Χθες λοιπον πηγα με φιλους Αεκτσηδες να δω την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Δε βαριεσαι λεω, τριτη βραδυ ευκαιρια να δω αγωνα τσαμπιονς λιγκ με 10 ευρω στη θυρα 2. Αυτο που διαπυστωσα ειναι αντικειμενικα τα εξης: Βασικα ειδα μια Μπενφικα να κανει συνεχομενες καθυστερησεις απο το 70
και μετα κυριως ο βλαχοδημος. Ειδα μια ΑΕΚ ειδικα ενα Χουλτ να κανει πλακα απο την αριστερη πλευρα. Επισης τρομακτικη ατμοσφαιρα στο γηπεδο και οχι μονο απο το πτεαλο των οργανωμενων! Η ΑΕΚ παιζει μπαλαρα και σε λεω εγω που το ειδα και πως εκανε αναπτυξεις απο τις πτερυγες! Και η ΑΕΚ επαιξε με δεκα παικτες στον Αγιαξ αλλα τετοια αποδοση ουτε οι ολλανδοι δεν επιασαν…Μαγκες κακα τα ψεμματα αλλα αν συνεχισει ετσι το πρωταθλημα θα το παρει περιπατο. Και ωρα για αυτοκριτικη εμεις οι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ γιατι βλεπω την ομαδα να στεκεται καθαρα απο τυχη, με αυτογκολ του βουκοβιτς πηραμε τον ολυμπιακο και με λαθος του λαμπροπουλου ανοιξε το σκορ ο πριγιοβιτς. Στα του ΟΑΚΑ παλι, εντυπωση μου εκανε η συμπεριφορα των φιλαθλων της Μπενφικα απου με τα κινητα ολη την ωρα απαθανατιζαν τις καυτες εξεδρες του ΟΑΚΑ!!! Δεν φωναζαν καθολου και απλως χαζευαν την τρελα των αθηναιων….Πολυ καλη ομαδα η ΑΕΚ και χαρτινη ξεχαρτινη που λενε οι δικοι μας εγω βλεπω ενα συνολο που παιζει ποδοσφαιρο μειγμα μπαρτσελονας και μπαγερν στα ελληνικα δεδομενα. Μπραβο στην ΑΕΚ. Και για οσους αμφισβητουν αν ειμαι ΠΑΟΚ δεν με νοιαζει. Οπαδος δεν ειμαι και μακαρι να φτασουμε στα επιπεδα της ΑΕΚ σε τιτλους και σε φιλοσοφια.

αναγνωστης

loading...

5 thoughts on “ΠΑΟΚτσης

  1. σωστοτατος ο φιλαθλος του ΠΑΟΚ

  2. σωστοτατος ο χάρτινος αναγνωστης ντεμέκ φιλαθλος του ΠΑΟΚ… χοχοχοχοχο!!!!

    Πρωτάθλημα στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά, χάρτινη2014 ντροπιάζεις όλη την προσφυγιά
    Γαβροβάζελοι αδέλφια μαζί θα το σηκώσουμε στη νέα Φιλαδέλφεια
    Tο όπλο στην Τούμπα ήταν μαγικό και έκανε την ΑΕΚ Ολυμπιακό
    ήρθαν οι λαθρέμποροι από τη Νίκαια να μας μάθουν τί ειναι οφσάϊντ
    caer esta permitido levantarse es obligatorio

  3. ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΛΑ@ΙΣΜΕΝΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ^ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ^ ΠΕΡΝΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΞΥΠΝΙΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ !!!ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ.

  4. ρε φιλε οπως και να το κανεις εισαι η 4η ομαδα στην ΕΛΛΑΔΑ….η μπορει να εισαι και η 5η!!!και να ειναι ο ΑΡΗΣ η 4η μιας και εχει περισσοτερα πρωταθληματα απο εσενα φιλε παοκση…αρα εσυ με το να πΑιρνεις θεση δεν αυτοεξευτελιζεσαι ? !!!!

  5. κότες φάτε τα σκουλίκια και τον ανώνυμο σκώληκα 4 Οκτωβρίου 2018 – 1:45 π.μ.

Comments are closed.