts on “Γιατί η αποτυχημένη και άσχετη σε όλα Δούρου πάλι υποψήφια περιφερειάρχης;

  1. ΤΩΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΙΟΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ.ΚΑΙ ΝΑΤΑΝ ΜΟΝΟ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ?

  2. ΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ,Η ΝΟΜΑΡΧΗΣ,Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ,Η ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ?ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ?ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ.ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΑΘΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ.ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΔΟΥΛΗ,ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΞΑΘΛΕΙΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…

  3. Μια χασισωμενη που καβατζωνει παρέα με τη κλίκα της

  4. Σκύλα.
    Αν ρίξει κλανιά διαλύει συγκεντρωση

Comments are closed.