Φουντώνει ο καβγάς για τα θρησκευτικά – Γαβρόγλου: Παράνομη η συμπεριφορά της Ένωσης Θεολόγων

Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε ο Υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου στην Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων με αφορμή την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ τους για το μάθημα των Θρησκευτικών.

“Η Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων να υιοθετεί τις αξίες των δυτικών δημοκρατιών και όχι άλλων χωρών. Υπάρχει κάτι που πρέπει να συνεννοηθούμε: την ευθύνη των προγραμμάτων σπουδών και το τι θα κάνουν οι καθηγητές στα σχολεία, την έχει η πολιτεία, δεν την έχει κανένας άλλος”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Παιδείας.

Παράλληλα, ο κ. Γαβρόγλου υποστήριξε ότι “έχουμε να κάνουμε σε ένα κάλεσμα για απείθεια. Έχει μοιράσει συγκεκριμένες φόρμες που πρέπει να υπογράψουν οι καθηγητές, έχει μέσα όλων των ειδών τις διανοητικές ακροβασίες. Παίρνει έναν ρόλο που όχι μόνο δεν της ανήκει που είναι παράνομο να τον πάρει”.

Πηγή: Στο Κόκκινο

loading...

6 thoughts on “Φουντώνει ο καβγάς για τα θρησκευτικά – Γαβρόγλου: Παράνομη η συμπεριφορά της Ένωσης Θεολόγων

  1. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

  2. ΣΙΧΑΜΕΝΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΛΑΤΡΗ ΤΟΥΡΚΟΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ ΣΠΑΡΟ ΣΤΟ ΚΩΛΟΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΝΕ

  3. τόσα μαθήματα έχει ένα σχολείο, και οι πουλημένοι ασχολούνται μόνο με τα θρησκευτικά, θέλουν τα αντίχριστα τομάρια να βγάλουν τον Θεό, την Εκκλησία, μέσα από την συνείδηση του νέου ανθρώπου, αυτό είναι το όραμα του κάθε κομμουνιστή…

  4. ΕΧΕΤΕ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΟΤΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΑΘΕΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ
    ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ
    ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΩΝ
    ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ

  5. ΣυριζοΔόγματα…
    Παράνομη Η Συμπεριφορά Όσων Διαφωνούν με τα συριζόνια!

  6. επειδη ρε σκατοφατσα προδοτη εσυ εισαι αθεος πρεπει τα παιδια μας να μην γνωρισουν τον χριστο.αντε στα τσακιδια καταστρεψατε τα παντα υπηρετες του σατανα.

Comments are closed.