Δήμαρχος Ραφήνας κατά Διοικητή Πυροσβεστικής: Πρέπει να κρυφτεί για την τραγωδία- Προσπαθεί να παραποιήσει την αλήθεια

“Προσπαθεί ο συγκεκριμένος κύριος να παραποιήσει την αλήθεια. Στον Εισαγγελέα έχουν κατατεθεί στοιχεία που δείχνουν ότι όχι μόνο αυτό που λέει δεν αντιστοιχούν στην αλήθεια αλλά έχουν
παραχαράξει χρόνους, έχουν προσπαθήσει να αποσιωπήσουν τις ευθύνες τους. Θα έρθει η στιγμή που όλα αυτά θα αναδειχθούν και οι υπεύθυνοι θα καθίσουν εκεί που πρέπει. Πρέπει να κρυφτούν για την τραγωδία , ο συγκεκριμένος κύριος γιατί όταν άνοιξαν οι επικοινωνίες αποδείχθηκε ότι ποτέ δεν πήρε κανένα τηλέφωνο, ποτέ δεν πήραν κανένα κέντρο επιχειρήσεων που έχει ο Δήμος για να συντονίσει μία πιθανή απομάκρυνση ή εκκένωση”, δήλωσε ο Δήμαρχος Ραφήνας Ευάγγελος Μπουρνούς.

“Υπάρχουν μάρτυρες που αποδεικνύουν ότι ούτε καν σε οπτική επαφή ήρθαμε με τον συγκεκριμένο κύριο, πολύ δε μάλλον να συνομιλήσουμε διότι εκεί που επιχειρούσαν ο χώρος ήταν αποκλεισμένος. Δεν είχα καμία επαφή με τον διοικητή της πυροσβεστικής και αυτό θα κατατεθεί και από μάρτυρες. Δυστυχώς γι’ αυτούς δεν ήμουν μόνο μου εκεί, ήμουν με κατοίκους που θα πουν αν ήρθα σε επαφή με αυτούς τους ανθρώπους”, πρόσθεσε.

Παράλληλα, ο κ. Μπορνούς τόνισε ότι “η Ελληνική Δικαιοσύνη έχει επιληφθεί του θέματος, δυστυχώς για αυτούς που προσπαθούν να παραχαράξουν την αλήθεια, είναι κόλαφος. Είναι φανερό ότι η Πυροσβεστική έχει την ευθύνη για αυτό που συνέβη από κακή εκτίμηση της κατάστασης στην αρχή της εκδήλωσης της πυρκαγιάς στο Δήμο Πεντέλης- Μελισσίων, ξεχνάμε όλοι ότι καήκαμε από φωτιά που ξέσπασε σε γειτονικό δήμο. Υποτιμήθηκε η φωτιά, δεν στάλθηκε εναέρια βοήθεια, δεν στάλθηκαν πυροσβεστικές δυνάμεις, δεν δόθηκε εντολή εκκένωσης”.

“Για να γίνει μία καταστροφή κάποιοι έχουν κάνει λάθη. Δεν είμαι εγώ αρμόδιος να το καταλογίσω, θα έρθει η δικαστική αρχή που θα αποκαλύψει την αλήθεια”, κατέληξε λέγοντας ο Δήμαρχος Ραφήνας.

loading...