Ρουκέτες Βίτσα κατά στρατηγού Ηλιόπουλου: «Θα παραιτηθείς τώρα ή θα σε «ξηλώσω» εγώ;»

Ο Στρατηγός, κ. Βίτσα, έχει τιμηθεί από την Πολιτεία με δεκάδες παρασήμων και έχει ανέλθει εις την ανώτατη βαθμίδα του Στρατεύματος με την αξία του και με προσφορά τεραστίου έργου προς τη πατρίδα.


Εσείς εκτός από τη συμμετοχή σας στην ΚΝΕ, ΚΚΕ, ΣΥΝ και ΣΥΡΙΖΑ  τι έχετε προσφέρει στη πατρίδα και με πόσα παράσημα έχετε τιμηθεί;
Φυσικά και συγκρίνουμε ανόμοια.
Ποιον πρέπει να πιστέψουμε;
-Εδώ θα πρέπει να υπογραμμίσουμε (επειδή αναφέρεστε σε προηγούμενο αξίωμα του στρατηγού) ότι οι Αξιωματικοί και μετά την αποστρατεία τους, δεν χάνουν το αξίωμά τους,  έτσι ο Στρατηγός,δεν είναι τέως ή πρώην στρατηγός αλλά Στρατηγός ε.α ενώ εσείς θα είστε, όταν δεν θα εκλεγείτε, ΤΕΩΣ ή ΠΡΩΗΝ βουλευτής.
ΑΛΕΞ/Efenpress

«Αναληθή και ψευδή» χαρακτηρίζει ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας, όσα αναφέρει ο διευθυντής της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης, Ανδρέας Ηλιόπουλος, σε σημερινή συνέντευξή του στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος» με τίτλο «Είναι η ώρα να παρέμβουν οι εισαγγελείς».


Ο κ. Βίτσας, σε δήλωση του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων επισημαίνει: «Την περασμένη Τρίτη το πρωί και ώρα 10:00 κάλεσα τον κ. Ηλιόπουλο, διευθυντή της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης και του ανακοίνωσα ότι δεν μπορεί να συνεχισθεί η συνεργασία του με το υπουργείο, λόγω πολλαπλών αδυναμιών ανταπόκρισης στα καθήκοντά του.

 Του ζήτησα να μου απαντήσει το πρωί της Παρασκευής εάν θα παραιτηθεί ή θα πρέπει να ακολουθήσω τη διαδικασία για την παύση του. Μου είπε ότι θα έχω την τελική του απάντηση για το τρόπο αποχώρησής του την Παρασκευή το πρωί.

Την επιλογή αυτή τού την έδωσα, σεβόμενος την ιστορία του και το προηγούμενο στρατιωτικό του αξίωμα. Με όσα αναληθή αναφέρει στη σημερινή του συνέντευξη στην εφημερίδα “ Φιλελεύθερος”, θεωρώ ότι έχω την απάντησή του και φυσικά θα κινηθούν οι δέουσες νομικές διαδικασίες εναντίον του για όσα ψευδώς αναφέρει».

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος», ο κ. Ηλιόπουλος, ζητά την επέμβαση εισαγγελέα σχετικά με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στη χώρα μας για την διαχείριση του προσφυγικού-μεταναστευτικού.

Όπως υποστηρίζει ο κ. Ηλιόπουλος: «Είναι η ώρα να παρέμβουν οι Εισαγγελείς. Εκείνοι είναι που θα δουν αν υπάρχουν θέματα παραβάσεων των νόμων, και από εκεί και πέρα είναι θέμα των δικαστικών αρχών για το αν θα τα προχωρήσουν. Εγώ λέω ότι έχει χαθεί ο έλεγχος. Επικρατεί ένα χάος αυτή τη στιγμή».

Στον Δ. Βίτσα απάντησε με δήλωσή του ο αντιστράτηγος ε.α.

«Θα προκαλούσα τον κ. Βίτσα να μας πληροφορήσει ποιες είναι οι «αδυναμίες ανταπόκρισης στα καθήκοντα μου» και φυσικά να τολμήσει να προσδιορίσει τα «αναληθή» που ανέφερα στην συνέντευξη μου στον Φιλελεύθερο. Τα υπόλοιπα στον Εισαγγελέα»

crashonline.gr/, enoplos.gr/
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΤΑ ΒΛΗΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ,ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΡΙΖΕΣ. ΘΕΛΟΥΝ ΞΗΛΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΨΙΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]